Ψηφιακή καταγραφή περιεχομένου εκτός αέρος

Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές

Τι κάνετε αν έχετε αποφασίσει ότι δεν θέλετε να πληρώσετε για τηλεοπτική υπηρεσία και θέλετε μόνο να λαμβάνετε τοπικά κανάλια μέσω κεραίας; Για πολλούς, ειδικά για όσους θέλουν να «κόψουν το καλώδιο» και να μεταδώσουν περιεχόμενο μέσω του Netflix ή του Hulu Plus, η τοποθέτηση μιας κεραίας είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν τοπικό προγραμματισμό και προβολές σε πρωτεύουσα του δικτύου. Ακριβώς επειδή δεν πληρώνετε για μια καλωδιακή ή δορυφορική συνδρομή δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε από τη χρήση ενός DVR εντούτοις. Έχετε αρκετές επιλογές, κάθε μία από τις οποίες θα σας επιτρέψει να εγγράψετε HD προγραμματισμό από τις τοπικές θυγατρικές σας.

TiVo

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η σειρά DVR του Premiere της TiVo λειτουργεί εξαιρετικά με τις κεραίες OTA ( over-the-air )! Τόσο το TiVo Premiere όσο και το Premiere XL έρχονται με ενσωματωμένους δέκτες ATSC που σας επιτρέπουν να συνδέσετε μια ψηφιακή κεραία και να λάβετε όλες τις τοπικές θυγατρικές. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν διπλούς δέκτες, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε δύο εκπομπές ταυτόχρονα, αν το χρειάζεστε. Το Premiere XL4 δεν περιλαμβάνει έναν δέκτη ATSC, ωστόσο το να μπορείς να παίζεις τέσσερις δέκτες και να αρπάξεις όλα τα τοπικά δίκτυα ταυτόχρονα δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Η εταιρεία ήταν σε θέση να πάρει μια παραίτηση από την FCC για να παρακάμψει τη συμπερίληψη ενός δέκτη ΟΤΑ.

Θα χρειαστεί ακόμα να πληρώσετε για μια συνδρομή TiVo αν θέλετε να λάβετε στοιχεία οδηγού, ώστε να μην μπορείτε να πάρετε τον ΟΤΑ εντελώς δωρεάν, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνότερη από την πληρωμή για πλήρη συνδρομή μέσω καλωδίου.

Οικιακός Η / Υ

Πολύ πριν υποστηριχθεί το CableCARD, οι χρήστες του HTC (Home Theater PC) απολάμβαναν κάρτες NTSC και ATSC σε υπολογιστές έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν λογισμικό όπως το Windows Media Center ή το SageTV για την εγγραφή προγραμμάτων OTA. Αυτό εξακολουθεί να είναι εφικτό και με τις δύο εφαρμογές και πολλοί χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν αυτήν τη μέθοδο καταγραφής τοπικών καναλιών, ακόμη και αν έχουν επίσης δέκτη CableCARD.

Εάν είστε χρήστης του Windows Media Center, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα δέκτη ATA OTA μαζί με άλλους τύπους δέκτες, καθώς το Media Center επιτρέπει τέσσερις από κάθε τύπο δέκτη. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταγράψετε έως και τέσσερις εκπομπές ταυτόχρονα και με τη δυνατότητα να προσθέσετε σκληρούς δίσκους όπως απαιτείται, θα μπορούσατε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη αποθήκευση.

Channel Master TV

Κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικούς μήνες, το Channel Master TV είναι ένα DVR διπλού δέκτη OTA. Ενώ η συσκευή είναι λίγο πιο ακριβή, έχετε τη δυνατότητα να μην πληρώνετε για τα στοιχεία οδηγού. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί πληροφορίες ενσωματωμένες στο σήμα OTA για να παρέχει περιορισμένα στοιχεία οδηγού που θα σας επιτρέψουν να καταγράψετε εύκολα τον προγραμματισμό.

Αν διαπιστώσετε ότι οι τοπικές θυγατρικές σας δεν παρέχουν ακριβείς πληροφορίες, ωστόσο, η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα ετήσιας αμοιβής για πιο ακριβή και πλήρη στοιχεία οδηγού. Αυτά τα δεδομένα σας επιτρέπουν επίσης να προγραμματίσετε εγγραφές 14 μέρες έξω.

Η Channel Master TV παρέχει επίσης διάφορες επιλογές βίντεο στο διαδίκτυο, όπως το Vudu και αρκετούς άλλους παρόχους σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, λείπουν από την ιστοσελίδα της εταιρείας, είναι οι μεγάλοι παίκτες όπως το Netflix και το Hulu Plus. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι υπηρεσίες θα μπορούσαν να προστεθούν στο μέλλον.

συμπέρασμα

Το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε μηνιαία καλωδιακή ή δορυφορική συνδρομή για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές όταν θέλετε. Φυσικά, θα έχετε υψηλότερο κόστος εκ των προτέρων, καθώς κανείς δεν πρόκειται να σας μισθώσει συσκευή DVR. Ωστόσο, οι δαπάνες αυτές αντισταθμίζονται κατά πολύ από το γεγονός ότι δεν έχετε μηνιαίο καλωδιακό ή δορυφορικό λογαριασμό ύψους $ 75 +.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε, όπως οι άνθρωποι που διατηρούν συνδρομές μέσω καλωδιακής και δορυφορικής σύνδεσης, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενό σας στο χρονοδιάγραμμά σας και όχι στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.