Μάθετε πότε λήγει ο λογαριασμός σας στο Windows Live Hotmail

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τακτικά τον λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail, λάβετε υπόψη ότι θα διαγραφεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αδράνειας.

Μάθετε πότε λήγει ο λογαριασμός σας στο Windows Live Hotmail

Μετά από 270 ημέρες (περίπου 8 μήνες και έξι μήνες) χωρίς πρόσβαση, ένας λογαριασμός του Windows Live Hotmail καθίσταται ανενεργός. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό διαγράφονται και δεν γίνεται δεκτή νέα αλληλογραφία.

Όταν το Windows Live Hotmail θα διαγραφεί και θα εκχωρηθεί ξανά

Τα άτομα που προσπαθούν να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ανενεργό λογαριασμό του Windows Live Hotmail λαμβάνουν το μήνυμά τους πίσω με αποτυχία παράδοσης . Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο Windows Live.

Μετά από 360 ημέρες (πέντε ημέρες λιγότερο από ένα τυπικό έτος) αδράνειας, ένας λογαριασμός του Windows Live Hotmail διαγράφεται οριστικά. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Windows Live ID (το οποίο είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail) για 365 ημέρες (περίπου ένα έτος), μπορεί επίσης να διαγραφεί οριστικά. Κάποιος άλλος μπορεί να πάρει τη διεύθυνση του Windows Live Hotmail!

Μήπως το POP3 ή το Forwarding Count As Accessing ενός λογαριασμού Hotmail του Windows Live;

Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω POP ή έχετε προωθήσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail , αυτό δεν είναι το ίδιο με την πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω του ιστού.

Για να διατηρήσετε ενεργό τον λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail, πρέπει να συνδεθείτε μέσω του ιστού τουλάχιστον κάθε 8 μήνες. Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας ή στη λίστα εργασιών, ίσως.

Ο πληρωμένος λογαριασμός Hotmail του Windows Live παραμένει ενεργός καθ 'όλη τη διάρκεια της συνδρομής

Οι πληρωμένοι λογαριασμοί του Windows Live Hotmail Plus παραμένουν ενεργοί για όλο το χρόνο συνδρομής, φυσικά, αν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό ή όχι.

Διαγράψτε τον εαυτό σας τον λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κλείσετε το λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail με μη αυτόματο τρόπο .