Μπορείτε να αλλάξετε το λουράκι Smartwatch σας;

Μάθετε πώς (και αν) μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ζώνη Smartwatch σας

Ένα από τα ισχυρά σημεία των smartwatch είναι η ικανότητά τους να προσαρμόζονται. Και ενώ πολλές προσαρμογές συμβαίνουν στην πλευρά του λογισμικού, με τη δυνατότητα να ανταλλάσσονται με μοναδικά ψηφιακά πρόσωπα ρολογιών, μπορείτε να αλλάξετε το υλικό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Από την κυκλοφορία του πρώτου Apple Watch και των πολυάριθμων συναφών καρπών του, είδαμε ποια είναι η τεράστια διαφορά που μπορεί να κάνει ένας ιμάντας - απλώς συγκρίνετε την καουτσούκ Sport Band με τον Milanes Loop και θα δείτε τι εννοώ.

Ίσως δεν συνειδητοποιήσατε ότι είχατε διαφορετικές επιλογές λουριού όταν αγοράσατε το smartwatch σας, ή ίσως το γούστο σας έχει αλλάξει απλά. Σε κάθε περίπτωση, αν κουνάζετε ένα Apple Watch Series 1, 2 ή 3 ή άλλο φορητό που φοριέται, έχετε επιλογές εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το λουράκι καρπού smartwatch.

Ελέγξτε για να δείτε αν το Smartwatch σας είναι συμβατό με όλες τις μπάντες

Το πρώτο βήμα στο δρόμο σας προς μια νέα μπάντα smartwatch θα πρέπει να κάνει μια μικρή έρευνα για να δούμε αν μπορείτε πραγματικά να ανταλλάξετε τον ιμάντα. Αν είστε ικανοποιημένοι να αγοράσετε μια άλλη, ανεξάρτητη μπάντα από τον κατασκευαστή smartwatch, θα πρέπει να είστε καλοί. Αλλά αν έχετε ρυθμίσει την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο ιμάντα που πωλείται από ένα τρίτο μέρος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι σας θα είναι συμβατό. Τα περισσότερα smartwatches θα χρειαστούν ένα λουρί πλάτους 22mm. Αυτή η μέτρηση αναφέρεται στην απόσταση μεταξύ των τρυπών στο ρολόι, όπου βρίσκεται η ράβδος ελατηρίων.

Θα περάσω από κάθε μία από τις μεγαλύτερες smartwatches για να σας δώσω μια ιδέα για το τι επιτρέπει η καθεμία από την άποψη της ανταλλαγής ιμάντων.

Χαλίκι

Το βότσαλο έχει τυποποιημένη ζώνη ρολογιών 22 mm, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το ρολόι με οποιοδήποτε άλλο ιμάντα 22 mm. (Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές στο Amazon.) Θα χρειαστείτε ένα μικρό κατσαβίδι για να κάνετε το διακόπτη.

Ο αδελφός αδελφός του Pebble, Pebble Steel, δεν λειτουργεί με οποιαδήποτε παλιά μπάντα. Ο ιμάντας ρολογιών 22 χιλ. Είναι συνήθης, έτσι περιορίζεστε στις δερμάτινες και μεταλλικές ταινίες που πωλούνται από το Pebble. (Και μην ξεχνάτε ότι η Pebble δεν πωλεί πλέον προϊόντα από μόνη της, αφού ανακοινώνει ότι ήταν η αποτύπωση ως ανεξάρτητη οντότητα πίσω στα τέλη του 2016. Έτσι οι επιλογές σας θα είναι σίγουρα πιο περιορισμένες τώρα από ό, τι θα είχαν προηγουμένως.) άλλο, χρειάζεστε ένα μικρό κατσαβίδι (1,5mm ή λιγότερο).

Android Wear

Υπάρχουν αρκετές έξυπνες συσκευές που χρησιμοποιούν το λογισμικό Android Wear της Google και πολλοί από αυτούς μπορούν να δουλέψουν με ιμάντες ρολογιών τρίτων. Υπάρχουν ακόμη και ορισμένοι επίσημοι συνεργάτες ρολογιών ρολογιών για συσκευές Android Wear, συμπεριλαμβανομένων των μοτοσυκλετών E3, Worn & Wound και Clockwork Synergy. Επιπλέον, οι ζώνες ρολογιών MODE "snap and swap" είναι διαθέσιμες απευθείας μέσω του Google Store και είναι συμβατές με ρολόγια Android Wear από την ASUS και την Huawei.

Το Google λέει ότι τα περισσότερα ρολόγια Android Wear χρησιμοποιούν τις βιομηχανικές ζώνες των 22mm, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσει σχεδόν κάθε λουράκι ρολογιών. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των Moto 360 , LG G Watch, ASUS ZenWatch και περισσότεροι μπορούν να γίνουν δημιουργικοί με τα φορητά τους. Απλά κάντε κάποια Googling ή / και κάποια περιήγηση στο Amazon, και σύντομα θα κουνιστήτε ένα πιο εξατομικευμένο smartwatch.

Apple Watch

Ειδικά επειδή έχουν απελευθερωθεί περισσότερες εκδόσεις του smartwatch, υπάρχουν πολλές μπάντες της Apple Watch για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών σε διάφορα μεγέθη και υλικά . Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια μπάντα τρίτου μέρους. Ίσως θέλετε να αγοράσετε το μοντέλο entry-level και να αγοράσετε μια άλλη μπάντα αλλού για να μειώσετε το κόστος ή ίσως καμία από τις επιλογές της Apple να μην σας προσελκύσει.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εκστρατείες KickStarter που υπόσχονται να προσφέρουν άλλες μπάντες ρολογιών στους ιδιοκτήτες της Apple Watch. Επιπλέον, η Apple ξεκίνησε ένα επίσημο πρόγραμμα αξεσουάρ τρίτου μέρους το οποίο θα μοιραστεί τις οδηγίες σχεδίασης με εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιμάντες. Μία από τις διαθέσιμες επιλογές είναι το κατάστημα Monowear, το οποίο προσφέρει μια σειρά από επιλογές με τιμές κάτω των $ 100. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μια κλασική δερμάτινη ζώνη σε ένα από τα τέσσερα χρώματα για $ 44.99.

Μια άλλη επιλογή είναι διαθέσιμη μέσω του Casetify. αν θέλετε έναν πιο προσαρμοσμένο ιμάντα, ανατρέξτε σε αυτόν τον ιστότοπο, όπου μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από το Instagram και το Facebook για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο συγκρότημα.