Αναθεώρηση και σύσταση προϊόντων iPod Touch

Το iPod touch αναφέρεται ευρέως ως το iPhone χωρίς το τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει επειδή το iPod touch έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone εκτός από μια κυψελοειδή σύνδεση, που σημαίνει ότι δεν προσφέρει εθνικές συνδέσεις στο Internet. Ακόμα, με τη μεγάλη οθόνη, τη σύνδεση WiFi και την ποικιλία χωρητικότητας αποθήκευσης, αν σας αρέσουν οι δυνατότητες του iPhone, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε την τιμή ή τη δέσμευση για κινητό τηλέφωνο, δώστε στο iPod touch μια ματιά.

Το iPod touch μπορεί να είναι μια ένδειξη για το πού η Apple παίρνει τη γραμμή iPod: αντί για μια μικρή συσκευή επικεντρωμένη στην αναπαραγωγή μουσικής με ορισμένα χαρακτηριστικά βίντεο που προστίθενται σε αυτό, το iPod touch μπορεί να σηματοδοτήσει ότι η Apple σχεδιάζει το iPod να μεγαλώνει σε ένα φορητό μέσο παίχτης. Αυτές οι συσκευές τείνουν να περιλαμβάνουν μεγάλες χωρητικότητες αποθήκευσης, μεγάλες οθόνες και WiFi για σύνδεση σε δίκτυα.

Το iPod touch έχει όλα αυτά τα πράγματα και μπορεί να φτάσει μέχρι και 128GB αποθήκευσης. Η βασική διαφορά είναι ότι η αφή χρησιμοποιεί μνήμη flash, η οποία είναι ελαφρύτερη και λεπτότερη από τους σκληρούς δίσκους που χρησιμοποιούνται μερικές φορές σε άλλες φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων. Η αφή έρχεται στα μοντέλα 16GB, 32GB, 64GB και 128GB από το 2016, μια αναβάθμιση από τις προηγούμενες επιλογές 8-16-32.

Η Apple αξιολογεί το iPod touch ως προσφέροντας 40 ώρες αναπαραγωγής ήχου και 8 ώρες βίντεο.

Η αφής διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στη γραμμή iPod μέχρι 4 ίντσες και σπορ οθόνη αμφιβληστροειδούς για γραφικά υψηλής ποιότητας. Όπως το iPhone, μπορεί να αναπαράγει βίντεο οριζόντια και σας επιτρέπει να μετακινηθείτε στη μουσική βιβλιοθήκη σας τόσο σε κανονικές όσο και σε λειτουργίες CoverFlow.

Οι κάμερες που βλέπουν προς τα εμπρός και προς τα πίσω προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το FaceTime για να επικοινωνούν με άλλους και αυτό ισχύει και για τους χρήστες iPhone και Mac. Ακόμη και η εφαρμογή Μηνύματα λειτουργεί μέσω wifi και όλοι οι χρήστες της Apple μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της ταυτότητας Apple ID.

Διαβάστε αυτές τις κριτικές για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPod touch.

CNet - 8,7 από τις 10

Engadget