Πώς να επεξεργαστείτε τις επιλογές συνομιλίας στο Facebook

01 από 03

Διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger

Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας στο Facebook σε έναν υπολογιστή και μια κινητή συσκευή. Erik Tham / Getty Images

Ενώ το Facebook Messenger είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρεί επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας στο Facebook, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας που μπορεί να είναι εντελώς ενοχλητικά κατά περιόδους. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές στο Facebook έχουν συμπεριλάβει έναν τρόπο να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων.

Οι προτιμήσεις στις οποίες έχετε πρόσβαση θα είναι διαφορετικές ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα δύο.

Επόμενο: Πώς να διαχειριστείτε τις επιλογές συνομιλίας στο Facebook σε έναν υπολογιστή

02 του 03

Διαχείριση των επιλογών συνομιλίας στο Facebook σε έναν υπολογιστή

Το Facebook παρέχει πολλές επιλογές για τη διαχείριση των μηνυμάτων σας. Facebook

Οι επιλογές συνομιλίας στο Facebook μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Μηνύματα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δείτε όλα" στο κάτω μέρος της λίστας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δείτε όλα" θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα εμφανίζεται με πλήρη προβολή της τελευταίας σας συνομιλίας και μια λίστα από προηγούμενες συνομιλίες σε μια λίστα στην αριστερή πλευρά. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τη διαχείριση των μηνυμάτων σας, εδώ θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο χρήσιμες.

Πώς να διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας στο Facebook σε έναν υπολογιστή

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συνομιλίες σας. Για πρόσθετη βοήθεια, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας του Facebook Messenger.

Επόμενο: Διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας στο Facebook σε μια κινητή συσκευή

03 του 03

Διαχείριση των επιλογών συνομιλίας στο Facebook σε μια κινητή συσκευή

Διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας για κινητά στο Facebook Messenger. Facebook

Υπάρχουν επιλογές για τη διαχείριση των συζητήσεών σας στο Facebook σε μια κινητή συσκευή, ωστόσο οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες από αυτές που είναι διαθέσιμες σε έναν υπολογιστή.

Πώς να διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας στο Facebook σε μια κινητή συσκευή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της διαχείρισης των συζητήσεων σας στο Facebook, επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας του Facebook Messenger.

Το Facebook Messenger είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσει επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας - και ευτυχώς, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων διαθέσιμων για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αυτά τα μηνύματα επίσης.

Ενημερώθηκε από την Christina Michelle Bailey, 9/29/16