Πώς να απενεργοποιήσετε το παράθυρο προεπισκόπησης στο Windows Mail και το Outlook

Ενισχύστε την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απενεργοποιώντας τις προεπισκοπήσεις

Πολλά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δείχνουν μια προεπισκόπηση των εισερχομένων μηνυμάτων σας από προεπιλογή, είτε με μερικές γραμμές από το μήνυμα στη λίστα μηνυμάτων ή σε ένα παράθυρο προεπισκόπησης. Ωστόσο, έρχεται επίσης με τον κίνδυνο να προσελκύσει έναν ιό τύπου worm ή ιού απλά προλαμβάνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ίσως να είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε το παράθυρο προεπισκόπησης και ανάγνωσης.

Τα προγράμματα που εμφανίζουν μια προεπισκόπηση περιλαμβάνουν το Windows Mail και τον προκάτοχό του Outlook Express. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και βολικό να εμφανίζονται περισσότερα από το θέμα που εμφανίζεται για κάθε μήνυμα, που διαβάζεται ή δεν διαβάζεται. Αλλά για την ασφάλεια, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό. Μάθετε πώς μπορείτε να το απενεργοποιήσετε για τα Windows Mail, Outlook, com, Outlook και Outlook Express ή τουλάχιστον να απενεργοποιήσετε την αυτόματη φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων .

Απενεργοποίηση Προεπισκόπηση μηνυμάτων μηνύματος σε αλληλογραφία για Windows 10

Στο Mail for Windows 10, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις, το γρανάζι.

Απενεργοποιήστε το παράθυρο προεπισκόπησης στο Windows Mail ή στο Outlook Express

Για παλαιότερες εκδόσεις του Windows Mail, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το παράθυρο προεπισκόπησης μηνυμάτων.

Απενεργοποιήστε το κείμενο προεπισκόπησης με το Outlook.com

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook.com, επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις αλληλογραφίας (οδοντωτός τροχός) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις οθόνης .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποκρύψετε το παράθυρο ανάγνωσης. στις Ρυθμίσεις αλληλογραφίας, Ρυθμίσεις οθόνης , Παράθυρο ανάγνωσης , επιλέξτε το πλαίσιο για Απόκρυψη παραθύρου ανάγνωσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Τώρα θα δείτε μόνο το θέμα μηνύματος και θα πρέπει να το επιλέξετε για να φορτώσετε και να διαβάσετε το μήνυμα.

Απενεργοποίηση του παραθύρου ανάγνωσης προεπισκόπησης στο Outlook

Δείτε τον τρόπο απενεργοποίησης του παραθύρου ανάγνωσης του Outlook στις προεπιλεγμένες προβολές φακέλου στο Outlook 2016 και το Outlook 2007.

Για να απενεργοποιήσετε το παράθυρο ανάγνωσης στο Outlook 2016, το Outlook 2013 και το Outlook 2007, πρέπει να το κάνετε κατά φάκελο ανά φάκελο. Για κάθε φάκελο, επιλέξτε Προβολή> Παράθυρο ανάγνωσης> Απενεργοποίηση.
Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε Προβολή> Αυτόματη προβολή> Απενεργοποίηση, αλλά πρέπει να το κάνετε φάκελο ανά φάκελο αν δεν θέλετε να δείτε την προεπισκόπηση τριών γραμμών για κάθε μη αναγνωσμένο μήνυμα.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία AutoPreview για πολλούς φακέλους στο Outlook 2010: