Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους φακέλους στην εφαρμογή αλληλογραφίας iOS

Χρησιμοποιήστε τον Προσαρμοσμένο φάκελο για να οργανώσετε το Email στο iPhone σας

Η Apple στέλνει την εφαρμογή Mail σε κάθε συσκευή iOS που πωλεί. Αν το χρησιμοποιείτε μόνο για να έχετε πρόσβαση στον δωρεάν λογαριασμό iCloud που συνοδεύει τη συσκευή σας, ενδέχεται να μην έχετε πολλά προβλήματα κρατώντας τον οργανωμένο. Ωστόσο, αν το χρησιμοποιείτε επίσης για πρόσβαση στο Gmail, στο Yahoo Mail, στο Outlook.com, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από τον τοπικό πάροχο ISP ή σε οποιονδήποτε άλλον πελάτη αλληλογραφίας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη γνώση για τη δημιουργία προσαρμοσμένων φακέλων στη συσκευή σας για αρχειοθέτηση και οργάνωση . Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα φάκελο ή μια ιεραρχία φακέλων για να οργανώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Mail στο iPhone και στο iPad σας.

Εάν ο σωστός φάκελος δεν υπάρχει, δημιουργήστε το

Ακόμα κι αν δεν είναι ώριμο για αρχειοθέτηση ή διαγραφή, δεν είναι αρκετά σημαντικό να επισημανθεί , δεν είναι πλέον αδιάβαστο ή δεν είναι ανεπιθύμητο, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα πρέπει να παραμείνει στο Mailbox σας. Χρησιμοποιήστε φακέλους για να διατηρήσετε τα εισερχόμενα σας. Αν δεν έχετε ακόμη φακέλους για να δεχτείτε τα μηνύματα που δεν έχουν πουθενά αλλού, μπορείτε εύκολα να τα δημιουργήσετε στην εφαρμογή Mail iPhone .

Δημιουργία φακέλων για αρχειοθέτηση και οργάνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail

Για να ρυθμίσετε ένα νέο φάκελο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mail στο iPhone σας
  2. Μεταβείτε στη λίστα φακέλων για τον λογαριασμό που θέλετε στο iPhone Mail.
  3. Πατήστε Επεξεργασία στο επάνω μέρος της οθόνης.
  4. Τώρα πατήστε Νέο γραμματοκιβώτιο στην κάτω δεξιά γωνία.
  5. Πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα για το νέο φάκελο στο παρεχόμενο πεδίο.
  6. Για να επιλέξετε διαφορετικό γονικό φάκελο, πατήστε το λογαριασμό κάτω από την Τοποθεσία γραμματοκιβωτίου και επιλέξτε τον επιθυμητό γονικό φάκελο.
  7. Πατήστε Αποθήκευση .

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους φακέλους στην εφαρμογή Apple Mail στο Mac σας και να τις συγχρονίσετε στο iPhone. Μπορείτε να διαγράψετε όλους τους φακέλους που έχετε ρυθμίσει στην εφαρμογή Mail iOS όποτε δεν τις χρειάζεστε πλέον.

Πώς να μετακινήσετε μηνύματα σε ένα προσαρμοσμένο γραμματοκιβώτιο

Καθώς λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας, μπορείτε να τα μεταφέρετε απλά σε προσαρμοσμένους φακέλους για να τα αρχειοθετήσετε ή να τα οργανώσετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mail στη συσκευή σας iOS.
  2. Στην οθόνη Γραμματοκιβώτια, πατήστε το γραμματοκιβώτιο που περιέχει τα μηνύματα που θέλετε να μετακινήσετε.
  3. Πατήστε Επεξεργασία .
  4. Αγγίξτε τον κύκλο στα αριστερά του κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να μετακινήσετε για να το επισημάνετε.
  5. Πατήστε Μετακίνηση .
  6. Επιλέξτε το προσαρμοσμένο γραμματοκιβώτιο από τη λίστα που εμφανίζεται για να μετακινήσετε τα επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.