Πώς να φιλτράρετε την Spam ξένων γλωσσών με το SpamAssassin

Χρήση φίλτρου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το SpamAssassin για το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών για την ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων που βασίζονται στο DNS, του φιλτραρίσματος Bayesian, της μαύρης λίστας, των εξωτερικών προγραμμάτων και των online βάσεων δεδομένων. Εφαρμόζει ένα μεγάλο σύνολο κανόνων που ταιριάζουν με το σώμα ή την επικεφαλίδα ενός μηνύματος, για να αξιολογήσει εάν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ανεπιθύμητο. Κάθε δοκιμή έχει ως αποτέλεσμα μια βαθμολογία που αποδίδεται, εάν συμφωνεί με τα κριτήρια της δοκιμής.

Το SpamAssassin αντιμετωπίζει όλες τις γλώσσες εξίσου. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για να αναλύσετε κάθε μήνυμα και να καθορίσετε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται. Εάν δεν είναι μία από τις "επιτρεπόμενες" γλώσσες, το SpamAssassin προσθέτει αυτόματα μερικά σημεία στην βαθμολογία spam του μηνύματος. Αν ο SpamAssassin δεν είναι σίγουρος για τη γλώσσα που χρησιμοποιείται, δεν έχουν εκχωρηθεί σημεία.

Φιλτράρετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία με SpamAssassin

Για να έχετε το φίλτρο SpamAssassin να αποστέλλει αλληλογραφία σε ξένες γλώσσες:

Για να αποδεχτείτε τα μηνύματα στα αγγλικά, τα γερμανικά, τα λατινικά, τα ταϊλανδικά και τα σουηδικά, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε "ok_languages ​​en de la th sv".