Επισκόπηση ραδιοφώνου iPhone App

Το καλό

Το κακό

Κατεβάστε στο iTunes

Η εφαρμογή 8tracks Radio (Free) είναι μοναδική στον κόσμο των εφαρμογών μουσικής iPhone. Διαθέτει online μουσικά μείγματα που υποβάλλονται από το χρήστη για να σας βοηθήσουν να βρείτε και να ανακαλύψετε νέα μουσική, αλλά πώς οι "χειροποίητες" λίστες αναπαραγωγής ανταγωνίζονται άλλες κορυφαίες εφαρμογές μουσικής;

Ένας δροσερός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μουσική

Κάθε διαδικτυακό μείγμα στο ραδιόφωνο 8tracks διαρκεί τουλάχιστον 30 λεπτά, πράγμα που σημαίνει γενικά ότι έχει περίπου οκτώ μουσικά κομμάτια - εξ ου και το όνομα. Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή για πρώτη φορά, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε για δωρεάν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ή να μεταβείτε απευθείας στη μουσική (μου αρέσει να έχω αυτή την επιλογή!). Ωστόσο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε επειδή θα χρειαστείτε ένα όνομα χρήστη για να έχετε πρόσβαση σε πολλές από τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Άρχισα να ψάχνω για μείγματα με περιήγηση στην καρτέλα Προτεινόμενα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος ή λόγος σε τι είδους μείγματα περιλαμβάνονται εκεί, αλλά βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές. Κάθε μείγμα περιγράφεται από τον τύπο της μουσικής (λατινικό πάρτι χορού ή μείγμα μελέτης, για παράδειγμα) και μια σύντομη περιγραφή σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση του τι θα ακούσετε.

Αφού επιλέξετε ένα μίγμα, ο καλλιτέχνης και το όνομα του τραγουδιού εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να διακόψετε το μείγμα ή να προχωρήσετε στο επόμενο τραγούδι σε ένα μείγμα. Μπορείτε να προτιμάτε τα αγαπημένα σας, να μοιράζεστε οποιοδήποτε μίγμα μέσω email ή Twitter ή να βλέπετε άλλες μίξεις από τον ίδιο χρήστη.

Υπάρχει πολλή ποικιλία στην εφαρμογή 8tracks Radio, παρόλο που είναι δύσκολο να πείτε ακριβώς ποιο είδος παίρνετε - ειδικά επειδή ορισμένες από τις περιγραφές είναι πιο "καλλιτεχνικές" από πληροφοριακές. Ήμουν σε θέση να βρω τα πάντα από το Eminem μέχρι το Arcade Fire στο Black Sabbath. Υπάρχει μια περιοχή για να περιηγηθείτε ανά καλλιτέχνη ή είδος, αν και τα ίδια τα μείγματα δεν είναι πάντα σαφώς επισημασμένα.

Το μόνο χαρακτηριστικό που θα ήθελα να προσθέσω στο ραδιόφωνο 8tracks είναι η δυνατότητα να αξιολογήσω κάθε μίγμα. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο όταν περιηγείστε σε καλλιτέχνη ή είδος, αφού θα μπορούσατε να ταξινομήσετε τα κορυφαία μίγματα για να δείτε τι άλλοι χρήστες απολαμβάνουν. Αυτός θα ήταν ένας τρόπος για να ταξινομήσετε τις πολλές μίξεις για να βρείτε τα καλύτερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας μίγματα στο 8tracks.com, αλλά θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να το κάνετε και μέσα στην εφαρμογή.

Η κατώτατη γραμμή

Το ραδιόφωνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μουσική. Υπάρχουν χιλιάδες ατομικές μίξεις, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής από σχεδόν κάθε είδος. Δεν βρήκα δυσλειτουργίες ή λόξυγγες κατά τη δοκιμή της εφαρμογής και ανακάλυψα μερικούς νέους καλλιτέχνες στην πορεία. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να αξιολογήσετε τα μείγματα ή να ανεβάσετε τα δικά σας (απευθείας από την εφαρμογή), αλλά αυτά είναι μικρά quibbles. Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια από 5.

Τι χρειάζεστε

Η εφαρμογή 8tracks Radio είναι συμβατή με τα iPhone , iPad και iPod touch . Απαιτεί iPhone OS 4.0 ή νεότερη έκδοση.

Κατεβάστε στο iTunes