Καλύτεροι δίσκοι Blu-ray για θέαση στο σπίτι

Ως μέρος της δουλειάς μου, παρακολουθώ πολλές ταινίες για να ελέγξω την απόδοση ήχου και εικόνας των Blu-ray Disc players, των τηλεοράσεων, των βιντεοπροβολέων και των δεκτών. Ωστόσο, όλοι οι δίσκοι Blu-ray δεν δείχνουν πραγματικά πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Ανατρέξτε σε μια λίστα με τα αγαπημένα μου για δοκιμή και εμφάνιση σε έναν από αυτούς τους τίτλους την επόμενη φορά που θέλετε να αναδείξετε τις δυνατότητες του συστήματος οικιακού κινηματογράφου σας.

Με χιλιάδες ταινίες διαθέσιμες σε Blu-ray, υπάρχουν εκατοντάδες που παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία προβολής. Επομένως, για να διατηρήσουμε τη λίστα που ακολουθεί, μπορούμε να συμπεριλάβουμε έναν περιορισμένο αριθμό αγαπημένων μου. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μερικές κλασικές ταινίες, καθώς και τρέχουσες εκδόσεις που αποτελούν πρωταρχικά παραδείγματα καλής ποιότητας βίντεο και ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τα όρια της εγκατάστασης του home theatre.

Για περισσότερες επιλογές, φροντίστε επίσης να ελέγξετε την λίστα με τους καλύτερους δίσκους Blu-ray 3D .

01 από 20

Η Πεντάμορφη και το τέρας

Ομορφιά και το θηρίο - Blu-ray Disc. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Με μια ιστορία που έχει πει τόσα φορές, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καινούργιο για να προσελκύσεις ένα κοινό, αλλά, με την ζωντανή εκδοχή της δικής τους κλασικής κινούμενης κλασικής, η Disney το έβγαλε.

Η Emma Watson αποχωρεί με επιτυχία τον ρόλο της Belle και, αν και δεν είναι ένας ισχυρός τραγουδιστής, κάνει μια περισσότερο από αξιόπιστη δουλειά που απαιτεί η ταινία.

Το μακιγιάζ Beast που υποστηρίζεται από CGI είναι εξαιρετικό και τόσο τα φυσικά όσο και τα CGI σύνολα παρουσιάζουν μεγάλο εύρος.

Η παρουσίαση βίντεο είναι εξαιρετική με τα πολύπλοκα φυσικά και CGI στοιχεία ενσωματωμένα άψογα. Η παλέτα χρωμάτων είναι εκτεταμένη και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι σίγουρα εκτεταμένη. Το κομμάτι ήχου surround, από τη μουσική έως τα ηχητικά εφέ, προσθέτει επίσης στην επίδραση της ταινίας. Εάν αναρωτιέστε εάν η Disney μπορούσε να βγάλει τον αριθμό παραγωγής "Be Our Guest" όπως έκανε και στην προηγούμενη κινούμενη έκδοση - θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Δύο χαρακτηριστικά μπόνους είναι τμήματα για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι ακολουθίες μουσικής παραγωγής και πίσω από τα σκηνικά για το πώς ενσωματώθηκαν τα πρακτικά σύνολα και τα εφέ CGI και πώς χρησιμοποιήθηκε η δέσμευση κίνησης για τη δημιουργία του θηρίου.

Αυτή η επανάληψη της ομορφιάς και του θηρίου στο Blu-ray σίγουρα αξίζει ένα σημείο στη συλλογή ταινιών σας - ακριβώς δίπλα σε όλες τις άλλες προηγούμενες εκδόσεις αυτής της ιστορίας. Περισσότερο "

02 από 20

Rogue One: Μια ιστορία για το Star Wars

Rogue One: Μια ιστορία Star Wars - Blu-ray Disc. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Η Disney έχει πάρει τα ηνία του σύμπαντος Star Wars και η πρώτη εκδρομή δεν είναι καθόλου φανταστική σε δίσκο Blu-ray. Αναφερόμενος στην αμέτρητη ιστορία των γεγονότων που περιβάλλουν την κατασκευή του αρχικού Θανάτου Θάνατος, ο Rogue One παρουσιάζει ένα σινεμά, με επικεφαλής τον Felicity Jones (Jyn Erso) που έχει το αδιαμφισβήτητο καθήκον να βρει και να κλέψει τα σχέδια του Death Star.

Η ταινία είναι ενθουσιασμένος χωρίς διακοπή, καταλήγοντας με μια ακολουθία που τελειώνει, η οποία θα σβήσει τις κάλτσες σας. Η μεταφορά βίντεο είναι εξαιρετική - με τα εφέ CGI να ενσωματώνονται άψογα με τα στοιχεία ζωντανής δράσης. Επιπλέον, το Blu-ray περιλαμβάνει επίσης μια εξαιρετική soundtrack DTS HD-Master Audio.

Αφού παρακολουθήσετε αυτή την ταινία, θα ρωτήσετε τον εαυτό σας: "Γιατί δεν ξεκίνησαν την αρχική Saga Wars Wars με αυτή την ιστορία, αντί για το Επεισόδιο 4: Μια νέα ελπίδα;

Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, προσθέστε αυτήν την ταινία στη συλλογή δίσκων Blu-ray. Περισσότερο "

03 από 20

Το μίσος οκτώ

Ο μίσος οκτώ δίσκος Blu-ray. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Quentin Tarantino είναι σίγουρα ένας από εκείνους τους κινηματογραφιστές γνωρίζει πραγματικά το σκάφος του και κάθε μία από τις ταινίες του έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του κινηματογράφου. Είναι επίσης ένας από έναν μειούμενο αριθμό κινηματογραφιστών που καταγράφουν ταινίες σε ταινίες αντί για ψηφιακά.

Για το Μίσος Οκτώ , ο Τάραντινο μπήκε στα θησαυροφυλάκια και ανέστησε περίπου κάμερες φιλμ 65 mm και οπτικά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Η εξαιρετικά ευρεία αναλογία διαστάσεων 2,75: 1 φέρνει το πεδίο εφαρμογής σε εξωτερικούς πυροβολισμούς και εσωτερικούς σκελετού που σπάνια βλέπουμε από την έκδοση του Ben Hur του 1959.

Ως συνήθως, ο Τάραντινο παρουσιάζει μια ιστορία γεμάτη στροφές - όπου κανείς και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι. Με ένα εξαιρετικό σινεμά, με επικεφαλής τον Kurt Russell και τον Samuel L. Jackson, η ιστορία παίζει σχολαστικά τον απόλυτο παράλογο, όπου τίποτα δεν καταλήγει στον τρόπο που νομίζετε ότι θα το κάνει.

Η ηχητική λωρίδα DTS-HD Master 5.1 ήχου διαθέτει πολλά επιθετικά στοιχεία surround που θα δώσουν στο σύστημα home theatre την κατάλληλη προπόνηση. Όσο για το μουσικό πάρκο, ο Tarantino συγκέντρωσε τη βοήθεια του Ennio Morricone, του φημισμένου συνθέτη πολλών Spaghetti Westerns - μια πραγματική απόλαυση!

Φυσικά, όπως και με όλες τις ταινίες Quentin Tarantino, φέρει μια βαθμολογία "R", και το απαραίτητο εμπορικό σήμα αίμα-και-έντερα. Περισσότερο "

04 από 20

Mad Max: οδός μανίας

Mad Max: Fury Road -2D Blu-ray / DVD / Ψηφιακό πακέτο HD. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Απλή ιστορία, μικρό διάλογο, πολλή δράση και βία. Αυτό συνοψίζει το Mad Max: Fury Road . Ωστόσο, μην αφήσετε την περιγραφή αυτή να σας ξεγελάσει να σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια ασήμαντη ταινία, θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για το είδος κινηματογράφου δράσης που δύσκολα θα νικήσει - και φαίνεται και ακούγεται εξαιρετικά - σίγουρα μια αξιόλογη είσοδος σε αυτόν τον κατάλογο . Εγκαταστήστε για μια βραδιά τηλεοπτικής ψυχαγωγίας μεγάλης οθόνης και αυξήστε την ένταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Max Max: Fury Road έλαβε έξι βραβεία Oscar στο 88ο Ετήσιο Βραβείο της Ακαδημίας, μεταξύ των οποίων το Best Costume Design, το καλύτερο σχέδιο παραγωγής, το καλύτερο μακιγιάζ και το styling μαλλιών, η καλύτερη επεξεργασία ήχου, η καλύτερη μίξη ήχου και η καλύτερη έκδοση ταινιών. Περισσότερο "

05 από 20

La La Land

Το La La Land Blu-ray Disc. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Το La La Land είναι μια μουσική επιστολή αγάπης στο Χόλιγουντ και το Λος Άντζελες. Το La La Land, που έχει γυριστεί σε πραγματικές τοποθεσίες του Λος Άντζελες, αναπαράγει μια ιστορία για δύο ανθρώπους που αγωνίζονται να το κάνουν στον κόσμο των κινηματογραφικών ταινιών και της μουσικής - και όπως η μοίρα το έχει, οι δύο ζωές τους διασταυρώνονται με σημαντικό τρόπο, οδηγώντας τελικά σε μια συστροφή το τέλος που ίσως να μην περιμένετε.

Η ταινία περιλαμβάνει μια οπτική γιορτή καλών μουσικών αριθμών. Τα χρώματα είναι τόσο καλά κορεσμένα και τολμηρά, και υποτονικά, όπως υπαγορεύει η διάθεση της σκηνής.

Το κοστούμι είναι εξαιρετικό, όπως και η λεπτομέρεια της μεταφοράς 1080p.

Η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική, υποστηρίζεται από τον εντυπωσιακό ήχο surround Dolby Atmos, με εύκολο στο διάβασμα διάλογο, καθώς και με λεπτομερείς ήχους φόντου.

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη ταινία (6 Βραβεία Όσκαρ) που θέτει το σύστημά σας στη δοκιμή, χωρίς εκρήξεις και υπερήρωες, τότε σίγουρα ελέγξτε La La Land . Περισσότερο "

06 από 20

Ben-Hur

Ben-Hur: Πακέτο δίσκων Blu-ray περιορισμένης έκδοσης - φωτογραφία. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ο Ben-Hur κέρδισε 11 βραβεία ακαδημίας το 1960 και είναι μόνο μία από τις τρεις ταινίες που το έκαναν μαζί με τον Τιτανικό και τον Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Επιστροφή του Βασιλιά . Τώρα, αυτή η επική ταινία είναι διαθέσιμη σε Blu-ray σε περιορισμένες και τυπικές εκδόσεις. Παρά την αρχική ημερομηνία απελευθέρωσης του 1959, αυτή η ταινία όχι μόνο κρατιέται εγκαίρως, αλλά η αποκατάσταση και η μεταφορά στο Blu-ray σας κάνει να νομίζετε ότι έγινε μόλις χθες.

Επιπλέον, ο ήχος, που έχει αρχικά καταγραφεί, αναζωογονείται στο DTS-HD Master Audio 5.1, με τη μόνη σύμβασή μου να μετατρέψετε το subwoofer σας σε ένα ή δύο Db, καθώς οι χαμηλότερες συχνότητες είναι πιο λεπτές που έχουμε συνηθίσει σήμερα.

Είτε αγοράζετε την περιορισμένη έκδοση (η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα αντίγραφο κανονικής ευκρίνειας της αθόρυβη έκδοσης του 1925, καθώς και δύο hardcover βιβλία) ή το λιγότερο ακριβό Standard Blu-ray Edition, θα δοκιμάσετε πώς μια κλασική ταινία αξίζει τον δίσκο Blu- ray Disc. Η μόνη προσοχή είναι ότι η ταινία έχει πολύ ευρεία αναλογία διαστάσεων 2,76: 1, πράγμα που σημαίνει μεγάλες μαύρες γραμμές στην κορυφή και στο κάτω μέρος της εικόνας, ακόμη και σε τηλεόραση 16x9. Περισσότερο "

07 από 20

Ο μάγος του Οζ

Ο οδηγός του Οζ - Πακέτο δίσκων Blu-ray με περιορισμένη έκδοση 70ου έτους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Πώς μπορεί μια ταινία ηλικίας άνω των 70 ετών να είναι μια καταχώρηση σε αυτόν τον κατάλογο; Εύκολο, πυροβολήθηκε σε 35mm Technicolor, έχει πρόσφατα διατηρηθεί με ψηφιακό κύριο ψηφιακό κύριο 8K ψηφιοποίησης (7680x4320 pixels) και λέει μια κλασική ιστορία με μεγάλη γοητεία.

Η Blu-ray έκδοση του Wizard of Oz είναι έτοιμη στο σπίτι σας στο σπίτι σας. Τόσο το χρώμα (ειδικά η μετάβαση από τον τόνο σε σέπια σε χρώμα) όσο και οι λεπτομέρειες (δείτε το λεπτομερές μοτίβο σκακιέρας στο φόρεμα της Dorothy) είναι εξαιρετικά, μάλιστα, καλύτερα από πολλές από τις σημερινές ταινίες. Επίσης, αν και η ποιότητα ήχου είναι δεδομένη σε σύγκριση με τον σημερινό ήχο surround, θα εκπλαγείτε πόσο καλά ακούγεται. Αυτή η ταινία μας θυμίζει ότι οι κλασικές ταινίες των ετών που πέρασαν μπορούν να κρατήσουν τη δική τους ενάντια στις σημερινές "μπαστούνες", εάν αντιμετωπίσουν με προσοχή. Η ταινία 35 mm είναι τελικά HD.

Σημείωση: Επειδή αυτή η ταινία έγινε πριν χρησιμοποιηθεί ευρεία οθόνη, θα δείτε μαύρες γραμμές στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά της εικόνας, εάν προβάλλεται σε τηλεόραση 16x9 ή βιντεοπροβολέα. Αυτό είναι σωστό; μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις για να γεμίσετε την οθόνη, τα σχήματα θα παραμορφωθούν. Περισσότερο "

08 από 20

Αθραυστος

Απεριόριστο πακέτο Blu-ray Disc / DVD / Digital HD. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αδιάλειπτη είναι η ιστορία εμπνευσμένη από την αληθινή ζωή του Louis Zamperini, του ήρωα του Β Παγκοσμίου Πολέμου, όπως έφερε στην οθόνη η σκηνοθέτις Angelina Jolie. Η ταινία διερευνά τις εμπειρίες παιδικής και Β 'Παγκοσμίου Πολέμου του Zamperini με ρεαλιστικό τρόπο, με ένα εξαιρετικό σενάριο, καλά κατευθυνόμενο cast και κινηματογράφο. Η ταινία αναμειγνύεται επίσης στο Dolby Atmos, αλλά περιέχει επίσης Dolby TrueHD 7.1 και Dolby Digital 5.1 downmixes για εκείνους που δεν διαθέτουν ρύθμιση Dolby Atmos.

Όσον αφορά το βίντεο και την παρουσίαση στο Blu-ray, το Unbroken είναι σχεδόν άψογο. Το σενάριο ήταν έξυπνο και το σκηνικό ήταν φυσικό και έπληξε το σωστό τόνο για την ταινία. Ακριβώς όταν νομίζετε ότι θα μπορούσε να αρχίσει να φτάνει σε υπερβολικά δραματικό έδαφος, θα επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Παρόλο που η ταινία είναι πάνω από δύο ώρες, υπήρχε σίγουρα περισσότερη ιστορία για να μιλήσει, καθώς δεν πήγε στις μεταπολεμικές εμπειρίες του Zamperini, συμπεριλαμβανομένης της αγκαλιάζοντας του Χριστιανισμού, της κοινοτικής εργασίας, της επιστροφής του στην Ιαπωνία για να συναντηθεί με μερικούς από τους πρώην κατακτητές, και άλλα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μια μεγάλη ταινία από μόνη της.

Ωστόσο, το πακέτο Blu-ray Disc περιλαμβάνει ένα 30λεπτο ντοκιμαντέρ που παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για το τμήμα της ζωής του Louis Zamperini. Επίσης, υπάρχει ένα πολύ μικρό κομμάτι που επικεντρώνεται στην προ-και μεταπολεμική ζωή ορισμένων από τους άλλους φίλους του στρατοπέδου φυλακών της Zamperini.

Με όλη την έμφαση αυτές τις μέρες στις δράσεις blockbuster μεγάλης οθόνης, ταινίες σούπερ ήρωας, sci-fi και fantasy αυτές τις μέρες, είναι αναζωογονητικό να παρακολουθήσετε μια καλά κατασκευασμένη, καλά παρουσιαζόμενη ιστορική ταινία που μπορεί να σας αγγίξει σε προσωπικό επίπεδο. Περισσότερο "

09 από 20

Αμερικανός σκοπευτής

Αμερικανικός σκοπευτής Blu-ray Disc / DVD / UltraViolet Ψηφιακό αντίγραφο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η δέκατη ταινία που κυκλοφορεί σε δίσκο Blu-ray με ηχογραφημένο σε Dolby Atmos soundtrack και έχει κερδίσει το βραβείο Όσκαρ για καλύτερη επεξεργασία ήχου, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης στο σπίτι.

Από την πλευρά του βίντεο, ο Αμερικανός σκοπευτής φαίνεται υπέροχος. Η εργασία της φωτογραφικής μηχανής παρέχει μια μοναδική προοπτική για το πώς ένας ελεύθερος σκοπευτής βλέπει τις συνθήκες του πεδίου της μάχης, τις περισσότερες φορές με την όραση ενός τουφέκι. Επίσης, τα αντικείμενα, τα κτίρια, τα ρούχα και το όχημα παρουσιάζονται σε φυσικό χρώμα (όχι υπερβολικά κορεσμένο).

Από την πλευρά του ήχου, αν ακούτε ολόκληρο το Dolby Atmos ή το Dolby TrueHD, το ηχητικό πεδίο σας βάζει στη μέση της δράσης, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι υπερβολικά αισθησιασμένο. Ναι, υπάρχουν μερικές εκρήξεις και πολλά πυροβολισμοί, αλλά γίνεται με την πραγματικότητα στο μυαλό. Ο αμερικανικός σκοπευτής είναι σίγουρα μια εξαιρετική δοκιμή για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Περισσότερο "

10 από 20

Avatar

Avatar 3D Blu-ray Disc. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το Avatar από ό, τι έχει ήδη ειπωθεί. Ωστόσο, θα πω ότι αξίζει σίγουρα ένα κορυφαίο σημείο στη βιβλιοθήκη δίσκων Blu-ray. Από την σκηνή άφιξης του χώρου ανοίγματος μέχρι την τελική μάχη, αυτή η ταινία έχει όλα όσα αφορά την εορτή βίντεο για τα μάτια και τον ενθουσιασμό για τα αυτιά. Είτε βλέπετε την έκδοση 3D ή 2D Blu-ray αυτής της ταινίας, τα κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εξαιρετικά μαύρα επίπεδα (η σκηνή όπου η Jake Sully παγιδεύεται στη ζούγκλα τη νύχτα) και η φανταστική χρωματική επίστρωση στα ζώα, τα φυτά, και τα τοπία που παρουσιάζονται στην ταινία.

Επίσης, αν και η ηχητική λωρίδα δεν είναι η ποικιλία "hit-em-over-the-head", είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καλά αναμεμιγμένης και κατάλληλα ισορροπημένης μίξης ήχου, γεγονός που την καθιστά τέλειο συμπλήρωμα για την παρουσίαση βίντεο. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε αυτή την ταινία είναι σε 3D - το 3D δεν σας απομακρύνει αλλά σας τραβάει στον φανταστικό κόσμο της Πανδώρας που δημιούργησε ο James Cameron. Περισσότερο "

11 από 20

Βαρύτητα - Diamond Luxe Edition

Gravity Diamond Luxe Edition Δίσκος Blu-ray. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αυτή η ταινία θα είναι η πλησιέστερη που οι περισσότεροι από εμάς θα βιώσουν ποτέ να βιώσουν το πώς είναι να βρίσκονται στο διάστημα. Από το μαύρο του χώρου έως τις απίστευτες απόψεις της επιφάνειας της Γης και τους κλειστοφοβικούς εσωτερικούς χώρους της κάψουλας, ο Gravity αποδίδει μία από τις πιο εντυπωσιακές οπτικές και δραματικές ιστορίες που τοποθετούνται στην ταινία. Το Diamond Luxe Edition, που στρέφεται εδώ, είναι ένα νέο θέμα που αντικατέστησε το προηγούμενο soundtrack DTS-Master Audio 5.1 καναλιών με πολύ πιο αποτελεσματικό soundtrack surround που ακούγεται είτε στο Dolby Atmos είτε στο Dolby TrueHD 7.1 (εξαρτάται από το δέκτη του οικιακού σας δέκτη ικανότητες).

Επίσης, υπάρχει κάποιο νέο υλικό μπόνους, συμπεριλαμβανομένου ενός ντοκιμαντέρ για το πώς οι τεχνικές για την κατασκευή διαστημικών ταινιών έχουν εξελιχθεί τα τελευταία 100 χρόνια περίπου.

Τα υλικά μπόνους που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη κυκλοφορία του Blu-ray Disc περιλαμβάνουν ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται ο Ed Harris για το θέμα του χώρου σκουπίδια που είναι γεμάτο γειτονικό χώρο και μια σύντομη επιπλέον σκηνή που δείχνει την άλλη πλευρά μιας ραδιοφωνικής επικοινωνίας μεταξύ της Sandra Ο χαρακτήρας του Bullock και κάποιος στη Γη. Άλλα συμπληρώματα καλύπτουν την προπαραγωγή και την παραγωγική διαδικασία της ταινίας, καθώς και μερικές ενδιαφέρουσες αναλύσεις πυροβολισμών.

Αυτό το πακέτο Blu-ray αξίζει σίγουρα την τιμή εισόδου. Περισσότερο "

12 από 20

Pacific Rim

Pacific Rim Δίσκος Blu-ray - Φωτογραφία του Slipcover. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Στην παράδοση των ιαπωνικών ταινιών Kaiju και Mecha Anime, ο Guillermo del Toro παραδίδει μια ταινία τέρας-γύρου που προσφέρει όλα τα μέτωπα σε δίσκο Blu-ray.

Η ταινία είναι οπτικά εκπληκτική, παρά τις υπέρμετρες σκοτεινές σκηνές. Και οι δύο ηχογραφήσεις DTS-HD Master Audio 7.1 και 5.1 καναλιών παρέχονται, οι οποίες είναι ενεργές και βυθιζόμενες, με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των επτά καναλιών και του subwoofer. Επιπλέον, δεν πρέπει να χάσετε τις δυνατότητες μπόνους. Αν σας αρέσουν τα σχόλια, ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro παρέχει λεπτομερή εικόνα για την ταινία που εξακολουθεί να είναι διασκεδαστική για να ακούσετε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μπόνους περιγράφουν ακόμα πιο λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο τέθηκε η ταινία.

Παρόλο που το Pacific Rim χαρακτηρίζεται απλώς ως μέσο όρο δράσης, τα σκηνικά και οι ιστορίες του συνόλου λειτουργούν ενάντια στη δράση μεγαλύτερης από τη ζωή. Ο ακριβής σχεδιασμός παραγωγής, η απρόσκοπτη ενσωμάτωση πρακτικών στοιχείων και στοιχείων GGI, η δραματική δράση και το άριστο μουσικό υπόβαθρο που υποστηρίζει, προσφέρουν μια μεγάλη εμπειρία ψυχαγωγίας. Αυτή η μία από τις λίγες ταινίες όπου βλέπετε πραγματικά όλα τα χρήματα στην οθόνη. στην περίπτωση αυτή, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Pacific Rim δεν έβαλε πυρκαγιά στο αμερικανικό box office, έφτασε στα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα έβγαλε 400 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που προκάλεσε μια επικείμενη συνέχεια. Εν τω μεταξύ, συνιστώ ανεπιφύλακτα το Pacific Rim σε Blu-ray για τη συλλογή δίσκων, ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν ανεμιστήρα ταινιών τέρας. Περισσότερο "

13 από 20

John Wick

Πακέτο αντιγράφων Bl-ray / DVD / ψηφιακού αντιγράφου John Wick. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν ψάχνετε για μια ταινία που εμφανίζει πολλά στυλ, σε συνδυασμό με την έντονη δράση R-rated, που πραγματικά δίνει στο σύστημα home theater σας μια ηχητική προπόνηση, τότε ο John Wick μπορεί να είναι δίσκος Blu-ray που αξίζει ένα χώρο στη συλλογή σας.

Η ταινία αστέρες Keanu Reeves ως πρώην hitman που άφησε το επάγγελμά του για μια πιο ευτυχισμένη, mainstream ζωή, αλλά μια ατυχής σειρά γεγονότων τον αναγκάζουν να επιστρέψει στο άθλιο υπόβαθρο του πολιτισμού hitman της Νέας Υόρκης. Χωρίς να δώσουμε πάρα πολύ, ας πούμε απλά ότι οι σφαίρες πετούν και το αίμα πιτσιλίζει με μεθοδευμένη χορογραφία πάλης που είναι πολύ καλά.

Επίσης, ως πρόσθετο μπόνους, ο δίσκος αυτός κατακτάται στο Dolby Atmos. Έτσι, εκείνοι που έχουν μια εγκατάσταση Dolby Atmos μπορούν να βιώσουν μια πλήρως εμβυθιστική soundtrack. Ωστόσο, ακόμα και αν δεν το κάνετε, η συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray θα παρέχει αυτόματα μια downmix σε πραγματικό χρόνο Dolby TrueHD 7.1, 5.1 ή Dolby Digital 5.1, ανάλογα με τις δυνατότητες της εγκατάστασης του home theatre. Περισσότερο "

14 από 20

Αποστολή: Αδύνατο Rogue Nation

Αποστολή: Αδύνατο: Rogue Nation - Blu-ray Disc Package. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εάν σας αρέσουν πολλές υπερ-κορυφαίες (και μερικές φορές γελοίες) ταινίες δράσης, το Mission Impossible Rogue Nation είναι η ταινία για σας. Ακριβώς έξω από την πύλη, η ταινία παρουσιάζει μια σκηνή δράσης που νομίζετε ότι δεν μπορεί να τελειώσει - αλλά είναι. Φυσικά, για να καταστήσετε ακόμα πιο πειστική τη δράση, ο δίσκος Blu-ray προσφέρει τόσο εξαιρετικό βίντεο όσο και μια ηχητική λωρίδα Dolby Atmos / TrueHD που σας τοποθετεί μέσα στη δράση. Σίγουρα ένα εξαιρετικό κομμάτι επεξεργασίας και εμφάνισης για την εγκατάσταση του home theatre. Περισσότερο "

15 από 20

Άγιος Ανδρέας

Πακέτο Blu-ray / DVD / ψηφιακού αντιγράφου San Andreas. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ο Βράχος έναντι του Μεγάλου! Ο Dwayne Johnson και η εταιρεία προχωρούν στην μεγαλύτερη διαδρομή με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, καθώς το σφάλμα του Σαν Αντρέας πλήττει την Καλιφόρνια σε πλήρες χάος. Η ταινία επιστρέφει στο κλασσικό σεισμό των 70's (που θυμίζει το "sensurround";) με τα επίκαιρα ειδικά εφέ και τον ήχο και το "τυχαίο" κλισέ που ενεργεί.

Ωστόσο, ο Σαν Αντρέας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να βάλει μια ταινία καταστροφών στην ταινία, τη βασική λεπτή ιστορία και τους χαρακτήρες κατά μέρος, αυτή η ταινία σίγουρα προσφέρει μια μεγάλη προπόνηση για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

Οπτικά, η λεπτομέρεια, μαζί με την ισορροπία χρωμάτων και την περιοχή αντίθεσης, είναι πολύ καλή, αλλά από την άποψη του ήχου, ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου, το subwoofer και τα ηχεία surround θα τεθεί σίγουρα στη δοκιμασία, μαζί με την υπομονή του επάνω ή του κάτω ορόφου (αν έχεις κανένα).

Το San Andreas είναι διαθέσιμο τόσο σε πρότυπο όσο και σε 3D Blu-ray, καθώς και σε Blu-ray 4K Ultra HD. Εάν διαθέτετε συμβατή συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Ultra HD και τηλεόραση, ο δίσκος UHD διαθέτει ενσωματωμένο περιβάλλον surround Dolby Atmos και φωτεινότητα / αντίθεση HDR για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία προβολής. Περισσότερο "

16 από 20

Ο σκοτεινός ιππότης

Ο δίσκος Blu-ray Dark Knight. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Το Dark Knight είναι σίγουρα ένα μοντέρνο κλασικό. Τόσο η ιστορία όσο και η παραγωγή είναι καλά εκτελεσμένες. Η σκηνή της ληστείας τράπεζας είναι εξαιρετικά σκηνοθετημένη και καλά φωτογραφηθεί. Το χρώμα και η λεπτομέρεια είναι φυσικά και η ανάμειξη ήχου είναι τέλεια. Επιπλέον, το Dark Knight ζει και το όνομά του στις διάφορες εξαιρετικές νυχτερινές σκηνές. Ο νυχτερινός ορίζοντας του Gotham City και του Χονγκ Κονγκ παρέχει μια μεγάλη δοκιμασία για το πόσο καλά η τηλεόρασή σας ή ο βιντεοπροβολέας σας μπορεί να αποδώσει τα μαύρα επίπεδα χωρίς να χάσει τις λεπτομέρειες. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Dark Knight αλλάζει τον λόγο διαστάσεων από 2.40: 1 σε 1.78: 1 σε πολλές σημαντικές ακολουθίες δράσης. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τμήματα της ταινίας γυρίστηκαν στο IMAX, και το Blu-ray διατηρεί την πρόθεση των κινηματογραφιστών σε αυτόν τον τομέα. Περισσότερο "

17 από 20

Κύριος των Δαχτυλιδιών Trilogy Extended Edition Blu-ray

Κύριος των Δαχτυλιδιών Trilogy Extended Edition Blu-ray. Εικόνα παρέχεται από το Amazon.com

Αν ψάχνετε έναν πολύ καλό τρόπο για να δώσετε στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας μια πραγματική προπόνηση, ελέγξτε την απελευθέρωση όλων των εκτεταμένων εκδόσεων του Lord of the Rings Trilogy σε δίσκο Blu-ray. Κάθε μία από τις τρεις ταινίες ( Fellowship of the Ring, Οι δύο πύργοι και η επιστροφή του βασιλιά ) παίρνει δύο δίσκους το καθένα και διαθέτει ένα soundtrack DTS-HDMaster Audio 6.1 καναλιών, μαζί με πολλαπλά σχόλια ήχου για κάθε ταινία.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να αλλάξετε δίσκους περίπου στο μισό μέρος από κάθε ταινία, αλλά όλοι χρειαζόμαστε μπάνιο και αναψυκτικά. Επίσης, επιπλέον εννέα δίσκοι - όλα τα DVD (που είναι συνολικά δεκαπέντε δίσκοι) περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά μπόνους που ανοίγουν ολόκληρο τον κόσμο της "μεσαίας γης" από τη σύλληψη στην οθόνη με εκτεταμένες συνεντεύξεις και πίσω από τα σκηνικά. Ορισμένες λειτουργίες μεταφέρονται από το αρχικό σετ DVD εκτεταμένης έκδοσης και μερικές είναι νέες για αυτήν την έκδοση. Περισσότερο "

18 από 20

Το Ζωικό Σώμα

Η Συλλογή δίσκων Blu-ray της Star Wars Saga. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Ολόκληρη η Saga Star Wars είναι διαθέσιμη σε Blu-ray και σίγουρα αξίζει την τιμή. Η ποιότητα της εικόνας είναι ιδιαίτερα καλή για την πρωτότυπη τριλογία και το 6.1 remix surround είναι εξαιρετικό. Ανεξάρτητα από το πακέτο που αγοράζετε, αυτό είναι απαραίτητο για τη συλλογή Blu-ray, όχι μόνο για τις ταινίες, αλλά και για τα εκτεταμένα επιπλέον χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, οι πρωτότυπες θεατρικές εκδοχές των Πόλεων Αστέρων , Η Επιδρομή Απεργία και Η Επιστροφή των Τζένι δεν συμπεριλαμβάνονται.

Για μια επιπλέον προεπισκόπηση δείτε το πως όλες οι ταινίες έχουν τροποποιηθεί πρόσφατα για αυτήν την απελευθέρωση Blu-ray, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων αναλογίας διαστάσεων, των διορθώσεων χρωμάτων, της βελτίωσης του soundtrack και της αντικατάστασης του "Muppet Yoda" με μια έκδοση CGI στην Phantom Menace , ελέγξτε την αναφορά από το Slash Film. Περισσότερο "

19 από 20

Jurassic Park Ultimate Τριλογία

Jurassic Park Ultimate Trilogy Δίσκος Blu-ray Disc - Φωτογραφία του μπροστινού καλύμματος. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Τώρα που η νεώτερη σειρά κινηματογραφικών ταινιών Jurassic World έπληξε τις οθόνες κινηματογραφικών ταινιών, είναι καιρός να κοιτάξουμε πίσω σε αυτό που ξεκίνησε τη σύγχρονη τρέλα ταινιών δεινοσαύρων - την πρωτότυπη Jurassic Park Trilogy.

Δώστε στο σύστημα οικιακού σας θεάτρου μια πραγματική προπόνηση με μια μεγάλη διασκέδαση Dinosaur. Το πακέτο Ultimate Trilogy Blu-ray Disc του Jurassic Park είναι μια τέλεια προσθήκη στη βιβλιοθήκη δίσκων Blu-ray. Το πακέτο Ultimate Trilogy περιλαμβάνει αναπαλαιωμένο πλήρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p και ανανεωμένα soundtracks DTS-HD Master Audio 7.1 καναλιών και για τις τρεις ταινίες της σειράς ( Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park και Jurassic Park III ) και ώρες μεγάλου συμπληρωματικού υλικού για να ικανοποιήσει κάθε ανεμιστήρα. Περισσότερο "

20 από 20

Γλάροι

Jaws Blu-ray Disc - κάλυμμα Slip - Μπροστινή όψη. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Τα σιαγόνια δεν είναι μόνο μια μεγάλη ταινία που αξίζει την επεξεργασία του δίσκου Blu-ray, αλλά είναι επίσης ένα ορόσημο στην ιστορία του κινηματογράφου, καθώς πιστώνεται ως το πρώτο αληθινό καλοκαιρινό blockbuster. Παρόλο που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αξίζει σίγουρα τις ευχαριστίες του για την κατεύθυνσή του (ειδικά που έπρεπε να ασχοληθεί με ένα μη συνεργάσιμο μηχανικό καρχαρία που ονομάζεται Bruce), επιπλέον, η Verna Fields έλαβε ένα Όσκαρ για την εξαιρετική δουλειά της στην ταινία. Χωρίς τις εξαιρετικές αποφάσεις επεξεργασίας της, η συναρπαστική βηματοδότηση της ταινίας μπορεί να έχει υποστεί και ίσως να μην έχει ενθουσιαστεί το κοινό τότε και τώρα.

Η απελευθέρωση δίσκου Blu-ray αυτής της ταινίας είναι κορυφαία. Το βίντεο και ο ήχος έχουν μετατραπεί σχολαστικά και έχουν μεταφερθεί σε Blu-ray που έχει ως αποτέλεσμα μια εμπειρία θέασης στο σπίτι που ξεπερνά την αρχική θεατρική παρουσίαση.

Επίσης, όχι μόνο η εμφάνιση και ο ήχος της ταινίας ξεχωρίζουν από την αρχική της θεατρική κυκλοφορία, αλλά η ενσωμάτωση και των δύο παλαιών χαρακτηριστικών μπόνους από προηγούμενες κυκλοφορίες βίντεο στο σπίτι, σε συνδυασμό με νέο υλικό που παράγεται ειδικά για αυτή τη νέα έκδοση Blu-ray, εξαιρετική προοπτική για την ταινία όπως έχει γίνει αντιληπτή καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν περίπου 40 χρόνια από τότε που ο Μπρους, ο Καρχαρίας, φοβόταν τα παντελόνια από τους κινηματογράφους και παρόλο που υπήρχαν δεκάδες copycats κατά τη διάρκεια των ετών, κατά τη γνώμη μου, το Jaws είναι ακόμα το καλύτερο και αξίζει ένα σημείο τη συλλογή του δίσκου Blu-ray. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.