Πώς να μοιράζεστε τις εφαρμογές της Apple TV

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις λήψεις εφαρμογών

Με περισσότερες από 10.000 εφαρμογές που διατίθενται τώρα για την Apple TV, η Apple κάνει πολύ πιο εύκολο να κατεβάσετε τις εφαρμογές της Apple TV, αν και είναι αδύνατο να μοιραστείτε εφαρμογές με άλλους από το σύστημα. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση και να μοιραστείτε τις εφαρμογές της Apple TV.

Σύνδεσμοι iTunes

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Apple TV, δεν ήταν δυνατή η κοινή χρήση συνδέσμων με εφαρμογές της Apple TV, αλλά αυτό άλλαξε το 2016. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple υποστηρίζει τώρα συνδέσμους σε εφαρμογές tvOS που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας το iTunes Link Maker. Το νέο σύστημα σημαίνει ότι οι προγραμματιστές, οι αναθεωρητές και οι πελάτες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν και να μοιραστούν μια σύνδεση με μια εφαρμογή Apple TV. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους σε ένα iPhone, iPad ή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης σε Mac ή PC. Κάντε κλικ σε αυτά για να μεταβείτε στην κατάλληλη σελίδα προεπισκόπησης του iTunes για την εφαρμογή στην οποία κατευθύνεται ο σύνδεσμος.

Η σελίδα προεπισκόπησης του iTunes σάς επιτρέπει να μάθετε για την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να το αγοράσετε ή να το φορτώσετε χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS. Εάν έχετε εγκαταστήσει το iTunes (το οποίο θα χρησιμοποιείτε στο iOS αλλά όχι σε υπολογιστές με Windows) τότε μπορείτε να κατεβάσετε ή να αγοράσετε την εφαρμογή από αυτήν τη σελίδα.

Οι εφαρμογές δεν εγκαθίστανται αυτόματα στην Apple TV σας όταν τις κατεβάζετε στο iPhone, το iPad ή τον υπολογιστή. Για να βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές εγκαθίστανται αυτόματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, αλλά θα πρέπει επίσης να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή, ειδικά εάν χρειάζεται να διατηρήσετε χώρο στη συσκευή.

Πώς να κάνετε μια σύνδεση

Αν συναντήσετε μια εφαρμογή Apple TV που θέλετε να μοιραστείτε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iTunes Link Maker για να δημιουργήσετε τη σύνδεση που χρειάζεστε.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο ή μικρό εικονίδιο του App Store, έναν σύνδεσμο κειμένου, έναν απευθείας σύνδεσμο ή έναν κώδικα ενσωμάτωσης που θα σας μεταφέρει στο στοιχείο που θέλετε να μοιραστείτε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες εγκαταστάσεις εφαρμογής

Η Apple TV θα κατεβάσει αυτόματα τις εφαρμογές που αγοράζετε σε iPad, iPhone ή iTunes σε Mac / PC, αλλά μόνο αν η εφαρμογή διαθέτει έκδοση Apple TV και μόνο εάν έχετε ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Στο μέλλον, κάθε φορά που κατεβάζετε μια εφαρμογή σε μια συσκευή iOS που είναι συνδεδεμένη με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple όπως χρησιμοποιείται στην Apple TV, θα γίνει λήψη της κατάλληλης έκδοσης της εφαρμογής, εάν είναι διαθέσιμη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λήψη εφαρμογών σε μια Apple TV εδώ .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν η Apple TV σας γεμίσει με εφαρμογές, δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη περισσότερων εφαρμογών και μπορεί να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα αναπαραγωγής και αναπαραγωγής συνεχούς ροής. Για να παραμείνει ο έλεγχος, πρέπει να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρειάζεστε: ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να ανοίξετε τις ρυθμίσεις> Γενικά> Διαχείριση αποθήκευσης και να διαγράψετε οποιεσδήποτε εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει αλλά δεν τις χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να τις κατεβάσετε ξανά μέσω της καρτέλας " Αγορές " στο App Store.