Πώς να κόψετε το καλώδιο και να ακυρώσετε την καλωδιακή τηλεόραση

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την καλωδιακή τηλεόραση

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος χρόνος για να κόψετε το καλώδιο . Είναι εύκολο να ακυρώσετε την συνδρομή σας μέσω καλωδίου, να συνεχίσετε να παρακολουθείτε (σχεδόν) όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές και ακόμα να εξοικονομήσετε χρήματα από τον μηνιαίο σας λογαριασμό. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα είστε έτοιμοι να πείτε για πάντα αντίο σε καλούς λογαριασμούς καλωδίων.

Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για να κόψετε το καλώδιο

Δεν χρειάζεστε πλέον μια πραγματική τηλεόραση για να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Getty Images / Στούρτι

Το κύριο κομμάτι του εξοπλισμού που θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το καλώδιο είναι μια συσκευή ροής. Ευτυχώς, οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη ένα. Πολλές από τις τηλεοράσεις που πωλούνται σήμερα είναι οι έξυπνες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν διάφορες υπηρεσίες ροής. Οι σύγχρονοι παίκτες Blu-Ray τείνουν επίσης να διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες και, αν είστε gamer, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xbox One ή το PlayStation 4 ως συσκευή ροής.

Αλλά εάν είστε σοβαροί να κόψετε το καλώδιο, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε μια εξειδικευμένη λύση. Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι εξαιρετικές, αλλά δεν χρειάζονται πολύ καιρό πριν η "έξυπνη" λειτουργικότητα γίνει λίγο ξεπερασμένη σε σχέση με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και πιθανότατα δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας κάθε λίγα χρόνια.

Roku . Ενώ η Apple και το Amazon μπορεί να είναι οικιακά ονόματα, η Roku προσφέρει ήσυχα την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για όσους θέλουν να βγάλουν καλώδιο. Ήταν ένας από τους πρώτους που ανέπτυξαν ένα κουτί αφιερωμένο στην ροή βίντεο, υποστηρίζουν μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών ροής και, το καλύτερο από όλα, είναι ουδέτερα. Ενώ η Amazon αρνείται να βάλει την υπηρεσία του Amazon Prime στην Apple TV, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εδαφικές μάχες με τον Roku.

Μπορείτε να αγοράσετε το Roku ως ένα ραβδί, το οποίο είναι μια μικρή συσκευή που μοιάζει με το κλειδί σας, στην υποδοχή HDMI της θύρας της τηλεόρασής σας ή σε ένα πιο ισχυρό κιβώτιο. Αλλά ενώ είναι δελεαστικό να πάτε με το φθηνότερο ραβδί, η επιπλέον τιμή για το κουτί αξίζει τον κόπο. Όχι μόνο είναι πιο ισχυρό, αλλά παρέχει ένα καθαρότερο σήμα Wi-Fi.

Apple TV . Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί η έκδοση πολυτελών αυτοκινήτων των συσκευών ροής εκτός από μερικές χτυπήματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έκδοση 4ης γενιάς της Apple TV είναι θηρίο. Έχει το ίδιο chipset με το iPad Air, υποστηρίζει ελεγκτές παιχνιδιών τρίτων και διαθέτει ένα App Store που γεμίζει γρήγορα με πολλά δροσερά παιχνίδια, εφαρμογές και υπηρεσίες streaming.

Ποιο ειναι το πρόβλημα? Εκτός από την προαναφερθείσα έλλειψη Amazon Prime, η οποία μπορεί να λυθεί με τη ροή Prime από το iPad σας στην Apple TV, μερικές φορές φαίνεται ότι οι άνθρωποι που κατασκευάζουν την Apple TV δεν χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα Apple TV. Η διεπαφή είναι μια ποικιλία που δεν είναι ξεκάθαρη από την Apple. Και οι ενημερώσεις τους από την αρχική απελευθέρωσή τους έχουν καταστήσει ακόμη πιο αχρείωτες.

Αλλά η Apple TV μπορεί να είναι η πιο ευπροσάρμοστη συσκευή όταν συνδυάζετε τη δύναμη της ίδιας της συσκευής και την ευελιξία του App Store. Είναι επίσης πιο ακριβό.

Amazon Fire TV . Παρόμοια με το Roku, η Amazon Fire TV έρχεται και σε μορφή κιβωτίου και μορφής stick και τρέχει στο Amazon Fire OS που είναι χτισμένο πάνω από το Android. Αυτό δίνει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών του Amazon και ενώ δεν έχει αρκετά το οικοσύστημα της Apple TV, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για να παίξετε παιχνίδια, να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να εκκινήσετε άλλες χρήσιμες εφαρμογές όπως το Pandora Radio, το Spotify, το TED κλπ.

Google Chromecast . Η συσκευή Chromecast πέφτει εύκολα σε μια κατηγορία αγάπης ή μίσους. Θεωρητικά, είναι πολύ απλό. Συνδέετε το Chromecast στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και "μεταφέρετε" την οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας στην τηλεόρασή σας. Στην πράξη, δεν είναι τόσο απλό.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Chromecast λειτουργεί καλύτερα εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android αντί για ένα iPhone, αν και το Chromecast υποστηρίζεται στο iPhone και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή βίντεο στην τηλεόρασή σας. Αλλά η εμπειρία είναι σίγουρα ομαλότερη στο Android.

Αλλά θέλετε πραγματικά να κάνετε streaming βίντεο από το smartphone σας; Τι θα συμβεί εάν λάβετε μια κλήση; Ενδεχομένως να είστε εντάξει πατώντας αυτό που παρακολουθείτε για να πάρετε την κλήση, αλλά το άτομο με το οποίο παρακολουθείτε μπορεί να μην.

Όταν θεωρείτε ότι τα μπαστούνια TV Roku και Amazon Fire είναι γύρω από την ίδια τιμή, αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση.

Ταμπλέτες . Πιθανότατα δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως υποκατάστατο της τηλεόρασής σας, αλλά τα δισκία κάνουν μια μεγάλη λύση all-in-one. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα iPad στην τηλεόρασή σας με τον ψηφιακό προσαρμογέα AV. Τα Android Tablets έρχονται σε τόσες πολλές μάρκες και το καθένα μπορεί να έχει διαφορετικό τρόπο σύνδεσης με την τηλεόρασή σας, αλλά οι περισσότεροι θα δουλέψουν με το Chromecast.

Άλλες συσκευές . Έχουμε αγγίξει μόνο τις πιο δημοφιλείς συσκευές που θα χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο καλωδίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα παιχνιδιών σας, το tablet σας και άλλες συσκευές. Οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να είναι ιδιαίτερα βολικές, αλλά κατά την επιλογή μιας τηλεόρασης, η ποιότητα της πραγματικής τηλεόρασης θα πρέπει πάντα να υπερισχύει έναντι όλων των έξυπνων λειτουργιών, οι οποίες μπορούν εύκολα να προστεθούν αργότερα με μία από αυτές τις συσκευές.

Cord Cut, τώρα τι να κάνετε Stream;

Ας το παραδεχτούμε, ίσως ήδη γνωρίζετε για το Netflix και το Hulu, το οποίο ίσως σας έδωσε την ιδέα να κόψετε το καλώδιο στην πρώτη θέση. Ξέρω ότι αποφάσισα να ξεφύγω από τη σύμβαση διάρκειας δύο ετών, όταν συνειδητοποίησα πόση ώρα πέρασα σε αυτές τις υπηρεσίες και πόσο λίγο πέρασα βλέποντας τη ζωντανή τηλεόραση. Αλλά ήταν όταν κάθισα πραγματικά πίσω και απορρόφησα το σύνολο των όσων θα μπορούσα να ρεύσω έξω από το καλώδιο που με βοήθησε να κάνω την απόφαση.

Netflix. Χρειάζεται λίγη εισαγωγή. Αυτή είναι η εταιρεία που σκότωσε το Blockbuster με την παράδοση DVD μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι σχεδόν συνώνυμο με streaming video. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το Netflix είναι το DVR των υπηρεσιών streaming. Δεν παίρνετε πολλά με τον τρόπο της τρέχουσας τηλεόρασης, έτσι δεν θα παρακολουθείτε το τελευταίο επεισόδιο Bachelor σε αυτό, αλλά αυτό που παίρνετε είναι οι πλήρεις εποχές κάποιων από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές για το χρόνο που κυκλοφορεί σε DVD . Το Netflix έχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, φυσικά, αλλά αυτό που θα σας κρατήσει πραγματικά να επιστρέψετε για περισσότερες αυτές τις μέρες είναι το αρχικό περιεχόμενο. Daredevil και Jessica Jones είναι ίσως οι δύο καλύτερες σούπερ ήρωες σειρά ποτέ και Netflix χτύπησε τη μπάλα έξω από το πάρκο με δείχνει σαν Stranger πράγματα και την ΟΑ

Hulu . Το Netflix μπορεί να έχει την ευρύτερη ποικιλία και μεγαλύτερο ανεκτέλεστο υπόλοιπο, αλλά είναι ο Hulu που οδηγεί πραγματικά το τραίνο που κόβει το καλώδιο. Το μόνο που είναι κακό για τον Hulu είναι τα διαφημιστικά μηνύματα, και αν πληρώσετε ένα ελαφρώς υψηλότερο μηνιαίο τέλος, μπορείτε ακόμη και να απαλλαγείτε από αυτά. Ο Hulu στοχεύει στην τρέχουσα τηλεόραση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο των Agents of Shield λίγες μόνο ώρες μετά την πρεμιέρα του. Οι περισσότερες εμφανίσεις επιτρέπουν μόνο στον Hulu να προβάλλει τα τελευταία 5 επεισόδια, αλλά αυτό συνήθως αρκεί.

Το κατώφλι; Ο Hulu δεν καλύπτει τα πάντα. Συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις της CBS απουσιάζουν για την υπηρεσία. Αλλά καλύπτει εκθέσεις από ABC, NBC και FOX. Υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία καλωδιακών σταθμών, όπως FX, Syfy, ΗΠΑ, Bravo, κλπ.

Hulu κάνει μια τέτοια καλή δουλειά με την τρέχουσα τηλεόραση που πραγματικά σταμάτησα εγγραφή παρουσιάζει στο DVR μου εξαιτίας του, το οποίο είναι όταν ήξερα ότι ήρθε η ώρα να κόψει το καλώδιο.

CBS . Αναρωτιέστε γιατί ο CBS δεν βρίσκεται στη λίστα για τον Hulu; Παρόλο που δεν είναι τόσο γνωστό, η CBS έχει τη δική της υπηρεσία. Δυστυχώς, είναι περίπου τόσο ακριβό όσο ο Hulu χωρίς το ίδιο περιεχόμενο. Αλλά αν απολύτως πρέπει να έχετε περιεχόμενο CBS, τουλάχιστον είναι διαθέσιμο. Είναι ατυχές το γεγονός ότι δεν το κοστίζουν πιο λογικά, καθώς θα μπορούσε να είναι πιο κοντά σε ένα μη-brainer. Μια ωραία προσθήκη στην εφαρμογή CBS είναι η δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανής τηλεόρασης.

Amazon Prime. Εξακολουθώ να τρέχω σε ανθρώπους που δεν συνειδητοποιούν ότι η Amazon Prime τους δίνει πρόσβαση σε αυξανόμενο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Ναι, η διήμερη ναυτιλία δωρεάν είναι μεγάλη, αλλά όχι μόνο έχουν πρόσβαση σε έναν τόνο καλού περιεχομένου, έχουν επίσης ένα ωραίο αρχικό περιεχόμενο όπως ο άνθρωπος στο High Castle και το Goliath.

Ρωγμή . Δωρεάν ταινίες. Δωρεάν τηλεόραση. Χρειάζεται να πω περισσοτερα? Το Crackle λειτουργεί με ένα μοντέλο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και ενώ η βιβλιοθήκη τους δεν είναι τόσο υγιής όσο ο ανταγωνισμός, έχουν αρκετές χρήσεις για να κατεβάσουν την εφαρμογή τους και να ρίξουν μια ματιά.

YouTube . Ας μην ξεχνάμε την πιο δημοφιλή υπηρεσία βίντεο του διαδικτύου. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το YouTube μπορεί να υποκαταστήσει το καλώδιο. Για παράδειγμα, πολλές εμφανίσεις αργά τη νύχτα συμπεριλαμβανομένου του Saturday Night Live δημοσιεύουν τα πιο δημοφιλή κλιπ τους στο YouTube. Ποιος πρέπει να περάσει μέσα από τα άχρηστα μέρη όταν μπορείς να πηδάς στο κυνηγητό;

HBO και Showtime . Τα καλωδιακά δίκτυα υψηλής ποιότητας ακολουθούν αργά το προβάδισμα του HBO στον ασύρματο κόσμο. HBO ξεκίνησε την τάση με το HBO Now. Με το μετά το Showtime, μπορείτε πλέον να εγγραφείτε είτε χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου. Και ενώ η Starz δεν προσφέρει μια αληθινή αυτόνομη λύση, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν μέσω του Amazon Prime.

Amazon Video, ταινίες iTunes, Google Play, Vudu, Redbox . Ας μην ξεχνάμε όλες τις επιλογές για ενοικίαση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Ενώ μπορεί να είναι φθηνότερο να οδηγείτε στο πλησιέστερο Redbox, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για όσους από εμάς δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τον καναπέ.

Καλώδιο μέσω Διαδικτύου

Έχει μια συνδρομή καλωδίου που παραδίδει όλο το περιεχόμενο μέσω του Διαδικτύου μια λύση "κόψτε το καλώδιο"; Μπορεί. Μάλλον όχι. Αλλά υπάρχουν σίγουρα κάποια πλεονεκτήματα για να προχωρήσετε με μία από αυτές τις υπηρεσίες πέρα ​​από το παραδοσιακό καλώδιο πέρα ​​από τη λήψη μόνο του πραγματικού καλωδίου που τρέχει στο σπίτι σας από την εξίσωση. Και κύριος μεταξύ αυτών των πλεονεκτημάτων είναι η έλλειψη σύμβασης, ώστε να μπορείτε να τους μετατρέψετε σε ένα μήνα και να τους απενεργοποιήσετε την επόμενη.

Αυτό καθιστά τέτοιες τις υπηρεσίες τέλειες για σπορ παξιμάδια που θέλουν να αποκολλήσουν το καλώδιο, αλλά εξακολουθούν να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια. Και μέχρις ότου το ESPN προσφέρει μια αυτόνομη έκδοση, αυτές οι υπηρεσίες είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Και το μεγάλο μέρος είναι ότι μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής για να εξοικονομήσετε χρήματα.

PlayStation Vue . Γιατί το PlayStation Vue δεν είναι οικιακό όνομα; Πρόκειται πιθανότατα επειδή η Sony κολλήσει την ετικέτα "PlayStation". Αλλά παρά το όνομα, δεν χρειάζεστε ένα PlayStation 4 για να το παρακολουθήσετε. Όπως κάθε καλωδιακή υπηρεσία, το Vue έχει πολλά σχέδια ξεκινώντας από $ 39.99. Προσφέρει επίσης υπηρεσία cloud DVR και μια αρκετά καλή (αν όχι εξαιρετική) διεπαφή. Προσφέρει επίσης τοπικά κανάλια σε ορισμένες περιοχές. που είναι ένα ωραίο επίδομα.

Sling τηλεόραση . Φθηνότερο από το PlayStation Vue, η Sling TV πρόσθεσε πρόσφατα ένα Cloud DVR στην υπηρεσία τους. Αυτό το καθιστά πολύ πιο ελκυστικό για όσους θέλουν να κόψουν το καλώδιο αλλά δεν κόψουν το καλώδιο. Το Sling είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια ψηφιακή κεραία για τοπικά κανάλια και θέλουν απλώς μια φτηνή υπηρεσία πρόσβασης σε ESPN, CNN, Disney κλπ. Η νέα συσκευή AirTV συμβαδίζει με τη Sling TV, προσφέροντας τη δυνατότητα Παρακολουθήστε τους σταθμούς αέρος δίπλα στην τηλεόραση Sling συνδέοντας μια ψηφιακή κεραία.

DirecTV Τώρα . Αν ο ιστότοπός τους είναι οποιοσδήποτε δείκτης, η AT & T πραγματικά δεν θέλει να εγγραφείτε στην DirecTV Now. Είναι σίγουρα δύσκολο να βρείτε βασικές πληροφορίες όπως μια σειρά καναλιών. Αλλά προσφέρουν μια δωρεάν εβδομάδα υπηρεσίας, και ενώ οι τοπικοί σταθμοί τους είναι περιορισμένοι, σχεδόν όλα όσα θα περίμενε κανείς η DirecTV είναι διαθέσιμη σε ένα από τα πακέτα της. Η διεπαφή είναι παρόμοια με αυτά που παίρνετε από το PlayStation Vue με την υπόσχεση ότι θα βελτιώσετε την προβολή των εκπομπών και θα μάθετε το ενδιαφέρον σας. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν έχει (ακόμα) μια δυνατότητα Cloud DVR, η οποία για τους περισσότερους ανθρώπους που κόβει το καλώδιο είναι πιθανώς ένας διακόπτης συμφωνίας.

Η ψηφιακή κεραία και πώς να την εγγράψετε

Το Tablo σας επιτρέπει να εγγράφετε ζωντανή τηλεόραση από μια ψηφιακή κεραία και να την παρακολουθήσετε στην τηλεόρασή σας, στο smartphone ή στο tablet σας. Nuvyyo

Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από μας έχουν πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση! Ξέρω ότι ακούγεται θορυβώδης, αλλά εξακολουθεί να είναι δυνατό να παραλάβετε τα περισσότερα μεγάλα κανάλια χρησιμοποιώντας μια ψηφιακή κεραία υψηλής ευκρίνειας. Εάν το μεγαλύτερο πράγμα που σας κρατά πίσω από το άλμα είναι ότι απλά δεν μπορείτε να περιμένετε ένα επιπλέον δευτερόλεπτο για να παρακολουθήσετε αυτή την τηλεοπτική εκπομπή, μια καλή ψηφιακή κεραία θα κάνει το τέχνασμα.

Δεν είστε σίγουροι τι να πάρετε; Ελέγξτε τη λίστα με τις καλύτερες διαθέσιμες κεραίες για να πάρετε μια ιδέα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να γεμίσετε δεμένα με μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Υπάρχουν κάποιες καλές λύσεις για την εγγραφή ζωντανής τηλεόρασης. Το TiVo Bolt περιλαμβάνει τη δυνατότητα εγγραφής ζωντανής τηλεόρασης από μια κεραία, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε τη συνδρομή του TiVo για $ 15 το μήνα. Το Tablo προσφέρει μια φθηνότερη λύση, αλλά εξακολουθεί να είναι $ 5 το μήνα. Τέλος, υπάρχει κανάλι καναλιού, το οποίο δεν έχει μηνιαία συνδρομή.

Ατομικές εφαρμογές καναλιών

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα κανάλια έχουν μια εφαρμογή αυτές τις μέρες. Πολλά κανάλια, ειδικά κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης όπως οι ΗΠΑ και το FX, απαιτούν συνδρομή μέσω καλωδιακού δικτύου για να αποκτήσουν πρόσβαση στα καλά πράγματα, αλλά μερικά ακόμα προσφέρουν ένα δίκαιο περιεχόμενο σε απαίτηση χωρίς την ανάγκη καλωδίου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κανάλια εκπομπής όπως το NBC και το ABC.

Το PBS Kids θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γονείς. Το κόψιμο του καλωδίου δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόβετε τα κινούμενα σχέδια. Το PBS Kids έχει ελεύθερη πρόσβαση σε έναν τόνο ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών γελοιογραφιών.

Πόσο γρήγορα θα έπρεπε το Internet σας να κόψει το καλώδιο;

Ookla

Η ταχύτητα του Διαδικτύου μετριέται σε όρους megabits ανά δευτερόλεπτο. Χρειάζονται περίπου 5 megabits για ροή σε ποιότητα HD, αν και ρεαλιστικά, θα χρειαστείτε περίπου 8 megabits για να το κάνετε ομαλά. Αλλά αυτό δεν αφήνει περιθώρια για να κάνουμε πολλά άλλα στο Διαδίκτυο.

Ίσως θέλετε τουλάχιστον 10 megabits αν είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί τη σύνδεση στο Internet και 20+ για ένα οικογενειακό βίντεο με ροή σε πολλαπλές συσκευές.

Είναι σύνηθες για πολλούς παρόχους Διαδικτύου να προσφέρουν σχέδια με 25 megabits ανά δευτερόλεπτο ή ταχύτερα, το οποίο είναι άφθονο βίντεο σε πολλές συσκευές στο σπίτι σας. Ωστόσο, ορισμένες αγροτικές περιοχές ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση σε αυτές τις ταχύτητες. Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα του Internet χρησιμοποιώντας τη δοκιμή ταχύτητας του Ookla.

Η γρήγορη και εύκολη ρύθμιση

Roku

Χάρη σε όλες αυτές τις επιλογές, θα έχετε πολλά να παρακολουθήσετε και διάφορους τρόπους για να το παρακολουθήσετε. Υπάρχει μια πραγματικά καλή ευκαιρία να μην χάσετε να έχετε καλώδιο στη ζωή σας. Αλλά αν είστε λίγο μπερδεμένος μετά την ανάγνωση τόσων επιλογών, εδώ είναι μια σταθερή ρύθμιση για να ξεκινήσετε:

Αρχικά, αγοράστε μια συσκευή Roku . Μπορείτε να πάτε με ένα stick Roku, αλλά το ελαφρώς πιο ακριβό κουτί θα είναι τελικά καλύτερο για κοπή του καλωδίου γιατί θα προσφέρει μια ομαλότερη εμπειρία και μια καλύτερη σύνδεση για streaming. Το πρόβλημα με τα ραβδιά είναι ότι το σήμα Wi-Fi μερικές φορές πρέπει να περάσει από την τηλεόρασή σας, γεγονός που μπορεί να το προκαλέσει υποβάθμιση.

Ένα κουτί Roku θα σας τρέξει γύρω στα $ 80 και ένα ραβδί κοστίζει περίπου $ 30, αλλά οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον έμπορο λιανικής πώλησης. Θυμηθείτε, αγοράζετε αυτόν τον εξοπλισμό. Το κουτί των 80 δολαρίων πιθανότατα θα πληρώσει για τον εαυτό του σε τρεις μήνες με βάση το ότι δεν πληρώνουν πλέον για να νοικιάσουν έναν παίκτη HD DVR από την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια, εγγραφείτε για Hulu, Netflix και Amazon Prime . Hulu θα σας δώσει πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία της τρέχουσας τηλεόρασης, και τόσο με το Netflix όσο και με το Amazon Prime, θα έχετε πολλές ταινίες και τηλεόραση που έχει ήδη βρεθεί στο DVD. Αυτές οι τρεις συνδρομές θα είναι ελαφρώς λιγότερες από $ 30 το μήνα.

Μην ξεχνάτε το Crackle και τα PBS Kids . Θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των εφαρμογών στη συσκευή Roku σας. Και επειδή είναι ελεύθεροι, είναι ένα μη-brainer για να τα κατεβάσετε.