Τρόπος εμφάνισης κεφαλίδων email (Windows Live Mail, Outlook Express, κλπ.)

Δείτε τις κρυφές λεπτομέρειες του μηνύματος στην κεφαλίδα ενός email

Εάν χρειάζεστε να εντοπίσετε ένα σφάλμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αναλύσετε και να αναφέρετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε αυτές τις πληροφορίες είναι να επιθεωρήσετε κρυφές λεπτομέρειες που είναι αποθηκευμένες στην κεφαλίδα .

Από προεπιλογή, τα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express εμφανίζουν μόνο τα πιο σημαντικά στοιχεία της κεφαλίδας (όπως ο αποστολέας και το θέμα).

Πώς να εμφανίσετε την κεφαλίδα αλληλογραφίας

Μπορείτε να εμφανίσετε όλες τις γραμμές κεφαλίδων ενός μηνύματος σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, όπως το Microsoft Outlook, το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express.

Δείτε πώς να εμφανίζετε τις κεφαλίδες του Windows Live Mail, του Windows Mail και του Outlook Express:

  1. Κάντε δεξί κλικ στο μήνυμα για το οποίο θέλετε να δείτε την κεφαλίδα.
  2. Επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα " Λεπτομέρειες ".
  4. Για να αντιγράψετε τις κεφαλίδες, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην περιοχή κειμένου που περιέχει τις γραμμές κεφαλίδας και επιλέξτε Επιλογή όλων . Κάντε δεξί κλικ στο επισημασμένο κείμενο για να το αντιγράψετε.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την προέλευση HTML ενός μηνύματος (χωρίς κεφαλίδες) ή την πλήρη πηγή μηνύματος (συμπεριλαμβανομένων όλων των κεφαλίδων).

Το Microsoft Outlook

Βρείτε πληροφορίες κεφαλίδας του Microsoft Outlook από το παράθυρο Ιδιότητες του μηνύματος, προσβάσιμες μέσω του μενού Ετικέτες στην κορδέλα μηνυμάτων .

Outlook Mail (Live.com)

Ψάχνετε για την κεφαλίδα ενός μηνύματος που έχετε ανοίξει από το Outlook Mail; Στη συνέχεια, θα θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης πλήρους κεφαλίδας email στο Outlook Mail .

Χρησιμοποιώντας μια διαφορετική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Οι περισσότεροι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πελάτες σας επιτρέπουν να βλέπετε την κεφαλίδα ενός μηνύματος. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όχι μόνο στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, αλλά και μέσω του Gmail , του macOS Mail , του Mozilla Thunderbird , του Yahoo Mail , κλπ.