Πώς να Tether iPad σας στο iPhone σας

Η απελευθέρωση του iPhone 5 , το οποίο είναι ικανό να συνδεθεί με δίκτυα 4G LTE, δίνει στο smartphone αρκετό εύρος ζώνης για να ανταγωνιστεί την ταχύτητα πολλών οικιακών ασύρματων δικτύων και hotspot Wi-Fi. Και το καλύτερο από όλα, το iPhone 5 της Verizon έρχεται με ένα δωρεάν χαρακτηριστικό hotspot, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε το iPad με το iPhone 5 για να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση στο Internet.

Δυστυχώς για τους χρήστες της AT & T και της Sprint, υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση των περίπου $ 20 το μήνα για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία tethering .

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε το tethering για το iPhone σας:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας.
  2. Επιλέξτε Γενικές ρυθμίσεις από το αριστερό μενού.
  3. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις κυψελοειδούς".
  4. Στις ρυθμίσεις "Κινητά", επιλέξτε " Προσωπικό Hotspot ".
  5. Σε αυτή τη νέα σελίδα, γυρίστε τον επάνω διακόπτη από το Off στη θέση On. Αν η λειτουργία hotspot έχει ήδη ρυθμιστεί στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Εάν δεν έχει ρυθμιστεί στο λογαριασμό σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καλέσετε έναν αριθμό ή να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο για να τον ρυθμίσετε στο λογαριασμό σας. (Και πάλι, αυτό είναι δωρεάν για τους χρήστες της Verizon. Οι άλλοι μεταφορείς ενδέχεται να έχουν μηνιαία αμοιβή.)
  6. Κάτω από τον διακόπτη Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση υπάρχει μια σημείωση που δίνει το όνομα της συσκευής σας, το οποίο χρησιμοποιείται για την ονομασία του σημείου πρόσβασης. Σημειώστε το όνομα που δώσατε. Αυτό είναι το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θα συνδεθείτε στο iPad σας.
  7. Αφού ενεργοποιηθεί η σύνδεση, θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Πατήστε "Κωδικός πρόσβασης Wi-Fi" και εισαγάγετε έναν αλφαριθμητικό κωδικό πρόσβασης που περιέχει τουλάχιστον ένα γράμμα και έναν αριθμό. (Αυτό δεν είναι απαίτηση, αλλά είναι καλή πρακτική να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας ασφαλή.)

Τώρα που το iPhone είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί ως hotspot, θα θέλετε να συνδεθείτε με αυτό από το iPad σας χρησιμοποιώντας τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας.
  2. Επιλέξτε Wi-Fi από την κορυφή.
  3. Εάν το ενεργό σημείο του iPhone σας είναι ενεργοποιημένο και το iPhone σας βρίσκεται κοντά στο iPad σας, θα πρέπει να δείτε το όνομα της συσκευής κάτω από το σημείο "Επιλέξτε ένα δίκτυο ..."
  4. Πατήστε το όνομα του hotspot και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

Και αυτό είναι. Το iPad σας θα πρέπει τώρα να συνδεθεί στο iPhone σας και να χρησιμοποιεί το σχέδιό του για πρόσβαση στο Internet. Να θυμάστε ότι τα περισσότερα σχέδια δεδομένων έχουν μέγιστη αποζημίωση με υπερβολικές χρεώσεις αν χρησιμοποιείτε πάρα πολλά δεδομένα, οπότε είναι καλή ιδέα να αποφύγετε τη σύνδεση του iPad με το iPhone σας όταν έχετε πρόσβαση σε μια εναλλακτική λύση όπως το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας ή το ξενοδοχείο δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση. Επίσης, αποφύγετε τη ροή ταινιών από υπηρεσίες όπως το Netflix ή το Hulu Plus, εκτός αν γνωρίζετε ότι έχετε μεγάλη αποζημίωση δεδομένων. (Μια μέση ταινία HD μπορεί να πάρει πάνω από 1 GB σε ροή, οπότε για το ελάχιστο σχέδιο δεδομένων 2 GB που προσφέρει η πλειοψηφία του φορέα, μόνο δύο ταινίες μπορούν να δημιουργήσουν δαπανηρές υπερβολικές χρεώσεις).