Τι είναι το Google Voice

Το Google Voice δεν είναι Βοηθός Google. Εδώ τι άλλο πρέπει να ξέρετε

Το Google Voice είναι μια υπηρεσία με βάση το διαδίκτυο που σας επιτρέπει να δώσετε σε όλους έναν αριθμό τηλεφώνου και να τον προωθήσετε σε πολλά τηλέφωνα. Αυτό σημαίνει ότι καθώς αλλάζετε θέσεις εργασίας, αλλάζετε τηλεφωνικές υπηρεσίες, μετακινείτε ή ακόμα και κάνετε διακοπές, ο αριθμός τηλεφώνου σας παραμένει ο ίδιος για όσους προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Το Google Voice σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε τηλεφωνικές κλήσεις, να αποκλείετε αριθμούς τηλεφώνου και να εφαρμόζετε κανόνες βάσει του καλούντος. Όταν λαμβάνετε μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου, η Google μεταγράφει το μήνυμα και μπορεί να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μήνυμα κειμένου για να σας ενημερώσει για την κλήση.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε ένα τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσετε το Google Voice και στις περισσότερες περιπτώσεις εξακολουθείτε να χρειάζεστε έναν κανονικό αριθμό τηλεφώνου. Η εξαίρεση είναι το Project Fi της Google, όπου ο αριθμός σας στο Google Voice γίνεται ο κανονικός σας αριθμός.

Κόστος

Οι λογαριασμοί Google Voice είναι δωρεάν. Η μόνη δυνατότητα που χρεώνει η Google είναι να πραγματοποιεί διεθνείς κλήσεις ή να αλλάζει τον αριθμό τηλεφώνου Google Voice μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Ωστόσο, η εταιρεία τηλεφωνίας μπορεί να σας χρεώσει για λεπτά που χρησιμοποιείτε για την απάντηση κλήσεων ή την πρόσβαση σε δεδομένα για τη χρήση του ιστότοπου, ανάλογα με το σχέδιό σας.

Λήψη λογαριασμού

Εγγραφείτε εδώ .

Εύρεση αριθμού

Το Google Voice σάς επιτρέπει να επιλέξετε τους αριθμούς τηλεφώνου σας από την διαθέσιμη ομάδα. Να γνωρίζετε ότι η αλλαγή του αριθμού σας κοστίζει χρήματα, οπότε το κάνετε καλό. Πολλοί μεταφορείς σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τον κανονικό αριθμό τηλεφώνου σας ως τον αριθμό Google Voice, οπότε αν δεν θέλετε δύο αριθμούς τηλεφώνου, ενδέχεται να μην χρειαστείτε αυτούς. Λάβετε υπόψη ότι η παράκαμψη του αριθμού Google σημαίνει ότι χάσατε μερικές λειτουργίες.

Επαλήθευση τηλεφώνων

Μόλις έχετε έναν αριθμό, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε και να επαληθεύσετε τους αριθμούς που θέλετε να κουδουνίσει. Η Google δεν θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε αριθμούς τηλεφώνου στο ότι δεν έχετε πρόσβαση στην απάντηση, δεν θα σας αφήσει να προωθήσετε στον ίδιο αριθμό σε πολλούς λογαριασμούς Google Voice και δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Google Voice χωρίς τουλάχιστον έναν επαληθευμένο αριθμό τηλεφώνου που έχει καταχωρηθεί.

Εφαρμογές τηλεφώνου

Η Google παρέχει εφαρμογές για Android . Αυτά σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το Google Voice για οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο και σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε το Google Voice ως τον εξερχόμενο αριθμό τηλεφώνου στο κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι βλέπουν τον αριθμό σας στο Google Voice στο αναγνωριστικό τους καλούντος αντί για τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας.

Προώθηση κλήσεων:

Μπορείτε να προωθήσετε τις κλήσεις σας σε πολλούς αριθμούς ταυτόχρονα. Αυτό είναι πολύ βολικό εάν έχετε τόσο έναν αριθμό οικίας και κινητού τηλεφώνου που θέλετε να χτυπήσετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε αριθμούς κλήσης μόνο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε ο αριθμός εργασίας σας να κουδουνίζει τις καθημερινές, αλλά ο αριθμός κατοικίας σας να κουδουνίζει τα σαββατοκύριακα.

Πραγματοποίηση κλήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του λογαριασμού σας στο Google Voice, μεταβαίνοντας σε αυτόν στον ιστότοπο. Θα καλέσει τόσο το τηλέφωνό σας όσο και τον αριθμό που προσπαθείτε να προσεγγίσετε και να σας συνδέσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τηλεφώνου Google Voice για να καλέσετε απευθείας.

Φωνητικό ταχυδρομείο

Όταν λαμβάνετε μια κλήση που προωθείται από το Google Voice, μπορείτε να επιλέξετε είτε να απαντήσετε στην κλήση είτε να την στείλετε απευθείας στο φωνητικό ταχυδρομείο. Με την επιλογή προβολής κλήσεων, οι νέοι καλούντες θα κληθούν να δηλώσουν το όνομά τους και στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε πώς να χειριστείτε την κλήση. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ορισμένους αριθμούς για να μεταβείτε απευθείας στο τηλεφωνητή αν επιλέξετε.

Μπορείτε να ορίσετε τον δικό σας χαιρετισμό τηλεφωνητή. Τα μηνύματα τηλεφωνητή μεταγράφονται από προεπιλογή. Όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου, μπορείτε να το αναπαράγετε, να δείτε την μεταγραφή ή να κάνετε και τα δύο "στυλ καραόκε". Χρειάζεται είτε να δείτε το μήνυμα στο Internet είτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τηλεφώνου Google Voice.

Διεθνείς κλήσεις

Μπορείτε να προωθήσετε κλήσεις Google Voice μόνο σε αριθμούς των ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Voice για να καλέσετε διεθνείς κλήσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις μέσω της Google. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά Google Voice ή τον ιστότοπο του Google Voice για να πραγματοποιήσετε την κλήση σας.