Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 - Φωτογραφίες

01 του 06

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 - Προφίλ φωτογραφίας

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία προβολών εμπρός, πίσω και κάτω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το ZVOX SoundBase 670 είναι ένα ηχοσύστημα μονής καμπίνας που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, καθώς και ένα μέρος για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας επάνω.

Για να ξεκινήσετε αυτή τη φωτογραφία, κοιτάξτε το ZVOX Το SoundBase 670 είναι μια τρισδιάστατη πολλαπλή προβολή της μονάδας.

Το ZVOX SoundBase 670 παρέχει λειτουργίες παρόμοιες με εκείνες που θα περιμένατε από μια μπάρα ήχου, αλλά ενσωματωμένες σε ένα ντουλάπι χαμηλού προφίλ που διαθέτει ένα εύρωστο ντουλάπι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης.

Ξεκινώντας από την κορυφή υπάρχει μια πρόσοψη του SoundBase 670. Δεδομένου ότι η σχάρα του ηχείου είναι μόνιμα συνδεδεμένη, δεν μπορώ να δείξω τους πραγματικούς οδηγούς, αλλά το συμπλήρωμα αποτελείται από πέντε οδηγούς πλήρους εμβέλειας 2x3 ιντσών που είναι διατεταγμένοι σε όλο το μέτωπο και τρεις στο κέντρο).

Επίσης στην οριζόντια οθόνη εμφανίζεται η οθόνη κατάστασης LED και βρίσκεται ακριβώς κάτω από την οθόνη κατάστασης ή τα ενσωματωμένα χειριστήρια (μια κοντινή προβολή που εμφανίζεται αργότερα σε αυτό το προφίλ).

Προχωρώντας προς τη δεύτερη φωτογραφία είναι η οπίσθια όψη του SoundBase 670 που αποκαλύπτει και οβάλ την θύρα στη μία πλευρά για μια πρόσθετη επέκταση χαμηλής συχνότητας, τον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας και την υποδοχή εναλλασσόμενου ρεύματος στην άλλη άκρη και ο πίνακας σύνδεσης βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο , η οποία περιλαμβάνει όλες τις συνδέσεις εισόδου ήχου.

Τέλος, η τελευταία φωτογραφία είναι μια ματιά στο κάτω μέρος του SoundBase 670, το οποίο δείχνει και τα τέσσερα πόδια στήριξης, καθώς και τα τρία subwoofer 5,25 ιντσών.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των ηχείων και των ενισχυτών του ZVOX SoundBase 670, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπησή μου, η οποία συνδέεται με το τέλος αυτού του προφίλ φωτογραφιών.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στα εξαρτήματα, τα χειριστήρια και τις συνδέσεις που παρέχονται για το ZVOX SoundBase 670, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών ...

02 του 06

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Έλεγχοι επί του σκάφους

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία στοιχείων ελέγχου επί του σκάφους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στην οθόνη κατάστασης LED και στα χειριστήρια ελέγχου του ZVOX SoundBase 670.

Η οθόνη κατάστασης LED που βρίσκεται πίσω από τη σχάρα των μπροστινών ηχείων και εμφανίζεται σε πορτοκαλί χρώμα. Καθώς μεταβαίνετε από τη λειτουργία στη λειτουργία, θα εμφανιστούν τα κατάλληλα στοιχεία (επίπεδο έντασης ή σίγαση (εμφανίζεται στη φωτογραφία), επιλογή εισόδου (In1d, In2d, In3d, In4A, In5Am In6A, bLUE) , Ρυθμίσεις Surround (Sd 1, Sd 2, Sd 3), Επίπεδο εξόδου (OL) και Accuvoice (ACCU).

Οι περισσότερες από τις λειτουργίες ελέγχου έχουν πρόσβαση μέσω του παρεχόμενου ασύρματου τηλεχειριστηρίου, αλλά τα ενσωματωμένα χειριστήρια που παρέχονται, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, είναι Σίγαση, ένταση ήχου και επιλογή επιλογής εισόδου. Περιλαμβάνεται επίσης μπροστινή είσοδος στερεοφωνικού ήχου 3,5 χιλιοστών για τη σύνδεση συμβατών φορητών συσκευών αναπαραγωγής ήχου.

03 του 06

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Συνδέσεις ήχου

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Εικόνα συνδέσεων ήχου πίσω πλαισίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι ένα κοντινό πλάνο των συνδέσεων εισόδου ήχου που παρέχονται στο ZVOX SoundBase 670.

Ξεκινώντας από τα αριστερά υπάρχουν είσοδοι ψηφιακού ομοαξονικού (3) και δύο ψηφιακών οπτικών (2 και 1).

Προχωρώντας στο κέντρο αυτής της φωτογραφίας είναι δύο σύνολα αναλογικών ( στερεοφωνικών εισόδων RCA (4 και 5)).

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι μια έξοδος γραμμής Subwoofer (προαιρετικό) και έξοδος στερεοφωνικού σήματος (σύνδεση 3,5 mm). Η έξοδος στερεοφωνικού σήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση του ZVOX σε εξωτερικό ηχοσύστημα ή ακόμα πιο πρακτικό με ασύρματο πομπό ακουστικών για βολική ιδιωτική ακρόαση. Με οποιαδήποτε από τις επιλογές, χρησιμοποιούνται τα χειριστήρια έντασης ήχου του 670.

Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη αναλογική στερεοφωνική σύνδεση (3.5mm) που είναι τοποθετημένη στον μπροστινό πίνακα (δεν εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία).

Επίσης, εκτός από τις φυσικές συνδέσεις που εμφανίζονται, το SoundBase 670 ενσωματώνει επίσης δυνατότητα Bluetooth , η οποία επιτρέπει την ασύρματη ροή του περιεχομένου ήχου από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablet.

04 του 06

ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος Surround Sound System - Τηλεχειριστήριο

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με το ZVOX SoundBase 670.

Στο επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα κουμπιά επιλογής εισόδου και ενεργοποίησης.

Προχωρώντας στην επόμενη ενότητα, είναι τα εργαλεία Accuvoice (ACCU), Επίπεδο εξόδου (OL), Surround Select και Bass / Treble.

Προχωρώντας στο κάτω μέρος είναι τα πλήκτρα Mule και Volume.

Το τηλεχειριστήριο είναι συμπαγές και καθαρό, γεγονός που καθιστά εύκολο το κράτημα και την ανάγνωση σε φωτεινά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Ωστόσο, δεν είναι οπίσθιο φωτισμό έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς.

05 του 06

ZVOX SoundBase 670 - Συμπεριλαμβανόμενα εξαρτήματα και τεκμηρίωση

ZVOX SoundBase 670 Σύστημα ήχου Surround με ένα ενιαίο θάλαμο Φωτογραφίας των παρεχόμενων εξαρτημάτων και τεκμηρίωσης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται στη σελίδα αυτή τα πρόσθετα εξαρτήματα και τεκμηρίωση που παρέχονται με το ZVOX SoundBase 670.

Αρχικά, στο κέντρο των φωτογραφιών υπάρχουν τα εξαρτήματα που παρέχονται με το SoundBase 670. Πρώτον, το τηλεχειριστήριο (εμφανίζεται κοντά στην προηγούμενη φωτογραφία).

Ακριβώς στα αριστερά του τηλεχειριστηρίου υπάρχει ένα σύνολο αναλογικών συνδέσεων ήχου που παρέχουν υποδοχές τύπου RCA στο ένα άκρο και στερεοφωνικό βύσμα 3,5 mm στο άλλο άκρο.

Στη συνέχεια, ακριβώς στα δεξιά του τηλεχειριστηρίου υπάρχει ένα σύνολο αναλογικών συνδέσεων ήχου με υποδοχές RCA και στις δύο άκρες.

Τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το τηλεχειριστήριο είναι ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο και τελικά δεξιά είναι το παρεχόμενο αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας.

Επίσης, εκτός από το τηλεχειριστήριο και τα καλώδια, η ZVOX παρέχει επίσης πολλά έγγραφα - και όλα είναι πολύ χρήσιμα (και τα περισσότερα παρέχονται και στα αγγλικά και στα γαλλικά).

Ξεκινώντας από τα αριστερά είναι ο βασικός οδηγός εγκατάστασης και λειτουργίας και ακριβώς κάτω από αυτό είναι ένας οδηγός γρήγορης εγκατάστασης που απεικονίζεται με χρώμα.

Μετακίνηση στο κέντρο είναι η ρύθμιση Bluetooth και η χρήση οδηγιών χρήσης και τεκμηρίωσης εγγύησης.

Τέλος, στη δεξιά πλευρά υπάρχουν οι επιλογές ρύθμισης SoundBase Options και, τέλος, στο κάτω μέρος, οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του καλωδιακού / δορυφορικού τηλεχειριστηρίου σας για να λειτουργήσετε με το ZVOX SoundBase 670.

Το ZVOX παρέχει όλα τα καλώδια και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Τα μόνα πρόσθετα που μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε είναι μεγαλύτερες εκδόσεις των παρεχόμενων καλωδίων, αν απαιτείται στην εγκατάσταση σας, ή / και ένα ψηφιακό ομοαξονικό καλώδιο ήχου θα πρέπει επίσης να έχετε αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης.

06 του 06

ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος Surround Sound System με τηλεόραση στην κορυφή

ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος Surround Sound System - Φωτογραφία της πρόσοψης με τηλεόραση στην κορυφή. Εικόνα παρέχεται από το ZVOX Audio

Ακολουθεί μια τελική φωτογραφία για το ZVOX SoundBase 670, το οποίο δείχνει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για την ενεργοποίηση της τηλεόρασής σας (η φωτογραφία παρέχεται από το ZVOX).

Το SoundBase 670 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τηλεοράσεις LCD, Plasma ή OLED - εφόσον η τηλεόραση ζυγίζει 120 λίβρες ή λιγότερο και η βάση της τηλεόρασης δεν είναι μεγαλύτερη από τις διαστάσεις της πλατφόρμας SoundBase 670 (WDH - 36 x 16,5 x 3 1 / 2 ίντσες).

Αυτό τελειώνει τη φωτογραφική μου ματιά στο ZVOX SoundBase 670, ωστόσο, έχω επιπλέον επεξήγηση και προοπτική των χαρακτηριστικών και των επιδόσεων αυτού του προϊόντος στην πλήρη επισκόπησή μου .

Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon