Τα καλύτερα δώρα για τους ιδιοκτήτες του iPad

Μεγάλα πράγματα που πρέπει να αγοράσετε για τους λάτρεις του iPad

Τι παίρνετε για το άτομο που έχει ήδη ένα από τα πιο cool gadgets στον πλανήτη; Τι λέτε για ένα εξάρτημα για το gadget τους; Υπάρχουν πολλά μεγάλα δώρα για τους ιδιοκτήτες του iPad που κυμαίνονται από δώρα που θα τους βοηθήσουν να είναι πιο παραγωγικοί στα δώρα που θα βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της διασκέδασης τους με το iPad. Είτε πρόκειται για τα Χριστούγεννα, Hanukkah, γενέθλια, επέτειο, αποφοίτηση ή οποιοδήποτε άλλο δώρο-δίνοντας λόγο, θα πρέπει να βρείτε κάτι για κανέναν σε αυτόν τον κατάλογο.

Apple TV

Getty Images / gruizza

Η Apple TV μπορεί πολύ καλά να είναι το καλύτερο συνολικό εξάρτημα για το iPad. Με το AirPlay , η οθόνη του iPad μπορεί να αποσταλεί στην Apple TV, γεγονός που το καθιστά τον καλύτερο τρόπο σύνδεσης του iPad σε τηλεόραση HDTV . Σε $ 99, μπορεί να είναι πιο ακριβό από τον ψηφιακό προσαρμογέα AV της Apple , που κυμαίνεται μεταξύ $ 39 και $ 49 και σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο HDMI στο iPad σας. Αλλά το επιπλέον κόστος αξίζει τα πλεονεκτήματα μιας ασύρματης σύνδεσης, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το iPad ενώ είστε συνδεδεμένοι στην τηλεόρασή σας και τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της Apple TV, τα οποία μπορούν να πραγματοποιούν αγορές και ενοικιάσεις ταινιών καθώς και πηγές τρίτων όπως το Netflix και το Hulu Plus. Περισσότερο "

Divoom Bluetune Solo

Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν το iPad τους, αλλά μπορεί να μην απολαμβάνουν τα εσωτερικά ηχεία του iPad. Καλό για ένα tablet, δεν πρόκειται να ταιριάζουν με ένα καλό στερεοφωνικό οικιακό σύστημα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές καλές λύσεις για την παραγωγή ποιοτικού ήχου από το iPad σας.

Ένα μεγάλο δώρο είναι το Divoom Bluetune Solo. Όχι μόνο πακετάρει ένα μεγάλο ήχο σε ένα μικρό πακέτο, η τιμή των $ 50 που το τοποθετεί μέσα στο φάσμα των δώρων. Περισσότερο "

iRig Music

Το iPad δημιούργησε μια ολόκληρη εξειδικευμένη αξεσουάρ μουσικού εξοπλισμού που επιτρέπει τη σύνδεση διαφόρων οργάνων στο iPad. Οι κιθαρίστες ίσως ενδιαφέρονται για το iRig , το οποίο θα μετατρέψει το iPad σε πακέτο πολλαπλών εφέ, ενώ οι τραγουδιστές μπορούν να πηδήξουν στη διασκέδαση με το iRig Mic. Θέλετε να ανοίξετε έναν εντελώς νέο κόσμο διασκέδασης; Το iRig Midi επιτρέπει στο iPad να συνδεθεί με οποιοδήποτε μέσο midi από τα πληκτρολόγια στις μηχανές τυμπάνου έως τις πλακέτες πεντάλ.

Και για το σοβαρό μουσικό (και σοβαρό δώρο-δωρητή), υπάρχει το iRig Pro. Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να συνδέσετε σχεδόν οποιοδήποτε μέσο στο iPad, το οποίο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να καταγράψουν κιθάρα και φωνητικά και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη Garage Band. Περισσότερο "

ελεγχόμενο από το iPad ελικόπτερο

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του PriceGrabber.

Ποιος δεν θέλει να πειραματιστεί το δικό του ελικόπτερο; Υπάρχουν αρκετά πολύ καλά ελεγχόμενα από την iOS ελικόπτερα στην αγορά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσωτερικές και όχι υπαίθριες πτήσεις. Μερικές καλές επιλογές είναι η Syma S107, η οποία είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές στην αγορά και το Parrot AR.Drone 2.0 Quadricopter, το οποίο θα σας επαναφέρει μερικές εκατοντάδες δολάρια για ένα από τα καλύτερα ελεγχόμενα ελικόπτερα στην αγορά .

iCade

Αναφέρω ότι η δημοτικότητα του iPad έχει δημιουργήσει εντελώς νέες κατηγορίες αξεσουάρ; Το iCade είναι στο εραστή του παιχνιδιού arcade καθώς η σειρά iRig αξεσουάρ είναι για τους λάτρεις της μουσικής. Το iCade μετατρέπει ουσιαστικά το iPad σας σε μια παλιομοδίτικη arcade που λειτουργεί με κέρματα, η οποία αναπνέει νέα ζωή σε παιχνίδια όπως το Sentido και οι αστεροειδείς. Το αξεσουάρ λειτουργεί παράλληλα με τα Greatest Hits του Atari, τα οποία συνοδεύονται από μια δωρεάν έκδοση των εντολών πυραύλων και τις αγορές εντός εφαρμογής για περισσότερα παιχνίδια Atari. Περισσότερο "

Anki Drive

Εικόνα από Anki.

Μια από τις καλύτερες στιγμές στο World Wide Developer's Conference (WWDC) το 2013 ήταν η ανακοίνωση του Anki Drive, ένα παιχνίδι αγώνων που ελέγχεται πλήρως από το iPhone ή το iPad σας. Όχι, δεν μιλάω για ένα παιχνίδι στο iPad σας. Μιλώ για αγωνιστικά αυτοκίνητα σε μια πραγματική διαδρομή που μπορείτε να βάλετε στο σπίτι σας, αλλά αντί για κάποιο αδέξια μηχανικό έλεγχο για τα αυτοκίνητα, ελέγχονται πλήρως από το iPad σας. Το κομψό πρόγραμμα AI μπορεί να υφαίνει μέσα και έξω από τα αυτοκίνητα και μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως το να τοποθετήσετε ένα σιδηρόδρομο σε ένα αυτοκίνητο και να εκτοξεύσετε τον ανταγωνισμό. Σε περίπου $ 200, είναι μια σοβαρή επένδυση μετρητών για κάποια σοβαρή διασκέδαση. Περισσότερο "

Perfect Drink

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του PriceGrabber.

Στοχεύετε σε ένα μπάρμαν για ένα δώρο; Ή ίσως απλώς αγαπούν ένα πραγματικά καλό κοκτέιλ; Το εξάρτημα Perfect Drink είναι ένα εξαιρετικό σύστημα οικιακής μπάρμαν που ανοίγει την πόρτα σε χιλιάδες ποτά. Αυτό το κομψό αξεσουάρ συνδέεται με το iPad σας και τις μετρήσεις καθώς ρίχνετε, ακόμα και σας προειδοποιώντας εάν υπερβείτε και σας λέω πώς να το διορθώσετε. Το Perfect Drink μπορεί ακόμη και να ψάξει για συνταγές που ταιριάζουν σε αυτό που είναι διαθέσιμο στο καζανάκι για το ποτό σας. Περισσότερο "

Φακός φωτογραφικής μηχανής Photojojo

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του PriceGrabber.

Ναι, είναι δυνατό να συνδέσετε έναν εξωτερικό φακό στο iPad και ένα πακέτο φακού Photojojo είναι ιδανικό για τους φωτογράφους που θέλουν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το δώρο δεν θα κάνει καμία δραστική βελτίωση στην κάμερα iPad, αλλά ανοίγει μια νέα γκάμα δυνατοτήτων με καλύτερο ζουμ, ευρυγώνιο φακό, φακό Fisheye και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Εφαρμογή

Η Mattel βγήκε με μια σειρά προϊόντων αφοσίωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας θήκης iPad ειδικά κατασκευασμένης για μικρά παιδιά. Η περίπτωση είναι σκληρή και, το πιο σημαντικό, είναι ανθεκτικό στη διάβρωση. Καλύπτει επίσης το κουμπί του σπιτιού , ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή πριν τοποθετήσετε το iPad στην περίπτωση και γνωρίζετε ότι το παιδί σας δεν θα μπορέσει να το κλείσει. Το Mattel βάζει ακόμη μερικές δωρεάν εφαρμογές για να τονώσει το μικρό παιδί σας. Αυτό κάνει την περίπτωση ένα μεγάλο δώρο για το μικρό σας παιδί, που τώρα μπορεί να έχει λίγο χρόνο οθόνης ή οποιοδήποτε γονέα ενός μικρού παιδιού.

Συνήθως, δεν θα συνιστούσα μια περίπτωση iPad ως δώρο. Μια περίπτωση είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, με κάθε ιδιοκτήτη να έχει διαφορετική ιδέα για το τι θέλει από μια υπόθεση. Αλλά η υπόθεση Apptivity είναι αυτή που μπορεί να πάει εύκολα μαζί με μια κανονική περίπτωση.

Και πέρα ​​από τις περιπτώσεις, η γραμμή Apptivity έχει πολλά δροσερά παιχνίδια που αλληλεπιδρούν με το iPad, όπως τα αυτοκίνητα που μπορούν να οδηγηθούν σε έναν ψηφιακό δρόμο που εμφανίζεται στο iPad σας. Περισσότερο "

Κονδύλι

Pixabay

Πριν από το iPhone και το iPad, η γραφίδα ήταν ένα δημοφιλές εξάρτημα στις οθόνες αφής. Βασικά ένα στυλό για την οθόνη σας, η γραφίδα έχασε λίγο από το ύφος της με την άνοδο του iPhone, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να επιτρέψει στα δάχτυλα να είναι η καλύτερη μορφή αλληλεπίδρασης με τη συσκευή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η γραφίδα έγινε άχρηστη. Όποιος θέλει να ζωγραφίσει ή να σχεδιάσει θα αγαπήσει τι στυλό μπορεί να φέρει στο τραπέζι, ειδικά όταν συνδυάζεται με μια εφαρμογή καλής σχεδίασης.

Προσαρμογέας σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής

Wikimedia Commons

Ο προσαρμογέας σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής μπορεί να σχεδιαστεί για τη σύνδεση φωτογραφικών μηχανών σε συσκευές iOS για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο στη συσκευή, αλλά έχει κάποιες ενδιαφέρουσες χρήσεις πέρα ​​από την απλή λήψη των φωτογραφιών σας στο iPad σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο στο iPad, το οποίο είναι ιδανικό για εκείνους τους χρόνους όταν θέλετε να εισαγάγετε ένα τεράστιο μπλοκ κειμένου, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αρκετά συχνά για να αγοράσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε συσκευές MIDI, όπως ένα μουσικό σταθμό εργασίας, εφόσον υποστηρίζει MIDI μέσω USB. Περισσότερο "

Spree δαπανών App Store

Ψάχνετε για το τέλειο υλικό γεώτρησης; Μια κάρτα δώρου iTunes είναι δροσερή για δύο λόγους: (1) σας επιτρέπει να δώσετε το δώρο των εφαρμογών, της μουσικής, των ταινιών και των βιβλίων και (2) απομακρύνει οποιαδήποτε ανησυχία ότι το άτομο έχει ήδη το δώρο, αφού μπορεί να διαλέξει τι να αγοράσουν για τον εαυτό τους. Είναι ιδιαίτερα cool για τους ιδιοκτήτες του iPad. Ενώ οι περισσότερες πληρωμένες εφαρμογές κυμαίνονται από $ .99 έως λίγα δολάρια, μπορεί να είναι δύσκολο να πιέσετε το κουμπί αγοράς. Αλλά με λίγη iTunes μετρητά, το άτομο μπορεί να προχωρήσει σε ένα ξεφάντωμα δαπανών App Store.

Αγοράστε μια δωροκάρτα iTunes από την Best Buy

Δώστε μια εφαρμογή

Έχετε εκτελέσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι που νομίζετε ότι θα έκανε το τέλειο δώρο; Δεν χρειάζεται να δώσετε μια κάρτα δώρου iTunes στο δώρο μιας εφαρμογής. Η Apple κάνει πολύ εύκολη τη δωρεά μιας εφαρμογής σε κάποιον, παρόλο που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το iTunes στον υπολογιστή σας ή στο Mac εάν έχετε ένα νέο iPad ή έχετε αναβαθμίσει το iOS 6.0 . (Οι χρήστες που είναι ακόμα στο iOS 5.x μπορούν να δώσουν μια εφαρμογή από το iPad τους.) Για να δώσετε μια εφαρμογή, απλώς εκκινήστε το iTunes, κάντε κλικ στο iTunes Store, επιλέξτε το App Store και αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε να δώσετε ως δώρο. Μόλις εμφανιστεί στη σελίδα λεπτομερειών της εφαρμογής, κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην τιμή και επιλέξτε "Δώρο αυτή την εφαρμογή". Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.