Γυρίστε το Google Voice στο δικό σας Ιδιωτικό Bouncer ή Receptionist

Αφήστε το Google Voice να είναι το δικό σας τείχος προστασίας προσωπικών δεδομένων

Έχετε ακόμα έναν αριθμό τηλεφώνου Google Voice ; Εάν δεν το κάνετε, λείπετε. Το Google Voice διαθέτει ορισμένες εξαιρετικές λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

Μπορείτε να λάβετε τον δικό σας αριθμό τηλεφώνου Google Voice δωρεάν ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες. Μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Google Voice για ζωή ή τουλάχιστον για όσο διάστημα η Google είναι διατεθειμένη να την φιλοξενήσει.

Γιατί θα θέλατε έναν αριθμό Google Voice;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε έναν αριθμό Google Voice, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο ασφάλειας, θα επικεντρωθούμε στα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας του Google Voice που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε το δικό σας τείχος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επιλέξτε έναν νέο αριθμό Google Voice αντί για τη μεταφορά ενός υπάρχοντος αριθμού

Ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε έναν νέο αριθμό Google Voice σε σχέση με τη μεταφορά ενός υπάρχοντος είναι απλός. Κρύβει τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό Google Voice ως διακομιστή μεσολάβησης. Η υποδομή Google Voice που διαχειρίζεται τη δρομολόγηση κλήσεων, το κλείδωμα κλήσεων και όλες τις άλλες λειτουργίες του Google Voice λειτουργεί ως τείχος προστασίας απορρήτου μεταξύ εσάς και των ατόμων που σας καλούν. Σκεφτείτε τον αριθμό του Google Voice ως ρεσεψιονίστ που αποφασίζει πώς να δρομολογεί τις κλήσεις. Εάν μεταφέρετε έναν υπάρχοντα αριθμό αντί να επιλέξετε έναν νέο αριθμό, τότε χάνετε αυτό το στρώμα αφαίρεσης.

Επιλέξτε έναν διαφορετικό κωδικό περιοχής για τον αριθμό Google Voice

Όταν επιλέγετε τον αριθμό σας στο Google Voice, μπορείτε να επιλέξετε έναν εντελώς διαφορετικό κωδικό περιοχής από αυτόν που πραγματικά διαμένετε. Γιατί αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό ασφαλείας; Επιλέγοντας έναν διαφορετικό κωδικό περιοχής, αποτρέπεται κάποιος από τη χρήση του κωδικού περιοχής σας ως μέσο εντοπισμού σας. Ακόμη και ο πιο αρχάριος διαδικτυακός ντετέκτιβ μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν ιστότοπο όπως το Free Phone Number Location Lookup της Melissa Data και σε πολλές περιπτώσεις απλά εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας επιστρέψει την πραγματική σας διεύθυνση ή τουλάχιστον θα παράσχετε τον τόπο διαμονής όπου βρίσκεται ο αριθμός τηλεφώνου εγγεγραμμένος.

Η επιλογή ενός διαφορετικού αριθμού για έναν διαφορετικό κωδικό περιοχής συμβάλλει στη διατήρηση της ανωνυμίας σας (τουλάχιστον λίγο) και δεν δίνει τη φυσική σας θέση. Πώς λοιπόν ρυθμίζετε το Google Voice ως προσωπικό τείχος προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Ενεργοποιήστε τη Ροή κλήσεων βάσει χρόνου

Μην μισείτε όταν παίρνετε μια κλήση στη μέση της νύχτας από κάποιο λάθος αριθμό; Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να έχετε όλες τις κλήσεις να έρχονται σε έναν αριθμό και στη συνέχεια να έχουν τις κλήσεις σας δρομολογηθεί είτε στο τηλέφωνο στο σπίτι σας, το τηλέφωνο εργασίας, κινητό τηλέφωνο, ή να σταλούν κατευθείαν στο φωνητικό ταχυδρομείο σας, ανάλογα με την ώρα της ημέρας; Το Google Voice μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό; Μπορεί ακόμη και να στείλει τον ίδιο καλούντα σε όλους τους αριθμούς σας ταυτόχρονα και, στη συνέχεια, να δρομολογήσει την κλήση σε όποιο από εσάς την παραλάβετε πρώτα.

Με τη Ροή κλήσεων βάσει χρόνου, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο τηλέφωνο θέλετε να κουδουνίζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Η λειτουργία είναι κάπως κρυμμένη, εδώ μπορείτε να την βρείτε:

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη δρομολόγηση με βάση το χρόνο από τη σελίδα "Ρυθμίσεις" του Google Voice> Τηλέφωνα> Επεξεργασία (κάτω από τον αριθμό τηλεφώνου επιλογής)> Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων> Χρονοδιάγραμμα χρονοδιακόπτη> Χρήση προσαρμοσμένου χρονοδιαγράμματος.

Ορίστε έναν αριθμό PIN μακρού τηλεφωνητή

Όλοι γνωρίζουν ότι η hacking φωνητικού ταχυδρομείου είναι ζωντανή και καλά λόγω του γεγονότος ότι πολλά συστήματα φωνητικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν μόνο έναν τετραψήφιο αριθμητικό αριθμό PIN. Η Google έχει ενισχύσει την ασφάλεια φωνητικού ταχυδρομείου του Google Voice επιτρέποντας αριθμούς PIN μεγαλύτερους από 4 χαρακτήρες. Θα πρέπει σίγουρα να επωφεληθείτε από το εκτεταμένο μήκος PIN για να δημιουργήσετε ένα ισχυρότερο PIN φωνητικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιήστε τις Προηγμένες λειτουργίες προβολής κλήσεων του Google Voice

Αν θέλετε το Google Voice να προβάλλει τις κλήσεις σας ως ρεσεψιονίστ, τότε η Google σας καλύπτει. Το Google Voice επιτρέπει εξαιρετικά περίπλοκο έλεγχο προσκλήσεων. Μπορείτε να ρυθμίσετε την προβολή κλήσεων με βάση τις επαφές σας, τους Κύκλους Google κ.λπ.

Η προβολή κλήσεων βασίζεται στο αναγνωριστικό καλούντος. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα εξερχόμενα μηνύματα για τους καλούντες με βάση το ποιος είναι. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε ποιο τηλέφωνο θέλετε να δοκιμάσει η Google βάσει των πληροφοριών του καλούντος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλήσεις από τους αγαπημένους σας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις γραμμές σας από τη Google και να τις συνδέσετε με όποιον απαντάτε πρώτα.

Η προβολή κλήσεων μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μενού Ρυθμίσεις> Κλήσεις> Προβολή κλήσεων.

Αποκλεισμός ανεπιθύμητων καλούντων

Το Google Voice καθιστά εξαιρετικά εύκολο το μπλοκάρισμα των καλούντων που δεν θέλετε ποτέ να μιλήσετε ξανά. Από τα εισερχόμενά σας στο Google Voice, κάντε κλικ σε μια κλήση από κάποιον που θέλετε να αποκλείσετε, στη συνέχεια κάντε κλικ στον σύνδεσμο "περισσότερο" στο μήνυμα και επιλέξτε "αποκλεισμός καλούντος". Την επόμενη φορά που το άτομο καλεί, θα λάβουν ένα μήνυμα που δηλώνει ότι ο αριθμός "έχει αποσυνδεθεί ή δεν είναι πλέον σε υπηρεσία" (τουλάχιστον για αυτούς).

Αν δεν υπάρχει τίποτε άλλο, η δυνατότητα μεταγραφής στο Google Voicemail μπορεί να παράγει κάποιες αρκετά ανεκτίμητες μεταφράσεις. Αυτή η λειτουργία από μόνη της είναι αρκετός λόγος για να αποκτήσετε έναν αριθμό Google Voice.