Γρήγορες συμβουλές για βελτιστοποίηση των κερδών από την εφαρμογή Android

Το κατάστημα Google Play είναι μία από τις πιο περιζήτητες αγορές εφαρμογών τόσο για τους προγραμματιστές εφαρμογών όσο και για τους χρήστες. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, το Android έχει καθιερωθεί σαφώς ως ηγετικό κινητό λειτουργικό σύστημα. Συνεπώς, έχει επίσης τραβήξει σε πολλούς προγραμματιστές εφαρμογών να δημιουργούν νεότερες εφαρμογές για τις διάφορες συσκευές του. Παρόλο που όλα αυτά είναι πολύ καλά, η κύρια πρόκληση για τον προγραμματιστή είναι να αναπτύξει μια κορυφαία εφαρμογή πώλησης για την κινητή πλατφόρμα. Η μετατροπή σε αυτήν την πολυπόθητη λίστα κορυφαίων εφαρμογών θα δημιουργούσε αυτόματα έσοδα για εσάς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, ακόμη και αν η εφαρμογή σας δεν έχει χτυπήσει αυτό το κορυφαίο σημείο.

Περιττό να πούμε ότι οι εφαρμογές παιχνιδιών έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα προβολής στο Play Store , σε σύγκριση με τις εφαρμογές που δεν αφορούν τα παιχνίδια. Το Android προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα και ευπροσάρμοτα smartphones και tablet, τα οποία είναι ιδανικά για παιχνίδια. Οι προγραμματιστές εφαρμογών εκτός παιχνιδιών, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αγωνιστούν λίγο περισσότερο για να επιτύχουν την επιτυχία σε αυτήν την αγορά εφαρμογών . Θα πρέπει να χαράξουν μια διαφορετική στρατηγική και να τραβήξουν τους χρήστες, εμπλέκοντάς τους με υψηλής ποιότητας, χρήσιμες εφαρμογές , προσφέροντας επίσης άμεση εξυπηρέτηση πελατών.

Κερδίστε από Δωρεάν Εφαρμογές Android

Οι περισσότερες εφαρμογές στο Play Store διατίθενται δωρεάν . Ως προγραμματιστής εφαρμογών, περνάτε πολλές οδυνηρές ώρες εργασίας σχετικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή της εφαρμογής σας. Ενώ κερδίζετε χρήματα για εφαρμογές Android είναι δύσκολο από μόνο του, μπορεί να είναι πιο σημαντικό όταν προσφέρετε δωρεάν την εφαρμογή σας. Δείτε πώς μπορείτε να κερδίζετε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Android: