Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail σε διαφορετικό λογαριασμό

Ενοποιήστε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Το Windows Live Hotmail αποτελεί μέρος του Outlook.com, οπότε μπορείτε να προωθήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Outlook Mail.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι ότι μετά την εκχώρηση σε ποιά μηνύματα ηλεκτρονικής διεύθυνσης θα προωθηθούν, κάθε νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισέρχεται στο λογαριασμό σας στο Hotmail (ή όποιο λογαριασμό email της Microsoft χρησιμοποιείτε μέσω του Outlook.com) θα σταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ένα παράδειγμα όπου ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό είναι εάν διαθέτετε ένα παλιό λογαριασμό Hotmail ή έναν δευτερεύοντα αλλά όχι χρησιμοποιημένο ως πολύ λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com που σχετίζεται με διάφορους ιστότοπους, αλλά δεν θέλετε να συνδεθείτε με αυτούς λογαριασμούς email μόνο για να ελέγξετε για μηνύματα.

Όταν διαβιβάζετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, στο Yahoo, στον άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com κλπ., Εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον έλεγχο των λογαριασμών όλη την ώρα.

Ωστόσο, εάν θέλετε να απαντήσετε μέσω αυτών των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν χρησιμοποιείτε, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι απλώς να συνδεθείτε σε αυτές. Μια άλλη επιλογή είναι να τα συνδέσετε με την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το Windows Live Hotmail μέσω του λογαριασμού Gmail ).

Σημείωση: Λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να συνδεθείτε περιστασιακά στο λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, για να αποφύγετε να την χαρακτηρίσετε ως ανενεργή και τελικά διαγραμμένη.

Προώθηση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail του Windows Live σε διαφορετικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να προχωρήσετε στα πρώτα πρώτα βήματα, κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να μεταβείτε απευθείας στις επιλογές προώθησης του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στο Βήμα 6. Διαφορετικά, συνεχίστε με το Βήμα 1:

  1. Συνδεθείτε στο email σας μέσω του Outlook Mail.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο μενού Ρυθμίσεις κοντά στη δεξιά πλευρά της γραμμής μενού (μοιάζει με εργαλεία).
  3. Επιλέξτε Επιλογές από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας Επιλογές , μεταβείτε στην ενότητα " Αλληλογραφία ".
  5. Στην ενότητα Λογαριασμοί , κάντε κλικ ή πατήστε Προώθηση .
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η φούσκα προώθησης εκκίνησης .
  7. Σε αυτήν την περιοχή, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θα πρέπει να προωθούνται αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    1. Μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε να διατηρείτε ένα αντίγραφο προωθημένων μηνυμάτων τοποθετώντας ένα σημάδι ελέγχου στο πλαίσιο που μιλάει για αυτό.
    2. Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε αποφύγετε την ακούσια προώθηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη διεύθυνση κάποιου άλλου!
  8. Κάντε κλικ ή πατήστε Αποθήκευση στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.