Καλύτερους τρόπους για να βρείτε δωρεάν τραγούδια για λήψη

Προσπαθώντας να βρούμε τραγούδια για να κατεβάζετε δωρεάν από το Διαδίκτυο ενώ παραμένετε νόμιμα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε σαν μια αδύνατη αποστολή. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε με πόσους τρόπους μπορείτε να ανακαλύψετε ψηφιακή μουσική, ενώ παραμένετε στη δεξιά πλευρά του νόμου. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς να συσσωρεύετε δωρεάν ήχο με τη λήψη, την καταγραφή και ακόμη και την εξαγωγή από το βίντεο.

Σημείωση: Παρόλο που οι παρακάτω μέθοδοι είναι νόμιμες, είναι πάντα καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε τα πνευματικά δικαιώματα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην κάνετε λήψη, κοινή χρήση ή δημιουργία αντιγράφων.

01 του 06

Δωρεάν και νόμιμες ιστοσελίδες λήψης μουσικής

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που φιλοξενούν ελεύθερη και νόμιμη μουσική. Πολλά από αυτά συχνά παρέχουν δωρεάν κομμάτια που μεταφορτώνονται από ανεξερεύνητους καλλιτέχνες (και μερικούς γνωστούς) που ψάχνουν για την απαραίτητη έκθεση για να αυξήσουν τη βάση τους.

Ένας διαχειριστής λήψης συνιστάται επίσης εάν σκοπεύετε να κατεβάσετε πολλά τραγούδια. Περισσότερο "

02 του 06

Δικτυακά δίκτυα κοινής χρήσης αρχείων

Υπάρχουν διάφορα δίκτυα κοινής χρήσης αρχείων ( P2P ) στο Internet στα οποία μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent . Αυτά είναι εξαιρετικά δημοφιλή, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία παρέχει συνδέσμους με υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Αυτό το άρθρο απαριθμεί μερικούς από τους καλύτερους νόμιμους ιστότοπους P2P για τη λήψη δωρεάν τραγουδιών, μουσικής, βίντεο και άλλων τύπων αρχείων με ασφάλεια. Περισσότερο "

03 του 06

Εξαγωγή ήχου από το βίντεο YouTube

Μια ηχητική λωρίδα σε ένα βίντεο έρχεται συχνά με ένα τραγούδι ή κομμάτι μουσικής που μπορεί να θέλετε να εξαγάγετε σε ένα αρχείο MP3. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το τραβήξετε, το σύνολο των οποίων εξετάζεται σε αυτό το κομμάτι. Περισσότερο "

04 του 06

Λογισμικό καταγραφής ροής μουσικής

Εάν επισκέπτεστε τακτικά τους ιστότοπους που εκτελούν ροή μέσων, τότε μπορείτε να καταγράψετε την έξοδο της κάρτας ήχου χρησιμοποιώντας το σωστό λογισμικό. Είτε ακούτε μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής είτε παρακολουθείτε μουσικά βίντεο, μπορείτε να καταγράψετε τον ήχο και να τον κωδικοποιήσετε σε μία από τις πολλές μορφές ήχου.

Εδώ είναι μια επιλογή από δωρεάν προγράμματα ήχου που μπορούν να καταγράφουν streaming audio από διάφορες πηγές. Περισσότερο "

05 του 06

Λογισμικό εγγραφής ραδιόφωνου μέσω Internet

Το ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο αντιπροσωπεύει έναν τεράστιο πόρο που παρέχει ψυχαγωγία όλο το 24ωρο. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορείτε να ακούσετε μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού , του προγράμματος περιήγησης κ.λπ., αν υποστηρίζεται.

Με το σωστό λογισμικό μπορείτε επίσης να καταγράφετε ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω Web για να δημιουργήσετε γρήγορα μια συλλογή ψηφιακής μουσικής που είναι νόμιμη. Εδώ είναι μια επιλογή από δωρεάν προγράμματα ήχου που μπορούν να καταγράψουν ήχο ροής και να δημιουργήσουν διάφορες μορφές αρχείων ήχου. Περισσότερο "

06 του 06

Δωρεάν ιστοσελίδες κλήσεων

Συνήθως οι ιστοσελίδες ringtone δεν προσφέρουν τραγούδια πλήρους μήκους, ωστόσο μπορεί να είναι μια καλή πηγή για να αξιοποιήσετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη μικρών μελωδιών για να ζωντανέψετε το τηλέφωνό σας. Πολλές από τις δωρεάν τοποθεσίες ringtone που έχουμε απαριθμήσει εδώ παρέχουν και άλλα freebies όπως βίντεο, παιχνίδια, θέματα και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα ​​από αυτό, γιατί να μην δημιουργήσετε το δικό σας; Για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του iTunes για να κάνετε δωρεάν ringtones . Εάν δεν χρησιμοποιείτε το iTunes, τότε υπάρχουν περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για την προέλευση δωρεάν ringtones. Περισσότερο "