Πώς θα μπορούσατε να χάσετε ενώ κρυπτοκοΐνες εξόρυξης

Οι κίνδυνοι εξόρυξης κρυπτοσυχνοτήτων

Υπάρχει πολύς κίνδυνος όταν πετάτε για κρυπτοκίνες . Ανταμοιβές μπορεί σίγουρα να είναι μεγάλη σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά είναι καλή ιδέα να σκεφτεί κανείς την εξόρυξη κρυπτοσυχνοτήτων ως επένδυση στη χρηματιστηριακή αγορά πριν από το 1929 (όταν η κυβέρνηση δεν εξασφάλισε τις τράπεζες και τους επενδυτές έχασε εκατομμύρια δολάρια.) Κρυπτοκοΐνη δεν ρυθμίζεται από κανένα κυβέρνηση; αυτό είναι το σημείο, μετά από όλα, του ψηφιακού νομίσματος. Εδώ τι πρέπει να γνωρίζετε μπροστά σας για νομίσματα.

Οι 5 μεγαλύτεροι κίνδυνοι εξόρυξης κρυπτοαξιολόγησης

Υπάρχουν μερικοί αρκετά σημαντικοί κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε κατά την εξόρυξη οποιουδήποτε κρυπτοκίνης :

  1. Χάνοντας το ψηφιακό πορτοφόλι νομισμάτων : Μπορείτε να χάσετε το πορτοφόλι σας είτε κλειδώνοντας τον εαυτό σας ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασής σας είτε φυσικά χάνοντας το πορτοφόλι μέσω ενός σπασμένου σκληρού δίσκου ή αν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτυακού πορτοφολιού σβήσει.
  2. Ατρόμητοι διοργανωτές πισίνας : Εάν συμμετέχετε σε μια εξορυκτική πισίνα που διοικείται από ανέντιμους διαχειριστές, θα μπορούσαν να αποκομίσουν κέρματα από τα κέρδη σας ή να πάρουν τα κέρδη σας εντελώς και να κλείσουν το κατάστημα.
  3. Τα κόστη ηλεκτρικού ρεύματος θα μπορούσαν να κάνουν το ορυχείο σας ασύμφορο : Για τους περισσότερους υπολογιστές εξόρυξης, το κόστος των 14 λεπτών / κιλοβατώρα είναι το μεγαλύτερο ποσό που θέλετε να πληρώσετε για το χόμπι εξόρυξης. Πάνω από 14 σεντς, νομίσματα εξόρυξης όπως Bitcoin , Litecoin , Peercoin ή Feathercoin δεν αξίζει την επένδυση. Ομοίως, εάν επενδύσετε περισσότερα από εκατό δολάρια σε υλικό εξόρυξης, με κέρδος δύο δολάρια ημερησίως (και αν υποτεθεί ότι δεν υπάρχει άλμα σε αξία νομίσματος), θα χρειαστούν δύο χρόνια για να εξοφλήσετε την επένδυσή σας στο υλικό.
  4. Black Hat Hackers : Είναι πιθανό ότι ένας ταλαντούχος χάκερ μπορεί να σπάσει στην εξορυκτική σας πισίνα και να αδειάσει τα πορτοφόλια των χρηστών, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας.
  1. Το κρυπτοσυνημμένο που επιλέγετε μπορεί να πέσει σε αξία αντί να αναπτυχθεί: Όπως και ο χρυσός ή οποιοδήποτε άλλο εμπόρευμα, υπάρχει η πιθανότητα να πέσει η αγοραία αξία των κρυπτοκονών σας και θα κάθονται πάνω από ένα σωρό πένες αντί για ένα σωρό δολάρια.

Πώς μπορώ να μειώσω αυτούς τους κινδύνους εξόρυξης κερμάτων;

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα χρήματα, μπορείτε ασφαλώς να μειώσετε τους κινδύνους εξόρυξης κρυπτοκοΐνης. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για τη διαχείριση των ευπαθειών εξόρυξης κερμάτων: