Πώς να πάρετε ένα Echo Amazon Show Up και Running

Ξεκινώντας με το Amazon Echo Show

Κάνοντας την απόφαση να αγοράσετε ένα Amazon Echo Show , είναι μόνο η αρχή. Αφού το πάρετε στο σπίτι και το unbox, πρέπει να το ξεκινήσετε.

Ο, τι χρειάζεσαι

Αρχικά βήματα εγκατάστασης

  1. Κατεβάστε το App Alexa στο PC / Mac ή στο Smartphone Tablet. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί από το Amazon Appstore, το Apple App Store ή το Google Play . Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας από το Alexa.amazon.com χρησιμοποιώντας Safari, Chrome, Firefox, Microsoft Edge ή Internet Explorer 10 ή νεότερη έκδοση.
  2. Αφού κατεβάσετε το Alexa App, βρείτε ένα σημείο για το Echo Show σας (πρέπει να είναι οκτώ ίντσες ή και περισσότερο από οποιοδήποτε τοίχο ή παράθυρο) και συνδέστε το σε μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος χρησιμοποιώντας το τροφοδοτικό. Θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.
  3. Κάποτε, θα πρέπει να ακούσετε την Alexa να λέει: "Γεια σας, η συσκευή Echo είναι έτοιμη για εγκατάσταση."
  4. Στη συνέχεια, εμφανίζονται προειδοποιήσεις στην οθόνη για την Επιλογή Γλώσσας , Σύνδεση με Wi-Fi (κωδικός πρόσβασης κωδικού / ασύρματου κλειδιού), Επιβεβαίωση ζώνης ώρας , Σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Amazon (θα πρέπει να είναι ίδια με τον λογαριασμό που έχετε στο smartphone σας) και στη συνέχεια να διαβάσετε και να αποδεχτείτε την ειδοποίηση Echo Show Terms and Conditions .
  5. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις υλικολογισμικού, στην οθόνη θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για ενημερώσεις . Πατήστε Εγκατάσταση τώρα , που εμφανίζεται στην οθόνη. Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Περιμένετε έως ότου η οθόνη σας ειδοποιήσει ότι η εγκατάσταση των ενημερώσεων ολοκληρώθηκε.

Αφού εγκατασταθούν οι ενημερώσεις, θα είναι διαθέσιμο ένα βίντεο παρουσίασης Echo Show που θα σας εξοικειώσει με κάποιες από τις δυνατότητές του. Μετά την προβολή του βίντεο (συνιστάται), η Alexa θα πει, "Το Echo Show σας είναι έτοιμο."

Χρησιμοποιώντας την αναγνώριση φωνής Alexa και την οθόνη αφής

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Echo Show, πείτε "Alexa" και στη συνέχεια δηλώστε μια εντολή ή ρωτήστε μια ερώτηση. Μόλις απαντήσει η Alexa, είστε έτοιμοι να πάτε. Το Alexa είναι το προεπιλεγμένο Word Wake . Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την αφύπνιση λέγοντας Alexa για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις ή να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής για να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις . Αφού βρεθείτε εκεί, επιλέξτε Επιλογές συσκευής και επιλέξτε Wake Word . Οι επιπρόσθετες επιλογές Wake Word είναι Echo , Amazon και Computer . Αν σας αρέσει ένα, επιλέξτε το και έπειτα πιέστε Αποθήκευση .

Συμβουλές για τη χρήση του Echo Show
Η χρήση του Echo Show σας είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση του smartphone σας:

Αφού αισθάνεστε άνετα με τη φωνή της Alexa και την οθόνη αφής, αφιερώστε λίγα λεπτά για να δοκιμάσετε την αναπαραγωγή μουσικής, την παρακολούθηση βίντεο και την πραγματοποίηση τηλεφωνικής κλήσης.

Παίξτε μουσική με τον Amazon Prime

Αν εγγραφείτε στην Amazon Prime Music , μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε μουσική αμέσως με εντολές όπως το "Play rock από την Prime Music" ή το "Play top 40 hits από την Prime Music".

Όταν ακούτε μουσική, το Echo Show θα εμφανίσει την τέχνη και τα τραγούδια του άλμπουμ / καλλιτέχνη (αν είναι διαθέσιμα). Μπορείτε επίσης να διοικείτε προφορικά το Echo Show για να "αυξήσετε την ένταση", "να σταματήσετε τη μουσική", "να σταματήσετε", "να πάτε στο επόμενο τραγούδι", "να επαναλάβετε αυτό το τραγούδι" κ.λπ.

Παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube ή βίντεο Amazon

Αρχίστε να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μέσω του YouTube ή του Amazon Video. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube, απλώς πείτε "Εμφάνιση βίντεο στο YouTube" ή αν ξέρετε ποιο τύπο βίντεο αναζητάτε, μπορείτε επίσης να πείτε κάτι όπως "Εμφάνιση βίντεο μου σκυλιών στο YouTube" ή "Show me Taylor Swift μουσικά βίντεο στο YouTube. "

Σημείωση: Η Amazon και η Google έχουν συνεχιζόμενη διαφωνία σχετικά με τη χρήση από την Amazon της πρόσβασης στο YouTube σε αρκετές από τις συσκευές της, συμπεριλαμβανομένου του Echo Show. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Echo Show ενδέχεται να έχουν διαλείπουσα πρόσβαση στο YouTube μέχρι να επιλυθεί μόνιμα αυτή η διαφορά.

Εάν εγγραφείτε στο Amazon Video (συμπεριλαμβανομένων των καναλιών συνεχούς ροής του Amazon όπως HBO, Showtime, Starz, Cinemax κ.α.), μπορείτε να ζητήσετε από το Echo Show να "Show me my video library" ή "Show me my watch λίστα." Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προφορικά συγκεκριμένους τίτλους ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών (συμπεριλαμβανομένης της εποχής), το όνομα ή το είδος του ηθοποιού.

Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να ελέγχεται με λεκτικές εντολές, όπως "αναπαραγωγή", "παύση", "συνέχιση". Μπορείτε επίσης να γυρίσετε πίσω ή να προχωρήσετε σε βήματα αυξήσεων χρόνου ή να δώσετε εντολή στο Echo Show για να μεταβείτε στο επόμενο επεισόδιο εάν παρακολουθείτε τηλεοπτική σειρά.

Αφήστε την Alexa να πραγματοποιήσει μια τηλεφωνική κλήση ή να στείλει ένα μήνυμα

Για κλήσεις ή μηνύματα μόνο με φωνή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Echo Show για να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε έχει μια συμβατή συσκευή (Echo, smartphone, tablet) που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Alexa.

Για κλήσεις βίντεο, και τα δύο μέρη πρέπει να έχουν ένα Echo Show ή ένα μέρος πρέπει να έχει smartphone / tablet με δυνατότητα κλήσης βίντεο με την εφαρμογή Alexa εγκατεστημένη. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση βίντεο, πατήστε το εικονίδιο στην οθόνη. Αν το άτομο που θέλετε να καλέσετε βρίσκεται στη λίστα επαφών σας, απλά πείτε το όνομα του ατόμου, το Echo Show θα σας συνδέσει.

Η κατώτατη γραμμή

Μόλις φτιάξετε το Echo Show και δοκιμάσετε τα βασικά χαρακτηριστικά του, μπορείτε να το προσαρμόσετε περαιτέρω μέσω των ενσωματωμένων επιλογών ρύθμισης και επιτρέποντας επιλογές από το Alexa Skills μέσω της εφαρμογής Alexa στο smartphone ή το tablet σας.