Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κλείσετε το λογαριασμό σας Hotmail

Το Hotmail μεταφέρθηκε στο Outlook.Com το 2013

Η τελική έκδοση του Windows Live Hotmail κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011. Η Microsoft αντικατέστησε το Hotmail το 2013 με το Outlook.com. Εάν είχατε μια διεύθυνση Hotmail τη δεδομένη στιγμή ή έχετε δημιουργήσει ένα νέο από τότε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε και να λάβετε email στο Outlook.com. Εάν θέλετε να διαγράψετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, πρέπει να μεταβείτε στο Outlook.com για να το κάνετε.

Κλείστε το λογαριασμό σας Hotmail στο Outlook.Com

Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας, δείτε πώς.

  1. Ανοίξτε το Outlook.com και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του Hotmail. Για να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να κλείσετε το λογαριασμό της Microsoft που χρησιμοποιεί τα διαπιστευτήριά σας σύνδεσης Hotmail.
  2. Μεταβείτε στη σελίδα κλεισίματος λογαριασμού της Microsoft.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός στον οποίο συνδέεστε είναι ο λογαριασμός Hotmail. Εάν όχι, επιλέξτε Σύνδεση με διαφορετικό λογαριασμό Microsoft . Όταν η οθόνη εμφανίζει το σωστό λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  5. Διαβάστε τη λίστα και ελέγξτε κάθε στοιχείο για να αναγνωρίσετε ότι το διαβάσατε.
  6. Επιλέξτε έναν λόγο που κλείνετε το λογαριασμό στην αναπτυσσόμενη λίστα Επιλέξτε ένα λόγο .
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού για κλείσιμο .

Η Microsoft διατηρεί τα δεδομένα μου και τα ηλεκτρονικά μου μηνύματα;

Όταν κλείσετε το λογαριασμό της Microsoft που χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σύνδεσης του Hotmail , όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι επαφές σας διαγράφονται από το διακομιστή της Microsoft και δεν είναι δυνατή η ανάκτηση τους. Εάν χρησιμοποιήσατε το λογαριασμό σας σε άλλες υπηρεσίες της Microsoft, δεν μπορείτε πλέον να τις χρησιμοποιήσετε. Το Skype ID και οι επαφές σας έχουν εξαφανιστεί, τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στο OneDrive και τα δεδομένα του Xbox Live έχουν επίσης φύγει. Τα μηνύματα που αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Hotmail αναπηδούν πίσω στον αποστολέα με ένα μήνυμα σφάλματος, οπότε αφήστε τα άτομα που χρησιμοποίησαν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail να γνωρίζουν πώς να επικοινωνήσουν με εσάς στο μέλλον.

Μετά από 60 ημέρες, το όνομα χρήστη σας μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο.