Άχρηστες ιστοσελίδες: Δέκα θα θελήσετε να επισκεφθείτε (ίσως)

01 από 11

Οι 10 πιο άχρηστες ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο

Getty Images

Υπάρχουν εκατομμύρια ιστότοπων στο Διαδίκτυο που εξυπηρετούν κάποιο σκοπό: πληροφορίες, παραγωγικότητα, επικοινωνία κλπ. Αλλά τι γίνεται με εκείνες τις τοποθεσίες που φαίνεται να έχουν απολύτως κανένα νόημα, όμως μας τραβούν ξανά και ξανά; Αυτές είναι οι τοποθεσίες που με κάποιο τρόπο έχουν φτάσει στο Διαδίκτυο, φαινομενικά χωρίς καμία χρήσιμη ικανότητα, και όμως - δεν μπορούμε παρά να τους επισκεφθούμε. Υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε αυτούς τους ιστότοπους που μας κάνουν ανίκανοι να αντισταθούμε στην κλήση σειρήνας; Ίσως δεν είναι απαραιτήτως τόσο περίπλοκο. ίσως είναι μόνο μια ξεκούραστη απόδραση από το καθημερινό άλεσμα.

Όποια και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους υπάρχουν αυτές οι τοποθεσίες, μπορούμε πιθανώς όλοι να συμφωνήσουμε ότι δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό εκτός από το να μας κάνουν να χαμογελάμε, να γρατζουνίζουμε τα κεφάλια μας σε αμηχανία ή απλά να εξυπηρετούμε σαν μια γρήγορη εκτροπή. Βρείτε το αγαπημένο σας άχρηστο site σε αυτή τη λίστα με τους δέκα κορυφαίους (παρόλα αυτά παράξενα επιτακτικούς) ιστότοπους.

02 από 11

Βρείτε την αόρατη αγελάδα

Κάντε κλικ γύρω από την οθόνη για να βρείτε την αόρατη αγελάδα. Θα θέλετε να προσαρμόσετε τον ήχο σας ανάλογα με τις ενδείξεις. Μόλις βρείτε μια αγελάδα, ανεβαίνετε σε άλλα ζώα. Σκεφτείτε το κλασικό παιχνίδι του Marco Polo εκτός από τις αγελάδες και τα άλλα αγροτικά ζώα και θα πάρετε την ουσία του τι συμβαίνει εδώ.

03 από 11

Κοτόπουλο σε μια σχεδία

Κάντε κλικ στο κοτόπουλο σε μια περιοχή Raft και θα πάρετε ένα χορό κοτόπουλο σε μια σχεδία με ένα χρονοδιακόπτη που σας λέει ακριβώς πόσο καιρό έχετε δει αυτό το χορό κοτόπουλο σε μια σχεδία. Θα πάρετε επίσης θεραπεία σε ένα παλιό στυλ πειρατών σκάνδαλο τραγουδώντας για την τρέχουσα εμπειρία του να είναι με ένα κοτόπουλο σε μια σχεδία.

04 από 11

Hypnotoad

Εάν είστε οπαδός της επιτυχημένης επίδειξης Futurama, θα αναγνωρίσετε τον χαρακτήρα του Hypnotoad, ενός βατράχου που έχει μυστηριώδεις υπνωτικές δυνάμεις με ψυχεδελικά μάτια και μια δυνατή, υπνωτική κλήση. Περισσότερα για το Hypnotoad: "Και τα δύο επεισόδια όπου εμπλέκονται οι Niblonians είναι εξαιρετικά. Επίσης, το Hypnotoad, ενώ είναι ένας πολύ μικρός παίκτης, είναι μεγαλοφυΐα".

05 από 11

Cat Bounce

Οι γάτες είναι ευκίνητα πλάσματα και μπορείτε να τα κάνετε να "αναπηδήσουν" σε όλη την οθόνη σας απλά μετακινώντας το ποντίκι σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την επιλογή "Make It Rain" στην ιστοσελίδα Cat Bounce.

06 από 11

Κουτάβι γλείφει την οθόνη σας

Αν θέλετε ένα κουτάβι να γλείψει την οθόνη σας χωρίς να χρειάζεται να το καθαρίσετε, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι για εσάς. Ένα χαριτωμένο κουτάβι κουτάβι απεικονίζεται γλείφει την οθόνη του υπολογιστή σας, κάνοντας ένα κομμάτι από ένα χάος, αλλά ευτυχώς ναι - είναι όλα εικονικά.

07 από 11

Σκύλος καλαμποκιού

Δεν υπάρχουν πολλά που να λένε για αυτόν τον ιστότοπο. είναι μια εικόνα δύο σκύλων καλαμποκιού με συναρπαστική μουσική και αυτό είναι. Κυριολεκτικά. Ελέγξτε έξω το χώρο του Corn Dog On Corn Dog.

08 από 11

Οι πάπιες είναι οι καλύτερες

Οι πάπιες είναι το Best είναι ένας διαδραστικός ιστότοπος όπου ο χρήστης απλώς σέρνει το ποντίκι του γύρω από την οθόνη και δημιουργεί όλο και περισσότερες πάπιες, συνοδευόμενη από αναβοσβήνοντας χρώματα και μεταβαλλόμενα υπόβαθρα. Σημείωση: αυτό πιθανότατα δεν είναι ένας ιστότοπος που θέλετε να επισκεφθείτε εάν τα χρώματα που αλλάζουν γρήγορα σας ενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο.

09 από 11

Χέλι χαστούκι

Εάν έχετε ποτέ θελήσει να χαστούμε κάποιον στο πρόσωπο με ένα χέλι, εδώ είναι η ευκαιρία σας. Ο ιστότοπος χελιού χελώνας παρουσιάζει μια εικόνα ενός ανθρώπου που μπορείτε να χαστούκια επανειλημμένα με το ναι, ένα χέλι. Μεγάλη για να απογοητευτείτε χωρίς να βλάψετε κανέναν.

10 από 11

Ο σολομός του Capistrano

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η φράση "σολομός του Capistrano" είναι από την ταινία Dumb and Dumber, που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κάπου δημοφιλής που πολλοί άνθρωποι τείνουν να συρρέουν. Αυτός ο ιστότοπος δείχνει ότι εσείς ο σολομός που κατοικείται από το ποντίκι σας κινείται πάνω στην οθόνη.

11 από 11

Κόρι Κόρι

Σας άρεσε το [Χ]? Τι λέτε για το χορό Corgi κουτάβια; Θα θελήσετε να ελέγξετε το Corgi Party, ένα site που είναι τόσο άχρηστο όσο και συναρπαστικό. Αυτός ο ιστότοπος είναι εντελώς συγκινητικός. Εκατοντάδες μικροσκοπικά κουτάβια Corgi χορεύουν στην οθόνη με ενοχλητική μουσική, έπειτα έρχονται μεγαλύτερα Corgis και αρχίζουν να χορεύουν σε αυτές τις εικόνες. Θα διαπιστώσετε ότι χάσατε εδώ είκοσι λεπτά χωρίς να έχετε νόημα.