Παρουσιάζοντας τα ακουστικά AfterShokz Trekz Titanium Mini

01 από 02

Γνωρίστε τα ακουστικά Conduction Ακουστικά με μεταλλικά οστά AfterShokz Trekz Titanium

Το Trekz Titanium Mini έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στον ιδρώτα και να έχει μέγεθος για τους νέους ενήλικες.

Τα ακουστικά είναι φανταστικές συσκευές για τη δημιουργία προσωπικών φυσαλίδων ήχου όπου κι αν πάτε. Αλλά ένα μειονέκτημα για το να φοράτε ακουστικά in-, over-, and even-on-the-ear είναι ότι οι περιβαλλοντικοί ήχοι δυσκολεύονται να ακούσουν - ένα σημαντικό στοιχείο για υπαίθριες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία ή πεζοπορία. Το AfterShokz, γνωστό για τη δημιουργία οστικών ασύρματων ακουστικών , έχει ξεκινήσει το τελευταίο του που απευθύνεται σε έφηβους, tweens ή σε οποιονδήποτε με κεφαλή μικρότερου μεγέθους.

Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρία είχε συγκεντρώσει με επιτυχία τα ακουστικά της Tekz Titanium Bone Conduction, αυξάνοντας σχεδόν 700.000 δολάρια ΗΠΑ στη διαδικασία. Αυτά τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για τον μέσο ενήλικα, αλλά ένα από τα προνόμια τέντωμα στόχου μέσα στο λανσάρισμα ήταν για μια μικρότερη έκδοση. Τώρα ανοιχτά διαθέσιμο σε όλους, το Trekz Titanium Mini προσφέρει όλα τα ίδια χαρακτηριστικά και χρώματα όπως το πρωτότυπο.

Η τεχνολογία οστικής αγωγιμότητας δεν είναι αναγκαστικά νέα, αλλά η AfterShokz έχει αναπτύξει την πατενταρισμένη της τεχνολογία για να προσφέρει ποιότητα, ασύρματη μουσική χωρίς να καλύπτει τα αυτιά. Αντί να στέλνουν ακουστικά κύματα όπως τα συμβατικά ακουστικά, το Trekz Titanium Mini παρακάμπτει το κανάλι του αυτιού δημιουργώντας μίνι δονήσεις και χρησιμοποιώντας τα ζυγωματικά για να μεταδώσει τον ήχο. Όχι μόνο αυτό επιτρέπει στα αυτιά να παραμείνουν ανοικτά για την επίγνωση της κατάστασης (π.χ. περάσματα οχημάτων, ποδηλάτες, συνομιλίες κλπ.), Αλλά μπορεί να ανακουφίσει την κόπωση που συνήθως σχετίζεται με τα μαξιλάρια / τα μαξιλάρια που πιέζονται συνεχώς έναντι των μαλακών ιστών.

Τα ακουστικά Trekz Titanium Mini είναι περίπου 4,7 εκ. (2 ίντσες) μικρότερα από το πρωτότυπο, καθιστώντας το πιο ιδανικό για την ενεργό νεολαία. Το AfterShokz προσφέρει ένα εργαλείο μέτρησης για να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Σχεδιασμένο να φοριέται πίσω από / γύρω από το κεφάλι, το Trekz Titanium Mini διαθέτει πλαίσιο τιτανίου που προσφέρει ανθεκτικότητα και ευελιξία μακράς διαρκείας. Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IP55 για την απόρριψη σκόνης και νερού, τα ακουστικά αυτά αποτελούν ιδανικό σύντροφο για ιδανικές προπονήσεις και ασφαλή υπαίθρια δραστηριότητα.

02 του 02

Γιατί το AfterShokz Trekz Titanium Mini ακουστικά μπορεί να είναι για σας

Το Trekz Titanium Mini χρησιμοποιεί τεχνολογία ήχου αγωγιμότητας για να κρατά τα αυτιά ανοιχτά και ελεύθερα.

Παρόλο που το AfterShokz Trekz Titanium Mini είναι αρκετά διαφορετικό από τα πλέον διαθέσιμα ακουστικά, συσκευάζει τα είδη των χαρακτηριστικών που έχουμε περιμένουν από τα σύγχρονα προϊόντα ήχου. Αυτά τα ακουστικά συνδέονται με κινητές συσκευές έως και 10 μ. (33 πόδια) μακριά μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth 4.1, προσφέροντας πολλαπλών σημείων για την ευκολία. Η εσωτερική μπαταρία μπορεί να μεταφέρει έως και έξι συνεχόμενες ώρες μουσικής, λαμβάνοντας μόνο 90 ​​λεπτά για επαναφόρτιση μέσω ενός τυπικού καλωδίου micro USB.

Τα ενσωματωμένα χειριστήρια δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την ένταση, να αναπαράγουν ή να παίζουν μουσική και να παρακάμπτουν κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να φτάσουν σε μια συνδεδεμένη συσκευή. Οι φωνητικές συνομιλίες και οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται εύκολα και χωρίς χέρια μέσω των διπλών μικροφώνων ακύρωσης θορύβου, οι οποίες ενισχύουν την ομιλία μειώνοντας την επίδραση των θορύβων που περιβάλλουν. Τα ακουστικά AfterShokz Trekz Titanium Mini αθλούν επίσης ένα σύστημα φωνητικής ειδοποίησης που βοηθά να καθοδηγήσει τους χρήστες μέσω όλων των πτυχών του. Εκείνοι που θέλουν να προσαρμόσουν τον ήχο σε κίνηση για να ταιριάζουν με τις προσωπικές προτιμήσεις μπορούν να το κάνουν με τις λειτουργίες ισοσταθμιστή .

Εκτός από την ενίσχυση της επίγνωσης της κατάστασης και της προσωπικής ασφάλειας, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν όλους τους ήχους του περιβάλλοντος, το Trekz Titanium Mini έχει σχεδιαστεί για να κρατάει στο ελάχιστο τη διαρροή. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια τεχνολογία LeakSlayer για να συμβάλλει στην παράδοση του ήχου μόνο όπου πρέπει να είναι. Οι χρήστες μπορούν να ανησυχούν λιγότερο για να ενοχλούν τους άλλους κοντά και / ή να έχουν προσωπικές συνομιλίες που ακούγονται. Σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο PremiumPitch +, το Trekz Titanium Mini είναι σε θέση να διατηρεί μεγαλύτερη απόκριση μπάσων για βελτιωμένη έξοδο ήχου.

"Το Trekz Titanium Mini αναπτύχθηκε αρχικά για να εκπληρώσει ένα στόμα τέντωμα για μια ομάδα υποστηρικτών της Indiegogo, αλλά λαμβάνουμε τακτικά αιτήματα για την παραγωγή των ακουστικών μας σε μικρότερο μέγεθος ", λέει ο Bruce Borenstein, Διευθύνων Σύμβουλος της AfterShokz. " Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη δημοφιλέστερη γραμμή ασύρματων προϊόντων μας. "

Το AfterShokz Trekz Titanium Mini ακουστικά αγωγιμότητας οστών είναι διαθέσιμα τώρα για μια προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης από $ 130. Όπως ακριβώς και με το αρχικό προϊόν, το Trekz Titanium Mini έρχεται σε χρώματα ασημί (γκρι / μαύρο), Ocean (μπλε / μαύρο) και Ivy (πράσινο / μαύρο).

Σελίδα προϊόντος: Ακουστικά μετάδοσης κίνησης οστικής μετάδοσης AfterShokz Trekz Titanium Mini