Αναθεώρηση υπηρεσίας SIPGate VoIP

Τηλεφωνική υπηρεσία με βάση το SIP - Φτηνές τηλεφωνικές κλήσεις και έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου

Το Sipgate είναι πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών VoIP που προσπαθεί να αντικαταστήσει σταθερές τηλεφωνικές υπηρεσίες. Το sipgate σας δίνει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου μέσω του οποίου μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις δωρεάν και πολλές δωρεάν λειτουργίες τηλεφώνου. Οι κλήσεις μεταξύ των sipgate χρηστών είναι δωρεάν και είναι φτηνές ($ 1,9) στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι κλήσεις σε άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με τις χρεώσεις σταθερού δικτύου, αλλά όχι από τις χαμηλότερες στην αγορά VoIP.

Sipgate Service Plans

Με το sipgate, οι χρήστες μπορούν να αντικαταστήσουν το σταθερό τηλεφωνικό τους σύστημα. Μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν ένα softphone, το οποίο η sipgate προσφέρει δωρεάν, είτε να χρησιμοποιήσουν το παραδοσιακό οικιακό τους τηλέφωνο με έναν προσαρμογέα τηλεφώνου (ATA). Το sipgate μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε κινητά τηλέφωνα. Ο δωρεάν αριθμός που προσφέρεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλήση πολλών τηλεφώνων σε μία μόνο κλήση.

Το πιο σημαντικό σχέδιο υπηρεσίας του sipgate ονομάζεται sipgate One, το οποίο προσφέρει το βασικό δωρεάν. Αυτό προορίζεται κυρίως για οικιακούς χρήστες τεχνολογίας, που μπορούν να επωφεληθούν από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ή / και εξοικονόμηση πόρων. Οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή softphone είτε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό SIP ο οποίος είναι τόσο δύσκολος όσο η εγκατάσταση ενός εκτυπωτή.

Αυτή η αναθεώρηση είναι κυρίως σχετικά με το sipgate One δωρεάν υπηρεσία. Υπάρχουν, ωστόσο, τρία άλλα σχέδια υπηρεσίας, συγκεκριμένα τα sipgate 3, 5 και 10. Τα σχέδια αυτά επιτρέπουν αντίστοιχα 3, 5 και 10 χρήστες, ομάδες και τοποθεσίες. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 20 δολάρια.

Τιμές Sipgate

Όλη η υπηρεσία, εάν χρησιμοποιείται για την απάντηση κλήσεων σε ένα τηλέφωνο SIP, είναι δωρεάν - συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου των ΗΠΑ.

Η κλήση άλλων sipgate χρηστών είναι επίσης δωρεάν. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη χρήση. Οι εξερχόμενες και οι αναμεταδιδόμενες κλήσεις είναι σε ένα μετρημένο σχέδιο με 1,9 σεντ ανά λεπτό στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Αυτό σημαίνει ότι οι τοπικές κλήσεις των ΗΠΑ χρεώνονται σε αυτή την τιμή, γεγονός που το καθιστά καλύτερο από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας GSM, αλλά εξακολουθεί να πρέπει να επιθυμούν αυτές τις υπηρεσίες που επιτρέπουν δωρεάν κλήσεις εντός των ΗΠΑ.

Οι κλήσεις σε άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο ποικίλλουν ευρέως στην περιοχή, μερικές σχεδόν φτάνοντας μισό δολάριο ανά λεπτό, το οποίο φθηνότερο είναι 1,9 σεντ. Η τιμή εξαρτάται από τον προορισμό.

Χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

  • Η φορητότητα αριθμού δεν υποστηρίζεται.
  • Η εφαρμογή για κινητά λειτουργεί μόνο για τηλέφωνα iPhone και Android.
  • Αριθμοί που προσφέρονται μόνο από 27 πολιτείες στις ΗΠΑ