Τα 18 καλύτερα κρυμμένα χαρακτηριστικά στο Samsung Galaxy Σημείωση 8

Γίνετε ένας χρήστης της Samsung Note 8 power

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι το κορυφαίο τηλέφωνο της Samsung. Με κάθε κομμάτι της τεχνολογίας γεμάτο σε αυτό, είναι σαφώς το πιο προηγμένο τηλέφωνο της Samsung. Εάν είστε χρήστης Android που αγαπά τα μεγάλα τηλέφωνα, αυτό είναι πιθανό το τηλέφωνο για εσάς. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν έναν χρήστη ενέργειας σε χρόνο μηδέν.

Κάντε το άκρο της Samsung το μυστικό όπλο σας

Ο Πίνακας Edge είναι ένας συνδυασμός γυαλιού που καμπυλώνει στην πλευρά του τηλεφώνου, εκτός από το λογισμικό που είναι ειδικά για την περιοχή του γυαλιού. Εξασφαλίστε περισσότερα από αυτή τη λειτουργία προσαρμόζοντας τη ρύθμιση της στον τρόπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο.

  1. Προσαρμογή του φωτισμού του άκρου σας : Για να ανάβει η άκρη της οθόνης όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εμφάνιση . Αγγίξτε την οθόνη Edge και στη συνέχεια εναλλαγή στο φωτισμό Edge . Αγγίξτε το φωτισμό Edge για να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής, τις ρυθμίσεις φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και του χρώματος της οθόνης.
  2. Κάντε περισσότερα με οριζόντιες πλακέτες: Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά, μπορείτε να τις διατηρήσετε στον πίνακα "Edge". Για να προσαρμόσετε, μετακινήστε τη χειρολαβή άκρων και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις . Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από τα προ-δημιουργημένα σύνολα άκρων. Για να αλλάξετε τη σειρά αυτών των πλαισίων, αγγίξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ανασύνταξη . Για να κάνετε λήψη νέων πινάκων άκρων, πατήστε το μπλε σύνδεσμο Λήψη στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Προσαρμογή της λαβής άκρων: Η προεπιλεγμένη έκδοση της Λαβής Edge είναι μια μικρή, διαφανής λαβή στο δεξί άκρο της οθόνης. Για να αλλάξετε την εμφάνιση, τη θέση και τη συμπεριφορά της λαβής, πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας ρυθμίσεων των πλαισίων ορίων και επιλέξτε τις ρυθμίσεις χειρισμού.

Γνωρίστε τον προσωπικό σας βοηθό: Bixby

Το Bixby είναι ο βοηθός φωνής της Samsung που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα είδη των λειτουργιών της συσκευής. Για να ξυπνήσετε τον βοηθό του Bixby, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Bixby στην αριστερή πλευρά του Samsung Galaxy Note 8 ή μεταβείτε στις ρυθμίσεις Bixby για να ενεργοποιήσετε τις λέξεις Wake ("Hi Bixby").

  1. Έλεγχοι φωνής Bixby: Ζητήστε από την Bixby να ανοίξει συμβατές εφαρμογές ή να σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις της συσκευής. Αφού ξυπνήσετε τον βοηθό, απλώς πείτε "Άνοιγμα" και το όνομα της εφαρμογής που θέλετε να ανοίξετε, μπορείτε επίσης να το πείτε για να σας μεταφέρει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις συσκευών ή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε λειτουργίες (όπως φακό, ειδοποιήσεις ή ένταση του τηλεφώνου) .
  2. Bixby Vision: Το Bixby Vision είναι ένας εύκολος τρόπος για να εκτελέσετε μια αναζήτηση εικόνων, να μεταφράσετε κείμενο ή να βρείτε ένα κοντινό εστιατόριο. Τοποθετήστε την κάμερα σε μια επιλογή και ενεργοποιήστε τον βοηθό του Bixby, στη συνέχεια, πείτε "Open Bixby Vision και πείτε μου τι είναι αυτό". Ο βοηθός θα σας καθοδηγήσει σε μια αναζήτηση εικόνων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Bixby Vision απευθείας από την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής σας για να μεταφράσετε ή να καταγράψετε κείμενο.
  3. Ορίστε κείμενο με Bixby: Ανοίξτε μια εφαρμογή λήψης σημείωσης και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Bixby. Πείτε "υπαγόρευση" και στη συνέχεια τι θα επιθυμούσατε να υπαγορεύσατε. Ο Bixby θα μετατρέψει τη φωνή σας σε κείμενο.
  4. Δημοσίευση στα Social Media: Ενεργοποιήστε τη Bixby και πείτε: "Δημοσίευση της τελευταίας φωτογραφίας μου" και στη συνέχεια, πείτε το όνομα των κοινωνικών μέσων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η Bixby ανοίγει την εφαρμογή και ξεκινά τη δημοσίευση. Προσθέτετε μια λεζάντα και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση .

Hack Σημείωση του Γαλαξία σας 8 Ευχρηστία

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι ένα μεγάλο τηλέφωνο και μπορεί να είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε με το χέρι, αλλά αυτές οι συμβουλές συμβάλλουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος.

  1. Ενεργοποίηση του μενού Βοηθός: Το μενού βοηθητικού προγράμματος είναι ένα μικρό μενού το οποίο είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση όταν χρησιμοποιείτε το ένα χέρι για πλοήγηση στο τηλέφωνό σας. Για να το ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Προσβασιμότητα. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επιδεξιότητα και αλληλεπίδραση και εναλλαγή στο μενού Βοηθός. Όταν το ενεργοποιήσετε, πατήστε το μενού Βοηθός για να αλλάξετε και να αναδιατάξετε τις επιλογές και να προσθέσετε δυνατότητες στο μενού.
  2. Ενεργοποίηση λειτουργίας με ένα χέρι: Μια εναλλακτική λύση στο βοηθητικό μενού είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία με ένα χέρι για να δημιουργήσετε μια μικρότερη και πιο προσπελάσιμη οθόνη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις , πατήστε Σύνθετες λειτουργίες και εναλλαγή στη λειτουργία με το ένα χέρι. Στη συνέχεια, όταν πρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στη λειτουργία με τα χέρια του ενός χεριού, απλά σύρετε το δάχτυλό σας από τη γωνία για να μειώσετε το μέγεθος της οθόνης σας. Όταν τελειώσετε, πατήστε έξω από την περιοχή μειωμένης οθόνης για να επιστρέψετε στην πλήρη οθόνη.
  3. Εύκολο άνοιγμα πίνακα ειδοποιήσεων: Ανοίξτε τον πίνακα ειδοποιήσεων, που ονομάζεται επίσης σκίαση παραθύρου, χρησιμοποιώντας τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Σύνθετες λειτουργίες. Εναλλαγή στις χειρονομίες αισθητήρα δακτύλων , στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε το δάκτυλό σας πάνω από τον αισθητήρα δακτύλου στο πίσω μέρος της Σημείωσης 8 του Galaxy, για να ανοίξετε και να κλείσετε τον Πίνακα ειδοποιήσεων.
  4. Απόκρυψη της Γραμμής πλοήγησης: Η γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας περιλαμβάνει κουμπιά Αρχική, Επιστροφή και Άνοιγμα εφαρμογών. Σε ορισμένες οθόνες μπορείτε να αποκρύψετε αυτήν τη γραμμή πλοήγησης για να ανακτήσετε την οθόνη ακινήτων πατώντας δύο φορές την μικρή κουκκίδα στην αριστερή άκρη της γραμμής πλοήγησης. Στη συνέχεια, εάν χρειάζεστε ξανά τη γραμμή πλοήγησης, απλά σύρετε το δάχτυλό σας από κάτω. Μπορείτε να επανατοποθετήσετε τη γραμμή πλοήγησης στη θέση της πατώντας δύο φορές την τελεία ξανά.

Χαράξτε την οθόνη του Galaxy σας για να αντανακλά το στυλ σας

Ακριβώς όπως ένα σπίτι δεν είναι πραγματικά δικό σας μέχρι να τακτοποιήσετε τα έπιπλα για τον τρόπο που ζείτε, η ηλεκτρονική σας συσκευή δεν είναι πραγματικά δική σας μέχρι να το ρυθμίσετε όπως εσείς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Και μην νομίζετε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε μόνο την ταπετσαρία, είτε.

  1. Εύκολη μετακίνηση πολλαπλών εικονιδίων: Για να μετακινήσετε πολλά εικονίδια, πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα έως ότου εμφανιστεί το μενού εικονιδίου. Στη συνέχεια, πατήστε Επιλογή πολλών στοιχείων και επιλέξτε όλα τα εικονίδια που θέλετε να μετακινήσετε. (Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε απευθείας εφαρμογές από αυτό το μενού εικονιδίων.)
  2. Προσαρμογή της προβολής Always On (AOD): Η AOD είναι η οθόνη που δείχνει πότε το τηλέφωνό σας είναι σε κατάσταση ηρεμίας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε αυτήν την οθόνη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια . Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το AOD ή να πατήσετε Always On Display για να αλλάξετε το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. Για να κάνετε λήψη νέων οθονών AOD, πατήστε τα τρία κουμπιά στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε Μετάβαση στα Θέματα Samsung. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε λήψη νέων οθονών ή εναλλαγή μεταξύ σχεδίων οθόνης που έχετε ήδη κατεβάσει.

Πάρτε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας

Το Samsung Note 8 περιλαμβάνει δύο κάμερες 12 megapixel που μπορείτε να προσαρμόσετε.

  1. Ανοίξτε τη φωτογραφική μηχανή σε Flash: Όταν είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα την κάμερά σας πατώντας δύο φορές γρήγορα το κουμπί λειτουργίας. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις , πατήστε Σύνθετες λειτουργίες και εναλλαγή στη λειτουργία γρήγορης εκκίνησης κάμερας.
  2. Χρήση ζωντανής εστίασης για θόλωση φόντου: Αγγίξτε την επιλογή Ζωντανή εστίαση και, στη συνέχεια, σύρετε το ρυθμιστικό για να θολάρετε το φόντο για φωτογραφίες που υπογραμμίζουν το θέμα.
  3. Πάρτε πολλές στιγμές ταυτόχρονα: Θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες γρήγορης δράσης; Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λήψης στη φωτογραφική μηχανή για να τραβήξετε όσο πιο γρήγορα θέλετε.
  4. Ενεργοποιήστε το κουμπί "Πλωτή κάμερα" : Η λήψη φωτογραφιών με το ένα χέρι μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, αλλά με τη φωτογραφική μηχανή Samsung μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα κουμπί επίπλευσης που σας επιτρέπει να μετακινήσετε το κουμπί λήψης γύρω από την οθόνη για εύκολη πρόσβαση. Από την κάμερα, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο κουμπί Πλωτή κάμερα. Πίσω στην κάμερα, μπορείτε τώρα να σύρετε το κουμπί λήψης γύρω από την οθόνη, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο, ανεξάρτητα από το πώς κρατάτε το τηλέφωνο.
  5. Αποκτήστε δημιουργικό με αυτοκόλλητα: Η φωτογραφική μηχανή της Samsung έρχεται φορτωμένη με αυτοκόλλητα τύπου Snapchat που σας επιτρέπουν να τραβήξετε κάποιες εικόνες τηλεφώνου. Για να ενεργοποιήσετε αυτά τα αυτοκόλλητα, πατήστε Ετικέτες από την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής. Αγγίξτε τη λειτουργία + εντός της αυτοκόλλητης ετικέτας για να προσθέσετε νέες.

Απολαύστε τα κρυμμένα χαρακτηριστικά της Samsung