Διαχείριση του TWC DVR από οπουδήποτε

Η τηλεοπτική εφαρμογή TWC σας επιτρέπει να ελέγχετε την τηλεοπτική σας εμπειρία

Πολλά από τα πακέτα τηλεόρασης της Time Warner Cable περιλαμβάνουν ένα DVR . Πρόκειται για μια ωραία αναβάθμιση αν οδηγείτε μια πολυάσχολη ζωή και απολαμβάνετε να παρακολουθείτε συγκεκριμένες εκπομπές και ταινίες στο πρόγραμμα σας. Η τεχνολογία συνεχώς προχωράει και ενώ το TWC ήταν κάποτε πίσω από το DVR και την απομακρυσμένη θέαση των πραγμάτων, έκαναν τεράστιες βελτιώσεις.

Περιλαμβάνεται στα πακέτα καλωδίων DVR από το TWC είναι η δυνατότητα όχι μόνο να καταγράφετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο ίδιο το DVR αλλά και να το διαχειρίζεστε από κινητές συσκευές. Αυτό είναι σωστό, την επόμενη φορά που οι φίλοι σας μιλούν για μια μεγάλη νέα εκπομπή, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να θυμηθείτε να το προγραμματίσετε όταν φτάσετε στο σπίτι σας. Μπορείτε απλά να πάρετε την εφαρμογή και να προγραμματίσετε την αμέσως (και πριν ξεχάσετε).

Οι επιλογές σας για εγγραφή και παρακολούθηση τηλεόρασης με TWC

Οι πάροχοι καλωδιακής τηλεόρασης συνειδητοποιούν ότι η αγορά είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική από ό, τι ήταν στο παρελθόν, χάρη στην άνοδο του Internet ή των τηλεοπτικών επιλογών. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους καταναλωτές, επειδή ο ανταγωνισμός αναγκάζει μια εταιρεία όπως η TWC να προσφέρει μεγαλύτερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Το TWC προσφέρει μερικές επιλογές για κιβώτια DVR και ποικίλλουν ανάλογα με το πόσα τηλεοράσεις έχετε στο σπίτι και πόσες εκπομπές θέλετε να καταγράψετε ταυτόχρονα.

Επιπλέον, όλα τα πακέτα DVR περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές συνεχούς ροής και On Demand. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να κάνετε streaming σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να μεταδίδουν ροή στα ταμπλέτες τους, ενώ κάποιος άλλος ελέγχει την τηλεόραση στο σαλόνι και άλλο άτομο παρακολουθεί ένα παιχνίδι ή μια ταινία στον φορητό υπολογιστή ή στον επιτραπέζιο υπολογιστή.

Η ροή γίνεται με την εφαρμογή TWC TV, η οποία διατίθεται για διάφορες συσκευές. Ο κατάλογος περιλαμβάνει:

Φυσικά, μπορεί να προστεθούν επιπλέον συσκευές ανά πάσα στιγμή, φροντίστε να ελέγξετε με το TWC αν δεν βλέπετε τη συσκευή σας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το TWC διαθέτει μια δεύτερη διαθέσιμη εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε την συνδρομή σας μέσω καλωδίου. Αυτή η ονομασία ονομάζεται My TWC και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη χρέωση, να λαμβάνετε υποστήριξη και να προγραμματίζετε ραντεβού, να αναβαθμίσετε ή να υποβαθίζετε υπηρεσίες και άλλες εργασίες «επιχειρηματικών» που σχετίζονται με τον καλωδιακό σας λογαριασμό.

Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή TWC TV;

Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής TWC TV, θα βρείτε πολλά από τα ίδια διαθέσιμα στοιχεία ελέγχου που μπορείτε να βρείτε στο τηλεχειριστήριο σας. Είναι εξαιρετικά βολικό και ιδανικό για να διαχειριστείτε την εμπειρία παρακολούθησης της τηλεόρασής σας, ακόμα και στις πιο πολυάσχολες μέρες σας.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για αναγνωριστικό TWC, καθώς δεν έχει ρυθμιστεί αυτόματα με την συνδρομή σας μέσω καλωδίου. Η εγγραφή είναι τόσο εύκολη όσο και η επαλήθευση ότι είστε πελάτης και επιλέγετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης στο TWCTV.com.

Μόλις έχετε αναγνωριστικό TWC, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στις αγαπημένες σας συσκευές και να συνδεθείτε για πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου.

Η εφαρμογή TWC TV σας επιτρέπει να κάνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε:

Δύο συμβουλές για ροή τηλεόρασης

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό TWC για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια TV Everywhere που σχετίζονται με την συνδρομή σας μέσω καλωδιακής τηλεόρασης. Η υπηρεσία και η εφαρμογή "Τηλεόραση παντού" έχει γίνει το βιομηχανικό πρότυπο για προγράμματα κατόπιν αιτήματος και συνεχούς ροής από τα μεγάλα καλωδιακά κανάλια και χρησιμοποιείται από πολλούς παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης.

Μην ξεχνάτε ότι η ροή τηλεόρασης μπορεί να χρησιμοποιεί δεδομένα από το σχέδιο κινητού τηλεφώνου σας. Μπορείτε να το αποφύγετε συνδέοντας την κινητή συσκευή σας με δίκτυα Wi-Fi, αν και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι αξιόπιστα και ασφαλή. Όταν κάνετε streaming στο σπίτι, ρυθμίστε τη συσκευή σας ώστε να συνδεθεί αυτόματα στο οικείο σας δίκτυο, για να αποφύγετε τη χρήση δεδομένων.

Μια νέα εποχή τηλεοπτικής παρακολούθησης

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αγαπάτε για αυτόν τον νέο τρόπο παρακολούθησης της τηλεόρασης. Όλες οι επιλογές που εταιρείες όπως η προσφορά TWC έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε περισσότερο τη συνδρομητική σας καλωδιακή τηλεόραση είτε είστε στο σπίτι είτε όχι.

Η ευκολία πρόσβασης στα αγαπημένα σας προγράμματα στο χρονοδιάγραμμά σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Πληρώνετε ήδη για καλώδιο, επομένως έχει νόημα να επωφεληθείτε από αυτές τις επιλογές On Demand και streaming.

Η δυνατότητα εγγραφής του μεγάλου παιχνιδιού στο DVR σας όταν παραμείνετε στη δουλειά σας ή δημιουργείτε μια σειρά που καταγράφει τη στιγμή που ακούτε γι 'αυτό αξίζει τα λίγα λεπτά που χρειάζεται για να ρυθμίσετε την υπηρεσία. Σας δίνει μεγαλύτερη αξία για τη συνδρομή σας μέσω καλωδιακής τηλεόρασης και θα πρέπει να βελτιωθεί μόνο με την πρόοδο της τεχνολογίας.

Υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης για τη διαχείριση όλων αυτών των επιλογών, αλλά στο τέλος, είναι εξίσου εύκολη με τη χρήση οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής. Μόλις το συνηθίσετε, γίνεται δεύτερης φύσης, όπως και η αλλαγή του καναλιού στο τηλεχειριστήριο σας.