Χρυσός Οδηγός - YP.com

Ο Χρυσός Οδηγός σε απευθείας σύνδεση είναι ο "παραδοσιακός" τηλεφωνικός κατάλογος Χρυσός Οδηγός τοποθετημένος στο διαδίκτυο για εύκολη πρόσβαση. Αυτός ο χρήσιμος ιστότοπος προσφέρει καταχωρήσεις κατοικιών και επιχειρήσεων, καθώς και χάρτες, οδηγίες και πληροφορίες τοπικής έλξης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε "συλλογές" χρήσιμων συνδέσεων, καθώς και να επωφεληθείτε από τα τοπικά κουπόνια.

Ο Χρυσός Οδηγός σε απευθείας σύνδεση προσφέρει τοπικές καταχωρίσεις, επιχειρηματικούς καταλόγους και ελεύθερους ανθρώπους να αναζητήσουν πόρους. Η YP.com επικεντρώνεται αποκλειστικά στις καταχωρίσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ η Yellowpages.ca προσφέρει καναδικές καταχωρίσεις.

Εκτός από τους καταλόγους πληροφοριών και τις τοπικές καταχωρίσεις, ο Χρυσός Οδηγός σε απευθείας σύνδεση προσφέρει επίσης χάρτες και οδηγίες οδήγησης, εύκολα προσαρμοσμένες ώστε να περιλαμβάνουν τοπικά βενζινάδικα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Πώς να βρείτε μια επιχείρηση χρησιμοποιώντας τον Χρυσό Οδηγό:

Η εύρεση μιας επιχείρησης στον Χρυσό Οδηγό σε απευθείας σύνδεση είναι αρκετά εξορθολογισμένη: Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης που ψάχνετε στο πλαίσιο αναζήτησης , καθώς και την πόλη και το κράτος και το YP.com θα επιστρέψει μια λίστα αποτελεσμάτων, συνήθως geo-στόχευση στη συγκεκριμένη τοποθεσία σας.

Τα αποτελέσματα μπορούν να φιλτραριστούν ανάλογα με την τοποθεσία, τις βαθμολογίες, τη γειτονιά, το χαρακτηριστικό κ.λπ. και περιλαμβάνουν επίσης χάρτες, ιστότοπους εταιρειών και αριθμούς τηλεφώνου.

Πώς να βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί τον Χρυσό Οδηγό:

Ο Χρυσός Οδηγός σε απευθείας σύνδεση προσφέρει έναν αριθμό από τρόπους για να βρείτε τους ανθρώπους δωρεάν στις λίστες του, όπως:

Κατάλογος τοπικών καταλόγων:

Οι τοπικές καταχωρίσεις για μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές περιλαμβάνουν πόρους σχεδιασμού ταξιδιών, τοπικά αξιοθέατα και δημοφιλείς κατηγορίες που κυμαίνονται από υδραυλικούς έως κτηνιάτρους (οργανωμένοι αλφαβητικά).