Γιατί η λειτουργία Hardcore του Minecraft είναι εξαιρετική

Τι πιο σκληρό από το Survival στο Minecraft; Λειτουργία σκληρού δίσκου.

Όταν η κανονική λειτουργία επιβίωσης στο Minecraft είναι απλά πάρα πολύ εύκολη, η λειτουργία Hardcore είναι η απάντηση στις κλήσεις σας απελπισίας για κάτι νέο και πιο εκφοβιστικό. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού Hardcore και γιατί είναι τόσο μεγάλη προσθήκη στο Minecraft . Ας μιλήσουμε για την πιο φοβερή προσθήκη του Mojang στο παιχνίδι τους.

Τι είναι η λειτουργία Hardcore;

Η λειτουργία Hardcore είναι μια λειτουργία παιχνιδιού διαθέσιμη για να παίξει στο Minecraft . Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ένα κανονικό αντίγραφο του παιχνιδιού επιβίωσης, η λειτουργία Hardcore προσφέρει μια νέα σειρά προκλήσεων για τους χρήστες να υποβληθούν ενώ παίζουν και επιβιώνουν.

Φανταστείτε μια έκδοση του Minecraft, όπου ένας παίκτης γεννιέται σε έναν κόσμο με μόνο μία ζωή. Ξαφνικά, η σκέψη της επιβίωσης του Minecraft υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται πολύ πιο εκφοβιστική. Όταν ένας παίκτης ξεκινάει έναν κόσμο κάτω από τον τρόπο παιχνιδιού του Hardcore, οι παίκτες χάνουν αμέσως την ικανότητα να αλλάξουν τη δυσκολία της οποίας ο κόσμος τους έχει τεθεί και να χάσουν την ικανότητα να αναπαράγουν τον κόσμο τους μετά από ένα θάνατο. Αφού ένας παίκτης πέθανε στον κόσμο του, ένα παιχνίδι πάνω από την οθόνη δίνει μόνο μία επιλογή να διαγράψει τον κόσμο.

Πολλαπλών παικτών

Εάν η επιβίωση από μόνη της δεν ήταν αρκετά δύσκολη, ο Mojang έφυγε από το δρόμο τους για να συμπεριλάβει μια έκδοση πολλών παικτών του Hardcore mode. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας επιτρέπει στους παίκτες να συνεργαστούν ή να αντιμετωπίσουν και να προσπαθήσουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον σε ένα Παιχνίδι Πείνας με την επιβίωση των πιο ικανών. Όταν ένας παίκτης πεθαίνει σε ένα διακομιστή Multiplayer Hardcore, απαγορεύεται αμέσως από τον διακομιστή αυτόματα, χωρίς να επιτρέπει στον παίκτη να επανέλθει στον διακομιστή. Εάν ένας διαχειριστής του διακομιστή κρίνει ότι ο παίκτης πρέπει να επιτραπεί ξανά στον διακομιστή, αυτός ή αυτή μπορεί να αλλάξει τα αρχεία του διακομιστή για να τους επιτρέψει να επανέλθουν.

Γιατί να παίξετε το Minecraft στη λειτουργία Hardcore;

Γιατί κάποιος με το σωστό μυαλό τους έπεσε θύμα του γεγονότος ότι έχει μια ζωή σε έναν κόσμο που θα διαγραφεί αφού πεθάνει; Ο λόγος που η λειτουργία παιχνιδιού Hardcore είναι μια τέτοια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι επειδή κάνει έναν παίκτη να σκεφτεί στρατηγικά. Όταν ένας παίκτης σκέφτεται στρατηγικά, θα πρέπει βασικά να μάθει νέους, ασφαλέστερους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους να κάνει παλιές τεχνικές και έννοιες. Θα χρειαστεί επίσης να μάθουν πώς να καταπολεμήσουν σωστά τα όπλα που μπορεί να είχαν προβλήματα στο παρελθόν.

Η λειτουργία Hardcore επιτρέπει επίσης στους παίκτες να δημιουργούν νέους στόχους και πρότυπα για τον εαυτό τους. Όταν ένας παίκτης μπορεί να έχει εγκατασταθεί για να είναι μόνο ένας εκτροφέας αλόγων σε έναν κανονικό κόσμο Survival, μπορεί να βρει χρόνο στο gameplay του Minecraft, όπου η ύπαρξη ενός εκτροφέα αλόγων δεν θα το αποκόψει στον νέο κόσμο του Hardcore. Η ύπαρξη προτύπων και στόχων επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν πολύ καλύτερα σε μια δεξιότητα και να κυριαρχήσουν μια συγκεκριμένη ιδέα και ιδέα, προωθώντας τις γνώσεις τους και την ικανότητά τους να κάνουν κάτι.

Η κατώτατη γραμμή της λειτουργίας Hardcore του Minecraft

Η ιδέα του τρόπου παιχνιδιού Hardcore στο Minecraft είναι μια αρκετά απλή ιδέα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις ακόμα και για τους πολύ εξειδικευμένους στο παιχνίδι. Εάν σκέφτεστε στρατηγικά και προγραμματίζετε μπροστά, κανονικά, θα είστε πολύ ασφαλής στις περισσότερες περιπτώσεις στη λειτουργία παιχνιδιού. Αν δεν έχετε ήδη βρωμίσει με τη λειτουργία παιχνιδιού, δώστε τη φωτογραφία. Η λειτουργία Hardcore είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να δοκιμάζεται από όλους όσοι πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι να το αναλάβουν. Θα πρέπει να είστε εντελώς έτοιμοι και πρόθυμοι να χάσετε τον κόσμο σας όμως, μετά το θάνατο. Η συσσώρευση σε ώρες και ώρες σε έναν κόσμο που μπορεί να διαγραφεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι μια πολύ θλιβερή σκέψη. Γνωρίζοντας αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο, θα πρέπει να σας δώσει την έμπνευση να κάνετε κάθε λίγο υγεία που έχει ο αριθμός σας.