Πριν αγοράσετε ένα iPod ή κιτ αυτοκινήτου IPhone

Αγοράσατε ένα iPod ή iPhone γιατί θέλετε να έχετε μαζί σας τη μουσική σας παντού. Αλλά αν θέλετε να παίξετε τη μουσική σας μέσω του στερεοφωνικού αυτοκινήτου σας, θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια.

Υπάρχει ένα πλήθος προϊόντων που θα διοχετεύουν τη μουσική σας στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας και όλοι έχουν δυνατά σημεία και αδυναμίες. Όταν επιλέγετε ένα κιτ αυτοκινήτου iPod ή iPhone, επιλέγετε ανάμεσα σε τέσσερις βασικούς τύπους προϊόντων: πομπούς FM / iPod FM, ενσωματωμένες υποδοχές, μονάδες CarPlay και προσαρμογείς κασετών iPod.

Μεταδότες FM με IPhone και iPod

Αυτές οι συσκευές συνδέονται με τη θύρα σύνδεσης της συσκευής σας ή με τη θύρα Lightning και μεταδίδουν τη μουσική του iPod ή του iPhone σας στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό FM που επιλέγετε.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

Οι Κορυφαίοι 11 πομποί FM | Κριτικές iPod Transmitters FM

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Συμβουλές για τη χρήση προσαρμογέων ασύρματου αυτοκινήτου iPod

Ενσωματωμένα βύσματα iPod / IPhone

Αυτές οι υποδοχές ήχου είναι προ-εγκατεστημένες σε μερικά καινούργια αυτοκίνητα και μπορούν να αγοραστούν ως προαιρετικές επιλογές από τους αντιπροσώπους ή να προστεθούν ως αντικείμενα μετά την πώληση. Όταν έχετε ένα, προστίθεται ένα βύσμα στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου (ή κοντά του) το οποίο σας επιτρέπει να τρέχετε ένα καλώδιο ήχου από το iPod ή το iPhone σας στην υποδοχή. Αφού ο βύσμα είναι συνδεδεμένος στο στερεοφωνικό σας σύστημα, τότε η μουσική παίζει μέσω αυτού.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρουν προαιρετικά βύσματα

CarPlay

Παρόλο που το CarPlay σχετίζεται με τις ενσωματωμένες υποδοχές, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το CarPlay είναι η πλατφόρμα υπολογιστών της Apple που μεταφράζει τη διασύνδεση του iPhone και επιλέγει τις εφαρμογές σε μια φιλική προς το αυτοκίνητο προβολή που εμφανίζεται σε κονσόλες πληροφοριών στην οθόνη αφής. Ορισμένα αυτοκίνητα έρχονται με συσκευές CarPlay ή μπορούν να προστεθούν ως εξαρτήματα aftermarket.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ:

IPhone / IPod προσαρμογέας κασέτας, εμπορικό σήμα

Αυτοί οι προσαρμογείς κασετών iPhone ή iPod έχουν τοποθετηθεί στο κασετόφωνό σας και έχουν μια γραμμή που τελειώνει και είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή ακουστικών της συσκευής σας . Η μουσική που αναπαράγεται στη συνέχεια στέλνεται μέσω της υποδοχής ακουστικών στον προσαρμογέα της κασέτας και μέσω των ηχείων του στερεοφωνικού.

Υπάρχουν κάποιες επώνυμες κασέτες προσαρμογείς που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με το iPhone / iPod και γενικές συσκευές σχεδιασμένες για όλα τα είδη εξοπλισμού ήχου.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Πώς να αποκτήσετε τον καλύτερο ήχο από τον προσαρμογέα κασετών iPod

IPhone / IPod προσαρμογέας κασέτας, γενική

Αυτοί οι προσαρμογείς κασετών iPhone / iPod είναι κατασκευασμένοι από γενικούς κατασκευαστές και δεν κατασκευάζονται ειδικά για να λειτουργούν με iPhone ή iPod.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες