Πώς να διαχειριστείτε εφαρμογές στην Apple TV

Μείνετε στον έλεγχο

Εάν είστε το είδος του χρήστη της Apple TV που έχει ήδη καταλάβει πώς να κατεβάσετε τις εφαρμογές από το App Store και χρησιμοποιεί το σύστημά σας για πρόσβαση σε όλα τα είδη του περιεχομένου βίντεο τότε ίσως ήδη πάσχετε από σύγχυση στην αρχική οθόνη .

Τι είναι αυτό?

Η σύγχυση στην Αρχική οθόνη είναι αυτό που συμβαίνει όταν έχετε εγκαταστήσει τόσες πολλές εφαρμογές της Apple TV που χρειάζεστε για να μετακινηθείτε φρεναράκι στην Αρχική οθόνη για να βρείτε την εφαρμογή που χρειάζεστε. Αν θυμάστε το όνομα της εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να την ξεκινήσει για εσάς. Είναι επίσης λογικό να μάθετε πώς μπορείτε να μετακινήσετε και να διαγράψετε εφαρμογές και να τις οργανώσετε σε φακέλους στην Apple TV χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να μάθετε πώς γίνεται αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα από τα τηλεχειριστήρια σας ...

Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές γύρω

Όταν κάνετε λήψη εφαρμογών στην Apple TV σας, εμφανίζονται στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης, ακριβώς κάτω από την τελευταία εφαρμογή που κατεβάσατε. Με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να βρείτε τις εφαρμογές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιο πάνω και να τοποθετήσετε τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές σας στην κορυφή της αρχικής οθόνης. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Αυτός είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές σας (π.χ. Netflix) αποθηκεύονται στο επάνω ράφι της Apple TV σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βλέπετε προεπισκοπήσεις και άλλο περιεχόμενο κατά την επιλογή της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Πώς να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρειάζεστε

Το μέγεθος του χώρου στην Apple TV σας είναι περιορισμένο, ώστε να ελέγχετε τακτικά τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο σύστημά σας, για να βεβαιωθείτε ότι τις θέλετε ακόμα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Τρόπος δημιουργίας και χρήσης φακέλων

Αν έχετε συγκεντρώσει μετριοπαθείς έως μεγάλες συλλογές παιχνιδιών, βίντεο ή ακόμη και να διατηρήσετε εφαρμογές που ταιριάζουν στην Apple TV σας, ίσως θελήσετε να τις βάλετε σε όλους τους εσωτερικούς φακέλους για να τους κάνετε πιο εύκολο να τις βρείτε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα παιχνίδια σας μέσα σε ένα φάκελο που ονομάζεται "Παιχνίδια", για παράδειγμα. Είναι πραγματικά εύκολο να δημιουργήσετε φακέλους στην Apple TV.

Τώρα μπορείτε να προσδιορίσετε, να επιλέξετε και να μετακινήσετε άλλες κατάλληλες εφαρμογές στο φάκελο. Μπορείτε ακόμη να αποθηκεύσετε φακέλους στο επάνω ράφι για εύκολη πρόσβαση. Για να μετακινήσετε την εφαρμογή από ένα φάκελο, σύρετε το έξω.