Το Galaxy Tab, το Kindle Fire και το Nook Tablet Smackdown

01 από 04

Το Galaxy Tab 7 Plus, το Kindle Fire, και το Barnes και το Noble Nook Tablet σε σύγκριση

Εικόνα ευγένεια Amazon.com

Το iPad είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές είναι ακόμα πολύ μεγάλο. Για μερικούς ανθρώπους, το γλυκό σημείο είναι μια συσκευή που είναι μεγαλύτερη από ένα τηλέφωνο, αλλά μικρότερη από μια ταμπλέτα δέκα ιντσών. Κάτι που ταιριάζει στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Κάτι για το μέγεθος ενός βιβλίου με χάρτινο βιβλίο με μια ολόκληρη βιβλιοθήκη βιβλίων αποθηκευμένα μέσα του. Επτά ίντσες είναι σωστός για ένα e-reader πολλαπλών εργασιών και φέτος έχουμε κάποιες μεγάλες επιλογές. Είναι αμηχανία των πλούτων, ακόμη. Το Kindle Fire , το Barnes & Noble Nook Tablet και το Galaxy Tab 7 Plus. Είναι όλα τα δισκία που βασίζονται σε Android , κυκλοφορούν περίπου την ίδια στιγμή, έχουν περίπου την ίδια ισχύ επεξεργασίας και διαφημίζουν ότι κάνουν τα ίδια πράγματα, έτσι πώς επιλέγετε ένα;

Kindle Fire

Ας ξεκινήσουμε με το Kindle Fire, καθώς έκανε το μεγαλύτερο buzz όταν παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτός είναι ο πρώτος έγχρωμος ηλεκτρονικός αναγνώστης του Amazon.com και έχουν ήδη δει έναν τεράστιο όγκο προ-παραγγελιών.

Η τιμή είναι $ 199, η οποία είναι η φθηνότερη τιμή για τα τρία δισκία που συγκρίνουμε. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας ηγέτης για την απώλεια για το Amazon, πράγμα που σημαίνει ότι η Amazon χάνει χρήματα όταν αγοράζετε το tablet, αλλά το κάνουν όταν αγοράζει βιβλία, ταινίες και συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ έξυπνη στρατηγική για τον Amazon, ο οποίος έχει τοποθετηθεί καλά στη μετάβαση από την πώληση φυσικών βιβλίων σε ψηφιακή πώληση.

Το Kindle τρέχει στο Android, αλλά ποτέ δεν το μαντέψατε από τη χρήση της συσκευής. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Amazon App Store για να εκτελείτε εφαρμογές και είστε συνδεδεμένοι με το Amazon για αγορές μουσικής, ταινιών και βιβλίων. Το Kindle Fire διαθέτει πρόγραμμα περιήγησης στο Web, επομένως ίσως μπορείτε να επιτύχετε ορισμένους περιορισμούς χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Ιστού για την ανάγνωση βιβλίων, την ακρόαση μουσικής ή την παρακολούθηση ταινιών.

Δεν υπάρχει κάμερα στην Kindle Fire. Είναι αυστηρά για την κατανάλωση προϊόντων και παρόλο που υπάρχουν πολλές εικόνες παιδιών που διαβάζουν βιβλία ή παίζουν εφαρμογές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την Amazon μέχρι στιγμής ότι υπάρχουν πρόσθετοι γονικοί έλεγχοι στο Kindle Fire. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ενδέχεται να κάνουν τυχαίες αγορές από το λογαριασμό σας, οπότε απενεργοποιήστε τις αγορές με ένα κλικ. Μόλις φτάσουν τα πυροσβεστικά πλοία, θα έχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Αν διαθέτετε Kindle Fire και εγγραφείτε στο Amazon Prime (79 δολάρια ετησίως), μπορείτε να δανειστείτε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα: Αποθηκευμένο κατάστημα εφαρμογών με εγγυημένες εφαρμογές στη συσκευή σας, ενσωματωμένο οικοσύστημα, χαμηλό κόστος.

Μειονεκτήματα: Περιορίζεται στο οικοσύστημα του Amazon, μόνο Wi-Fi, χωρίς κάμερα, τη μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (8 ώρες).

02 από 04

Barnes & Noble Nook Tablet

Ευγενική εικόνα Barnes & Noble

Η Barnes & Noble κυκλοφόρησε το δημοφιλές Nook Color πέρυσι και το χαμηλό κόστος (249 δολάρια) το έκανε το φαβορί για τους χάκερ που αφαιρούν την τροποποιημένη έκδοση B & N του Android για να εγκαταστήσουν τη δική τους έκδοση που ήταν συμβατή με το Android Market. Το νέο Nook Tablet είναι μια βελτιωμένη έκδοση που πωλεί για λίγο περισσότερο από την Kindle Fire, αλλά έχει μερικά πράγματα να το κάνουν.

Το Nook Tablet δεν βρίσκεται στο πρώτο ταξίδι του στο rodeo. Η Barnes & Noble έχει ήδη δει τι συμπαθούν και αντιπαθεί τους πελάτες για το Nook Color, οπότε αυτό πιθανότατα θα είναι ένα πολύ καλύτερο προϊόν. Μπορείτε επίσης να παίξετε μαζί του αυτοπροσώπως αφού θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε βιβλιοπωλεία Barnes & Noble και ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής πώλησης. Το Nook δεν είχε την τεράστια κινηματογραφική βιβλιοθήκη Amazon's building, έτσι ώστε να λειτουργεί καλά για τους πελάτες. Το Nook Tablet συνοδεύεται από εφαρμογή Netflix και Hulu Plus και το πρόγραμμα περιήγησης θα πρέπει να υποστηρίζει ταινίες Amazon Prime. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει και τον αναγνώστη βιβλίων Amazon που βασίζεται στο Web.

Είστε ακόμα κολλημένοι με μια αγορά ιδιωτικών εφαρμογών. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η Αγορά Nook, αλλά έχετε περισσότερη ποικιλία στις υπηρεσίες κινηματογράφου και μουσικής και είναι ευκολότερο να τοποθετήσετε βιβλία, επειδή το Nook υποστηρίζει πρότυπα μορφότυπων όπως το ePub και το PDF. Το Nook Tablet σας δίνει επίσης μια περιορισμένη δυνατότητα να δανείσετε βιβλία σε φίλους με το Nooks και μπορείτε να διαβάσετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για μια ώρα την ημέρα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει το Nook Tablet σε σχέση με τις άλλες δύο συσκευές είναι ότι έχει τα γονικά στοιχεία ελέγχου έξω από το κουτί. Το πλέγμα επιτρέπει στους γονείς να απενεργοποιούν την πρόσβαση του προγράμματος περιήγησης και διατηρεί χωριστά βιβλιοθήκες για κάθε μέλος της οικογένειας. Το Nook Tablet έχει επίσης βελτιωμένα διαδραστικά παιδικά βιβλία με μια λειτουργία "διαβάστε σε μένα".

Πλεονεκτήματα : Οι επεξεργασμένες εφαρμογές, τα πλοία με δημοφιλείς εφαρμογές που έχουν ήδη εγκατασταθεί για ταινίες και μουσική, ενσωματωμένο μικρόφωνο, γονικό έλεγχο και βιβλία φιλικά προς τα παιδιά, υποστηρίζουν τυπικές μορφές βιβλίων για τη βιομηχανία, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (11,5 ώρες).

Μειονεκτήματα: Πιο ακριβό από Kindle Fire, περιορισμένο στο App Store Nook, χωρίς κάμερα, Wi-Fi μόνο.

03 του 04

Samsung Galaxy Tab 7 Plus

Ευγένεια εικόνας Samsung

Πλήρης αποκάλυψη: Η Samsung μου έδωσε μια μονάδα ελέγχου για να δοκιμάσω. Το Samsung Galaxy Tab 7 Plus είναι η ενημερωμένη έκδοση του πέρυσι υπερτιμημένου φύλλου Samsung Galaxy. Μην με πάρτε λάθος, ήταν ένα ωραίο tablet το περασμένο έτος, επίσης, αλλά η προηγούμενη τιμή των $ 600 ήταν πολύ υψηλή σε έναν κόσμο iPad. Φέτος η τιμή είναι πολύ καλύτερη στα $ 399 για το 16GB μοντέλο, αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ υψηλότερο από το Table Tablet ή το Kindle Fire. Η Samsung διαθέτει επίσης μια επιλογή σχεδίου πληρωμής για την έκδοση 4G με την T-Mobile, αλλά εξακολουθείτε να πρέπει να θέσετε λιγότερα από $ 300. Το Galaxy Tab 7 Plus διατίθεται προς πώληση αυτή τη στιγμή.

Το Galaxy Tab 7 Plus τρέχει μια μόνο ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση Touchwiz της Android Honeycomb, την τελευταία έκδοση του Android. Παρόλο που η Samsung διαθέτει αγορά εφαρμογών, δεν είστε συνδεδεμένοι με αυτήν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο Android Market ή οποιαδήποτε εναλλακτική αγορά εφαρμογών Android της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς εφαρμογών του Αμαζονίου. Η απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές είναι ελεύθερη, αλλά σημαίνει επίσης ότι η συσκευή είναι πιο ευάλωτη σε ιούς και κακόβουλα προγράμματα.

Το Galaxy Tab 7 περιλαμβάνει κάμερες μπροστά και πίσω, αν και είναι μόνο 2 και 3 megapixel, οπότε το μέσο τηλέφωνο σας παίρνει καλύτερα πλάνα. Η Samsung έχει ενσωματώσει τα widget κοινωνικών μέσων, ημερολογίου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε τα γενέθλια των φίλων σας στο Facebook να εμφανίζονται δίπλα στα ραντεβού σας στο Exchange και στο Ημερολόγιο Google. Η καρτέλα Galaxy σας μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο του καθολικού τηλεχειριστηρίου χρησιμοποιώντας τη συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή Peel. Το Galaxy Tab περιλαμβάνει ακόμα μια θύρα IR, έτσι μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε την τηλεόρασή σας.

Πλεονεκτήματα: Απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές, φωτογραφική μηχανή, αποθήκευση micro SD, Bluetooth, θύρα IR, διατίθεται σε μοντέλα Wi-Fi ή 4G

Μειονεκτήματα: Η ακριβή κάμερα χαμηλής ανάλυσης, οι ενημερώσεις Android μπορεί να καθυστερήσουν από μια διεπαφή TouchWiz.

04 του 04

Ο νικητής

Ευγενική εικόνα Barnes & Noble

Και τα τρία δισκία είναι άξια ανταγωνιστές, και όλοι θα κάνουν τους ιδιοκτήτες τους πολύ χαρούμενοι. Το Kindle έχει ένα μεγάλο οικοσύστημα και το Galaxy Tab είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο tablet. Ωστόσο, για τα χαρακτηριστικά και την τιμή, το Nook Tablet είναι η αρκούδα με το τέλειο χυλό. Στα $ 250, το Nook Tablet εξακολουθεί να έχει λογικές τιμές για έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη και μπορεί να κάνει πολλαπλούς σκοπούς. Δεν παίρνει φωτογραφίες, αλλά το Galaxy Tab δεν έχει ακριβώς δικαιώματα καυχησιολογίας με μια φωτογραφική μηχανή 3-megapixel.

Ο Barnes & Noble έκανε μια σπουδαία δουλειά για να ακούσει τα σχόλια των πελατών, οπότε δημιούργησαν ένα tablet με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, γονικούς ελέγχους και ξεχωριστά ράφια για την ανάγνωση της οικογένειας. Έχουν εργαστεί επίσης σκληρά για να προσφέρουν εφαρμογές ποιότητας στον περιφραγμένο κήπο τους, ακόμα κι αν είναι ακόμα ένας περιφραγμένος κήπος.

Εάν αγοράζετε ένα tablet, φροντίστε να δείτε το Tablet για να δείτε εάν συμφωνείτε.