Επιλογές θερμότητας τροφών τροφών

Μαγειρικά σκεύη αυτοκινήτων, ψυγεία και μικροκύματα

Ερώτηση: Τι είδους θέρμανση τροφών αυτοκινήτων θα πρέπει να πάρω;

Έχω σκεφτεί να πάρει κάποιο είδος θερμαντήρα τροφίμων αυτοκινήτων ή κουζίνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιες είναι οι επιλογές και ποια είναι η καλύτερη. Είναι ένα είδος αυτοκινήτου πιο ζεστό καλύτερο από τους άλλους, και τι είδους νομίζετε ότι πρέπει να πάρω;

Απάντηση:

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι θερμαντικών σκευών για τα αυτοκίνητα: μικροκύματα, συνδυασμός θερμότητας / ψύκτες και ειδικά θερμαντικά σκεύη για τα αυτοκίνητα / κουζίνες. Κάθε κατηγορία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και αδυναμίες, οπότε η καλύτερη για εσάς θα εξαρτηθεί από το πώς ακριβώς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Τα μικροκύματα αυτοκινήτου είναι τέλεια αν θέλετε να θερμάνετε τα πράγματα σε σύντομα ταξίδια, αλλά τα κανονικά θερμαντικά σκευάσματα αυτοκινήτων δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη ισχύ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλούς συμπαγείς εξοπλισμούς οικιακής κουζίνας στο δρόμο, εάν συνδέσετε έναν μετατροπέα ισχύος αυτοκινήτου στη μπαταρία σας.

Ψυγεία αυτοκινήτων και μαγειρικά σκεύη

Κάθε τύπος θερμαντήρα τροφίμων αυτοκινήτων έχει την τάση να στρέφεται προς έναν συγκεκριμένο τύπο χρήσης. Δεδομένου ότι οι παραδοσιακοί θερμαντήρες τροφίμων και οι ηλεκτρικές κουζίνες τείνουν να διαρκέσουν για να κάνουν τη δουλειά τους, είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για όποιον ξοδεύει πολύ χρόνο στο δρόμο. Είτε είστε φορτοεκφορτωτής OTR είτε απλά σχεδιάζετε ένα ταξίδι μεγάλου μήκους, ένας παραδοσιακός θερμαντήρας αυτοκινήτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ζεστό γεύμα σε αναμονή όταν είναι ώρα να φάτε.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζεστάνετε ή να μαγειρεύετε τα τρόφιμα στο δρόμο, εάν έχετε μια στιγμή για να κάνετε τη δουλειά σωστά, είναι μια κατσαρόλα κουζίνας. Δεδομένου ότι πολλές συνταγές με μεγάλες γλάστρες βασίζονται στην αρχή της "χαμηλής και αργής", ένα κατσαρόλα δοχείο που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε 12V DC, ή ένα που είναι σε θέση να τρέξει στον μετατροπέα σας , μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε ζεστό γεύμα έτοιμο και περιμένετε όταν φτάσετε εκεί που πηγαίνετε ή ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα .

Αν θέλετε να θερμαίνετε τα τρόφιμα σε μικρότερες διαδρομές, τότε οι περισσότεροι θερμαντήρες αυτοκινήτων δεν θα κάνουν το τέχνασμα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε μια μονάδα AC / DC διπλής ισχύος που λειτουργεί είτε σε 12V DC είτε σε 120V AC. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε το μεσημεριανό γεύμα σας ξεκίνησε στην εργασία σας, στη συνέχεια συνδέστε το στον τοίχο στη δουλειά και έτοιμο για μεσημεριανό γεύμα. Φυσικά, μπορείτε πάντα να συνδέσετε μόνο έναν μετατροπέα ισχύος αυτοκινήτου και να χρησιμοποιήσετε έναν θερμαντήρα τροφίμων μεγέθους ταξιδιού που λειτουργεί μόνο σε 120 V AC.

Ηλεκτρικά κουτιά μεσημεριανού γεύματος και συνδυασμός ζεστών τροφών αυτοκινήτων / ψυγείων

Τα ηλεκτρικά κουτιά γευμάτων είναι υπέροχα αν έχετε ένα ζεστό γεύμα που θέλετε να κρατήσετε ζεστό. Ενώ αυτές οι μονάδες δεν είναι πραγματικά ικανές να μαγειρεύουν ένα γεύμα, και συνήθως δεν μπορούν να θερμαίνουν ξανά τα κρύα απομεινάρια, είναι πολύ κατάλληλα να διατηρούν ένα ζεστό γεύμα ζεστό μέχρι να είστε έτοιμοι γι 'αυτό.

Οι μονάδες συνδυασμού είναι παρόμοιες με τις ηλεκτρικές κουτιά για μεσημεριανά γεύματα, αλλά παρέχουν πολύ περισσότερη χρησιμότητα. Το πραγματικό μέρος θέρμανσης / μαγειρέματος της εξίσωσης παραμένει το ίδιο, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε να μαγειρέψετε το πρωινό στο δρόμο για εργασία. Ωστόσο, αυτές οι μονάδες μπορούν επίσης να διπλασιαστούν ως ψυγεία για να κρατήσουν τα ποτά και άλλα αντικείμενα παγωμένα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μικροκύματα αυτοκινήτου

Ο καλύτερος τύπος θερμότητας για τα αυτοκίνητα για άτομα με σύντομες μετακινήσεις είναι ένα φούρνο μικροκυμάτων αυτοκινήτων. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά θερμαντικά σκευάσματα αυτοκινήτων, τα μικροκύματα αυτοκινήτων μπορούν να ζεσταθούν ή να μαγειρέψουν γρήγορα τα τρόφιμα. Φυσικά, παίρνουν επίσης πολλή χυμό. Συνήθως θα χρειαστεί να συνδέσετε ένα φούρνο μικροκυμάτων στον πίνακα ασφαλειών ή απευθείας στη μπαταρία (με μια ασφαλειοθήκη σε σειρά) λόγω των απαιτήσεων της έντασης και η λειτουργία μιας τέτοιας συσκευής με τον κινητήρα μακριά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποστραγγίσετε την μπαταρία σας μέχρι το σημείο που το αυτοκίνητό σας δεν θα ξεκινήσει πίσω.

Βρείτε το καλύτερο θερμόμετρο για τα αυτοκίνητα

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για ένα θερμότερο φαγητό αυτοκινήτων είναι ότι καμία συσκευή δεν είναι η "καλύτερη" για κάθε περίσταση. Ένα παραδοσιακό ζεστό είναι μια καλή επιλογή αν είστε στο δρόμο για μεγάλες χρονικές περιόδους, αλλά ένα φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να κάνει τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι δεν πρέπει να εξετάζετε αποκλειστικά τις συσκευές που διατίθενται στο εμπόριο ως "θερμαντικά σκευάσματα αυτοκινήτων". Παρόλο που υπάρχουν πολλές συσκευές στην κατηγορία αυτή, κατασκευάζονται πολύ περισσότεροι κουζίνες, θερμαντήρες και άλλες συσκευές για την αγορά RV . Και δεδομένου ότι όλες αυτές οι συσκευές λειτουργούν σε 12V DC, είναι τέλεια κατάλληλες για χρήση στο αυτοκίνητό σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο εναλλάκτης και η μπαταρία σας είναι σε θέση να εκπληρώσουν το καθήκον (μερικά θερμαντικά σκευάσματα αυτοκινήτων και μικροκύματα με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις ισχύος μπορεί να σας ζητήσουν έναν εναλλασσόμενο υψηλής ισχύος ) και είστε καλοί.