Αναγνώστες PDF για Windows Mobile & Pocket PC

Διαβάστε τα αρχεία PDF στο PDA του Windows Mobile ή στο Pocket PC

Πολλά έγγραφα αποθηκεύονται σε μορφή PDF (Portable Document Files). Αυτή η μορφή καθιστά εύκολη τη μεταφορά ενός εγγράφου από τον έναν υπολογιστή στον άλλο ενώ διατηρείται η μορφοποίηση και η συνολική εμφάνιση ενός εγγράφου. Τα αρχεία PDF είναι δημοφιλή για προσωπική και επαγγελματική χρήση καθώς και για την αποθήκευση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Παρόλο που τα αρχεία PDF εμφανίζονται συνήθως σε μια οθόνη υπολογιστή, μπορείτε να τα δείτε και στο PDA σας. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα λογισμικού που θα επιτρέπουν στο PDA του Windows Mobile ή του Pocket PC να προβάλλει αρχεία PDF. Δείτε τις δημοφιλείς επιλογές:

Adobe Reader για το Pocket PC 2.0

Hill Street Studios / Corbis / Getty Images

Το Adobe Reader για το Pocket PC 2.0 προσαρμόζει αρχεία PDF για προβολή σε μικρότερες οθόνες. Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί με το ActiveSync. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα υποβολής δεδομένων φόρμας μέσω ασύρματης σύνδεσης, ασύρματης εκτύπωσης με συμβατούς εκτυπωτές με δυνατότητα Bluetooth ή 802.11 και φορητών υπολογιστών Pocket PC και δυνατότητα προβολής διαφανειών Adobe PDF που δημιουργούνται από το Adobe Photoshop Album. Περισσότερο "

Foxit Reader για Windows Mobile

Το Foxit Reader για Windows Mobile υποστηρίζει Windows Mobile 2002/2003 / 5.0 / 6.0 και Windows CE 4.2 / 5.0 / 6.0. Με το Foxit Reader, μπορείτε να επαναφέρετε έγγραφα PDF για εύκολη προβολή σε μια οθόνη χειρός και να αναζητήσετε κείμενο μέσα σε ένα αρχείο PDF. Το Foxit Reader για Windows Mobile υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Περισσότερο "

JETCET PDF

Το JETCET PDF σάς δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε, να προβάλετε και να εκτυπώσετε αρχεία PDF που έχουν ληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μεταφορτωθούν από το Internet ή να μεταφερθούν μέσω δικτύου στο PDA σας. Βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, δυνατότητα προβολής πολλών αρχείων χρησιμοποιώντας μια διεπαφή με καρτέλες, λειτουργικότητα Go To για εύκολη πλοήγηση, υποστήριξη κρυπτογραφημένων και προστατευμένων με κωδικό αρχείων με 128bit, υποστήριξη σελιδοδεικτών και πολλά άλλα. Περισσότερο "

PocketXpdf

Το PocketXpdf ονομάζει το ίδιο "πρόγραμμα προβολής χωρίς φρύδια για εγγενή αρχεία PDF". Το PocketXpdf σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χειρόγραφους ή αυτόματους σελιδοδείκτες μέσα σε αρχεία PDF. Μπορείτε να ανοίξετε σελίδες πατώντας δύο φορές στην προβολή περίγραμμα. Το PocketXpdf έχει επίσης υποστήριξη για PDF που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Κατά την προβολή ενός αρχείου PDF, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση σύροντας ένα ορθογώνιο γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή. Περιλαμβάνονται επίσης δυνατότητες αναζήτησης κειμένου. Περισσότερο "