Αποφύγετε την λήψη του φακέλου αλληλογραφίας αλληλογραφίας του Yahoo Mail

Εάν χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail με το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την πρόσβαση στο πρωτόκολλο Post Office, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι δεν διαβάζετε άνετα όλα τα καλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα - όλο το spam που συνήθως φιλτράρεται στο φάκελο Spam αυτομάτως.

Από προεπιλογή, το Yahoo Mail παρέχει αυτά τα μηνύματα για λήψη μέσω POP, για να βεβαιωθείτε ότι δεν λείπουν σημαντικά μηνύματα. Ενεργοποιήστε και το φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για την πρόσβαση POP, αν προτιμάτε να μην κάνετε κόπο στη διαλογή μέσω του ανεπιθύμητου περιεχομένου.

Αποφύγετε την λήψη του φακέλου αλληλογραφίας αλληλογραφίας του Yahoo Mail

Για να βεβαιωθείτε ότι το Yahoo Mail δεν σας στέλνει μηνύματα αναγνωρισμένα ως ανεπιθύμητα όταν κάνετε λήψη μέσω POP:

Αποφύγετε την λήψη του μηνύματος μαζικής αλληλογραφίας του Yahoo Mail Classic & # 34; Ντοσιέ

Για να αποφύγετε τη λήψη του φακέλου Yahoo Mail Classic Bulk Mail μέσω POP:

Το Spam θα διατηρείται πλέον στο διαδίκτυο στον φάκελο Yahoo Mail Spam . Θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον 30 ημέρες και θα μετράει για την ποσόστωση χρήσης σας. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο διαδίκτυο και για να βεβαιωθείτε ότι δεν λείπουν σημαντικά μηνύματα, ελέγξτε κατά περιόδους τον φάκελο Spam .

Ως εναλλακτική λύση στην πλήρη διακοπή της λήψης, μπορείτε να μιμηθείτε το φάκελο Yahoo Mail Spam τοπικά με τις δυνατότητες φιλτραρίσματος του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.