Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hotmail με την αλληλογραφία του MacOS

01 από 03

Σχετικά με τους λογαριασμούς Hotmail

Αν σκεφτήκατε ότι το Hotmail ήταν κάτι παρελθόν, είχατε δίκιο ... κάπως. Παρόλο που η Microsoft διέκοψε την υπηρεσία εδώ και χρόνια και την αντικατέστησε με το Outlook.com, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να έχουν τις διευθύνσεις Hotmail και είναι ακόμη δυνατή η απόκτηση μιας νέας διεύθυνσης Hotmail. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις διευθύνσεις Hotmail στην οθόνη αλληλογραφίας του Outlook.com και το Outlook.com μπορεί να ρυθμιστεί για να αντιγράψει αυτόματα το μήνυμα που λαμβάνει στο macOS Mail .

02 του 03

Σύνδεση τρέχοντων λογαριασμών Hotmail με το Apple Mail

Αν έχετε ήδη μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, το γραμματοκιβώτιό σας βρίσκεται στο Outlook.com. Ελέγξτε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail για ένα έτος περίπου, ενδέχεται να έχει απενεργοποιηθεί.

Ρύθμιση αλληλογραφίας στο Mac για το Hotmail

Κοιτάξτε στην ενότητα Εισερχόμενα της εφαρμογής Mail και θα δείτε ένα νέο γραμματοκιβώτιο που ονομάζεται Hotmail. Θα έχει έναν αριθμό δίπλα από αυτό, ο οποίος θα δείχνει τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν αντιγραφεί στην εφαρμογή "Αλληλογραφία". Κάντε κλικ στο γραμματοκιβώτιο Hotmail για να το ανοίξετε και να ελέγξετε το email σας.

Μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα και να στείλετε νέα μηνύματα μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail από την εφαρμογή αλληλογραφίας στον Mac σας.

03 του 03

Πώς να αποκτήσετε νέο λογαριασμό Hotmail

Εάν θέλετε να έχετε πάρει μια διεύθυνση Hotmail πίσω όταν ήταν διαθέσιμες, δεν είναι πολύ αργά, λίγο δύσκολο. Το Hotmail θεωρείται ως κληρονομιά από την Microsoft, αλλά η εταιρεία το υποστηρίζει.