Συμβουλές και κόλπα συστήματος κονσόλας Xbox

Συμβουλές και τεχνάσματα για την κονσόλα Xbox από τη Microsoft

Επαναφέρετε τους γονικούς ελέγχους

Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" και επισημάνετε την επιλογή "Γονικός έλεγχος". Πατήστε τα πλήκτρα X, Y, L, X στην οθόνη passcode για να επαναφέρετε τη ρύθμιση γονικού ελέγχου στην προεπιλεγμένη τιμή.

Κρυμμένη ακολουθία FMV

Τοποθετήστε ένα CD ήχου. Σταματήστε το CD όταν αρχίσει να αναπαράγεται στην οθόνη του προγράμματος αναπαραγωγής CD. Πατήστε B, επιλέξτε "Αντιγραφή" και, στη συνέχεια, πατήστε A. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Επιλογή όλων" και, στη συνέχεια, πιέστε το A. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Αντιγραφή" και δημιουργήστε ένα νέο soundtrack. Εισαγάγετε << Eggsßox >> ως όνομα. Επιλέξτε "Done" και πιέστε A για να δείτε ένα κρυφό "Thank you!" FMV ακολουθία.

Xbox Dashboard - Προβολή μουσικών κινουμένων σχεδίων

Τοποθετήστε ένα CD μουσικής και αναπαραγάγετε το στην οθόνη μουσικής. Όταν η μουσική παίζει, μπορείτε να δείτε μια κινούμενη εικόνα στο κόσμημα (που παίζει με τη μουσική). Για να κάνετε αυτή την πλήρη οθόνη, πατήστε Y και, στη συνέχεια, πιέστε X. Για να επιστρέψετε στην επιλογή κομματιού, πατήστε οποιοδήποτε άλλο κουμπί.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε το κόσμημα σε πλήρη οθόνη όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο DVD πατώντας Πληροφορίες .

Xbox Dashboard - Ακούστε φωνές

Όταν ξεκινά η ταμπέλα, αφήστε την μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Η οθόνη τελικά θα σκοτεινιάσει και θα αρχίσετε να ακούτε ήχους. Ένα από αυτά είναι μια ηλεκτρονική φωνή.

Αναπαραγωγή δίσκων καμένης μουσικής

Καταγράψτε μουσική σε δίσκο CD-RW ( όχι CD-R ) και κλείστε τη συνεδρία όταν εγγράφετε το CD. Τοποθετήστε το στο X-Box και τραβήξτε το.

Σημείωση: Αυτό λειτουργεί επίσης με αρχεία .MP3. Το Xbox μπορεί να αποθηκεύσει τα αρχεία .MP3 και να τα αναπαράγει αργότερα και εξοικονομεί πολύ χώρο σε σύγκριση με τα αρχεία .WAV που είναι στάνταρ στους δίσκους ήχου.

Όνομα κονσόλας Xbox

Κάθε κονσόλα Xbox έχει ένα "όνομα" που έχει εκχωρηθεί κατά τη στιγμή της κατασκευής. Για να δείτε το όνομα του συστήματός σας, πατήστε το Halo, συνδέστε το σε άλλο Xbox και επιλέξτε ένα συνδεδεμένο μέρος αναπαραγωγής. Τα Xbox θα έχουν ονόματα επάνω από τα σύμβολά τους στην οθόνη stat πριν από το παιχνίδι. Για να αλλάξετε το όνομά σας, πατήστε λειτουργία πρόκλησης στο Dead or Alive 3 . Ολοκληρώστε επιτυχώς τη λειτουργία πρόκλησης και θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα όνομα εγγραφής. Καταχωρίστε το όνομα που θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο όνομα Xbox σας. Αυτό θα είναι τώρα ο τίτλος στο οποίο αναφέρεται το Xbox κατά τη διάρκεια του συνδεδεμένου παιχνιδιού. Σημείωση: Αυτό θα λειτουργήσει μόνο μία φορά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει το όνομα που θέλετε να διαθέτετε μόνιμα για την κονσόλα σας.

Για να δείτε εύκολα το όνομα του Xbox σας, ξεκινήστε το Halo , μεταβείτε στη λειτουργία πολλαπλών παικτών, επιλέξτε "Split Screen", "Profile" και "Location". Μετά από όλα αυτά που έγιναν, θα υπάρχει μια οθόνη με την ένδειξη " Αναμονή για περισσότερους παίκτες ". Η εικόνα του Xbox βρίσκεται ακριβώς πάνω από το όνομα του προφίλ σας και πάνω από την εικόνα σας θα είναι μια λέξη. Αυτή η λέξη θα χρησιμοποιηθεί ως το όνομά σας όταν το XBox θα μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχει μόνο ένας ελεγκτής συνδεδεμένος στο Xbox, οπότε το παιχνίδι για πολλούς παίκτες δεν θα ξεκινήσει προτού να δείτε το όνομά σας.