Τα 8 καλύτερα piano / πληκτρολόγια / MIDI iPad αξεσουάρ που αγοράζουν το 2018

Το γαύγισμα των γυναικών είναι ευκολότερο από ποτέ

Ενώ ο Η / Υ εξακολουθεί να είναι ο κεντρικός κόμβος για τη μουσική δημιουργία, η έλευση και η άνοδος του iPad οδήγησε σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην παραγωγή ήχου. Με αξεσουάρ όπως προσαρμογείς MIDI (Μουσικό όργανο ψηφιακής διασύνδεσης) ή κιτ σύνδεσης κάμερας, το iPad μπορεί να λαμβάνει σήματα MIDI, αλλά και να χρησιμοποιεί πληθώρα εφαρμογών συμβατών με το MIDI που βρίσκονται στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Από τη φορητότητα έως το πλήρες μέγεθος, υπάρχει ένα πληκτρολόγιο πιάνο έτοιμο για iPad στην αγορά που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επόμενη μεγάλη σας συμφωνία.

Με περισσότερο από 10 ώρες ζωής μπαταρίας στη διάθεσή σας, ο CME XKey 25 πλήκτρων Bluetooth Midi Controller είναι μια ξεχωριστή επιλογή για ασύρματο παιχνίδι με πιάνο. Με τεχνολογία Bluetooth 4.0, ο ελεγκτής MIDI 25 πλήκτρων προσφέρει πλήκτρα πλήρους μεγέθους μαζί με ένα αλουμινένιο σώμα το οποίο είναι παρόμοιο σε σχεδιασμό και στυλ με τα τρέχοντα μοντέλα MacBook. Συμβατό με εκατοντάδες δωρεάν και επαγγελματικές εφαρμογές, το CME έχει σχεδιαστεί με δισκία και φορητές συσκευές στο μυαλό και ζυγίζει μόλις 1,32 λίβρες. είναι επίσης λεπτό .62 ίντσες. Η ρύθμιση σημαντικών ρυθμίσεων, όπως η ευαισθησία, η ταχύτητα και ο συγχρονισμός, είναι μια ευγενική προσφορά της εφαρμογής XKey Plus για συσκευές iOS. Η διάταξη των πλήκτρων αντικατοπτρίζει πιστά την περιοχή των οκτάβων ενός παραδοσιακού πιάνο, ενώ κάθε μεμονωμένο πλήκτρο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια μοναδική αίσθηση επαφής με έναν προσαρμοσμένο αισθητήρα πίεσης που βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της μπαταρίας.

Το Korg MicroKey προσφέρει μια εμπειρία 25 πλήκτρων με ταχύτητα που είναι τόσο φορητή όσο και φιλική προς τον προϋπολογισμό. Ζυγίζοντας μόλις 1,5 κιλά και μετρώντας 3 x 19 x 7 ίντσες, το Korg είναι εύκολα περιγραφόμενο ως ελαφρύ και φιλικό προς τα πίσω. Τα ίδια τα πλήκτρα έχουν ρυθμιστεί ως προς το μέγεθος για να βελτιστοποιήσουν την δυνατότητα αναπαραγωγής, την εύκολη μεταφορά και τη γρήγορη εργασία με φράσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Korg δεν έχει παραλείψει να βεβαιωθεί ότι το πληκτρολόγιο του προϋπολογισμού μεγιστοποιείται ώστε να προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση παιχνιδιού.

Συνδέοντας το iPad μέσω του κιτ σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής, το Korg είναι συμβατό με σχεδόν κάθε εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών που είναι φιλικό προς το πληκτρολόγιο πιάνου, συμπεριλαμβανομένου του GarageBand. Πέρα από το μέγεθος και τη συνδεσιμότητα, υπάρχει ένας νέος arpeggiator επί του σκάφους, καθώς και ένα μοχλός διαφοροποίησης που είναι τόσο άνετο στη χρήση όσο και ευαίσθητο. Το ίδιο το Korg μπορεί να είναι ένα ελαφρώς παλαιότερο μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2012, αλλά για την τιμή υπάρχουν λίγες επιλογές που αποδίδουν ή προσφέρουν τον ίδιο λόγο τιμής προς χαρακτηριστικό όπως ο Korg Microkey.

Μέτρηση 16,46 x 4,13. x 0,78 ίντσες και με βάρος μικρότερο από μία λίβρα, το M-Audio Keystation Mini 32 είναι μια καταπληκτική επιλογή τόσο για φορητότητα όσο και για απόδοση. Διαθέτοντας μια εύχρηστη και φορητή ρύθμιση, το Keystation Mini 32 συνδέεται με τις συσκευές iOS χρησιμοποιώντας το κιτ σύνδεσης της iPad της φωτογραφικής μηχανής iPad και την είσοδο USB. Η συμπεριλαμβανόμενη υποστήριξη USB προσθέτει επίσης υποστήριξη για άμεση σύνδεση plug-and-play σε υπολογιστή Mac ή PC. Συνδυασμένη με το λογισμικό Ignite της τεχνολογίας AIR Music και το Ableton Live Lite, το Keystation είναι έτοιμο από το κουτί με 275 ήχους οργάνων, καθώς και ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα προγράμματα παραγωγής σήμερα. Πέρα από το λογισμικό που περιλαμβάνεται, το M-Audio προσθέτει 32 μίνι πλήκτρα ευαίσθητα στην ταχύτητα, κουμπιά οκτάβας και δεδομένων, καθώς και κουμπιά για διαμόρφωση, κλίση, διατήρηση και επεξεργασία.

Μερικές φορές, ο καλύτερος σχεδιασμός δεν αφορά πάντοτε την πιο ευκρινή εμφάνιση ή τις πιο καθαρές γραμμές, όπως συμβαίνει με το πληκτρολόγιο ελέγχου Nektar Impact GX61. Με ένα συρραπτικό από 61 υπερβολικά κλειδιά συνθετικής δράσης, αυτό που το Nektar στερείται σε απότομες γραμμές και φωτεινά χρώματα, κάνει περισσότερο από ό, τι κάνει με την ευκολία χρήσης του. Με 14 κουμπιά που αντιστοιχούν σε MIDI, όλα όσα χρειάζεστε είναι μπροστά και στο κέντρο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Συμβατό με Mac, iOS και PC υλικό, το GX61 σχεδιάστηκε ως interface χωρίς προβλήματα και επιτρέπει στο χρήστη να εστιάσει στη σύνθεση και την απόδοση. Τα δύο κουμπιά οκτάβας με πολύχρωμα χρώματα φωτίζονται από τα χρώματα των οδηγήσεων για να δείξουν την ακριβή κατάσταση, ακόμα και όταν τα υπόλοιπα κουμπιά είναι διαθέσιμα για αναμόρφωση για σχεδόν οποιοδήποτε θεωρημένο σκοπό. Η σύνδεση του GX61 σε ένα iPad είναι πιο εύκολη από ποτέ μέσω μιας προαιρετικής σύνδεσης κάμερας USB με ισχύ που προέρχεται απευθείας από το iPad.

Για κάποιους ιδιοκτήτες πληκτρολογίου πιάνου, μερικές φορές η απόδοση και η ικανότητα πρέπει να αντισταθμίζουν τη φορητότητα, και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του M-Audio Keystation 88 II. Διαθέτοντας 88 μεγάλα πλήκτρα μεγάλης ταχύτητας ημι-βάρους, υπάρχει πολύς τύπος εδώ για τον έμπειρο πιανίστα που θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Η συμπερίληψη ενός πλήρους πληκτρολογίου επιτρέπει σε έναν ιδιοκτήτη να επεκτείνει το εύρος των σημειώσεων που μπορούν να αναπαραχθούν και των εκφραστικών δυνατοτήτων και βελτιώνει τη ροή εργασίας μιας περιόδου εγγραφής. Ευτυχώς, η κατασκευή πλήρους μεγέθους δεν σημαίνει ότι είναι άσκοπα μεγάλο (το M-Audio ζυγίζει 17 κιλά και μετρά 9,8 x 3,6 x 53,9 ίντσες).

Το M-Audio, που κυκλοφόρησε το 2014, συνδέεται με ένα iPad μέσω του κιτ σύνδεσης κάμερας που αγοράστηκε ξεχωριστά. Πέρα από τη συνδεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του M-Audio περιλαμβάνουν κουμπιά εύρους οκτάβας, στροφές κλίσης και τροχούς διαμόρφωσης, καθώς και στοιχεία ελέγχου για αναπαραγωγή, εκτέλεση ή καταγραφή μέσω του λογισμικού μουσικής που διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Επιπλέον, το M-Audio περιλαμβάνει μια είσοδο πεντάλ ¼ ιντσών που επιτρέπει τη χρήση ενός πεντάλ εξωτερικού ελέγχου για βελτιωμένο έλεγχο του ήχου και της απόδοσης.

Αν θέλετε να πάτε μεγάλο, το 58 ιντσών Yamaha P115 προσφέρει ένα πληκτρολόγιο MIDI 88 πλήκτρων που επιτρέπει τόσο χαμηλό τέλος όσο και υψηλό τέλος για λειτουργικότητα που αντικατοπτρίζει ένα ακουστικό πιάνο. Ο συμπαγής κινητήρας ήχου Pure CF της Yamaha είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς πείρας και συνδυάζει την ολοκαίνουργια τεχνολογία με την σκέψη του παλιού σχολείου. Η συμπεριλαμβανόμενη τοποθέτηση του τοίχου έχει τοποθετηθεί για να ευθυγραμμιστεί απευθείας με τα αυτιά όποιου παίζει το P115, επιτρέποντας την όλη εμπειρία τόνου να ζωντανέψει με κάθε πληκτρολόγηση. Η λήψη της εφαρμογής ψηφιακού ελεγκτή πιάνο της Yamaha από το App Store επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο του P115 από ένα συμβατό iPhone ή iPad, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους ρυθμίσεις ή να ρυθμίζουν γρήγορα ρυθμό εν πτήσει.

Με την πρώτη ματιά, ίσως να νομίζετε ότι το πληκτρολόγιο Arturia KeyStep 32 πλήκτρων είναι λίγο υποτονικό, αλλά υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό πληκτρολόγιο για πιάνο. Το υλικό τριών λιβρών και 6 x 19 x 1,5 ιντσών αισθάνεται ελαφρύ και ανθεκτικό, προσφέροντας ταυτόχρονα ελαφρώς λεπτότερες ταχύτητες και πλήκτρα που είναι ευαίσθητα μετά την αφύπνιση. Υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός χαρακτηριστικών που ρίχνονται σε αυτό το πληκτρολόγιο, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου πολυφωνικού sequencer, του arpeggiator και του chord mode. Από την πλευρά της συνδεσιμότητας, το Arturia KeyStep συνδέεται με ένα iPad μέσω του κιτ σύνδεσης της κάμερας, το οποίο παρέχει επίσης και μπαταρία.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συνδέσετε σε μια πρίζα ή φορητό υπολογιστή μέσω USB για μια ξεχωριστή ευκαιρία για να προσθέσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο πληκτρολόγιο για χρήση με το iPad on-the-go. Τα ίδια τα πλήκτρα ανταποκρίνονται χωρίς να αισθάνονται πολύ μικρά. Η κάτω πλευρά του πληκτρολογίου έχει μεταλλική βάση και πλευρές, επομένως είναι ανθεκτική σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας. Χαρακτηριστικά και πλούσια σε συνδεσιμότητα, το KeyStep προσφέρει πολλές επιλογές τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, σε ένα λεπτό πακέτο που είναι ακόμα φιλικό προς το πορτοφόλι.

Μετρώντας 13,4 x 3,8 x 1,1 ίντσες και ζυγίζοντας μία λίβρα, το ασύρματο πληκτρολόγιο MIDI Bluetooth MiniKey Akai Professional LPK25 είναι μια καταπληκτική επιλογή για φορητότητα και απόδοση. Powered by τεχνολογία Bluetooth 4.0 και τριών μπαταριών AA, το Akai διαρκεί έως και 12 ώρες ανά χρήση ή εκτελεί ατέλειωτη ευγένεια από τη σύνδεση USB. Συμβατό με τις συσκευές Mac και iOS, καθώς και με υπολογιστές με Windows, το υλικό Akai περιλαμβάνει κουμπιά Octave up and down, είσοδο πεντάλ και λειτουργία arpeggiator για καλές στροφές. Στο κέντρο όλων είναι το μίνι πληκτρολόγιο 25 σημείων, το οποίο φαίνεται και αισθάνεται σαν ένα πραγματικό πληκτρολόγιο. Πέρα από το υλικό, το Akai μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ένα iPad και να χρησιμοποιήσει έναν αμέτρητο αριθμό διαθέσιμων εφαρμογών για μια φορητή απόδοση που μπορεί να πάει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .