Τι είναι ένα αρχείο EMAIL;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία EMAIL

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου EMAIL είναι ένα αρχείο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook Express. Περιλαμβάνει όχι μόνο το μήνυμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και όλα τα συνημμένα αρχεία που συμπεριλήφθηκαν όταν λάβατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook Express.

Είναι πιθανό ότι ένα αρχείο .EMAIL συνδέεται επίσης με ένα παλιό πρόγραμμα αλληλογραφίας AOL.

Τα αρχεία EMAIL σπάνια εμφανίζονται αυτές τις μέρες, επειδή τα νεότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν άλλα φορμά αρχείων για να αποθηκεύουν μηνύματα, όπως το EML / EMLX ή το MSG .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο EMAIL

Τα αρχεία EMAIL μπορούν να ανοίξουν από το Windows Live Mail, μέρος της παλιάς, δωρεάν σουίτας Windows Essentials. Μια παλαιότερη έκδοση αυτού του προγράμματος, το Microsoft Outlook Express , θα ανοίξει επίσης αρχεία EMAIL.

Σημείωση: Αυτή η σουίτα των Windows Essential έχει διακοπεί από τη Microsoft, αλλά μπορεί ακόμα να βρεθεί σε ορισμένα μέρη. Το Digiex είναι ένα παράδειγμα μιας ιστοσελίδας όπου μπορείτε να κάνετε λήψη των Windows Essentials 2012.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το άνοιγμα του αρχείου EMAIL, δοκιμάστε να το μετονομάσετε για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση αρχείου .EML. Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναγνωρίζουν μόνο τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τελειώνουν με την επέκταση του αρχείου .EML, παρόλο που ενδέχεται να υποστηρίζουν και τα αρχεία EMAIL, αλλάζοντας έτσι το αρχείο από τη χρήση του επιθέματος .EMAIL σε .EML, πρέπει να αφήσει το πρόγραμμα να το ανοίξει.

Ένας άλλος τρόπος για να μπορέσετε να ανοίξετε ένα αρχείο EMAIL είναι με ένα online πρόγραμμα προβολής αρχείων, όπως το κρυπτογραφικό. Ωστόσο, υποστηρίζει μόνο τα αρχεία EML και MSG, οπότε θα πρέπει πρώτα να μετονομάσετε το αρχείο EMAIL για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση αρχείου .EML και, στη συνέχεια, να μεταφορτώσετε το αρχείο EML σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σημείωση: Η μετονομασία μιας επέκτασης αρχείου όπως αυτή δεν μετατρέπει στην πραγματικότητα σε διαφορετική μορφή. Εάν η μετονομασία της επέκτασης λειτουργεί, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόγραμμα ή ο ιστότοπος μπορεί να αναγνωρίσει και τις δύο μορφές, αλλά μόνο σας επιτρέπει να ανοίξετε το αρχείο εάν χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη επέκταση αρχείου (στην προκειμένη περίπτωση .EML).

Μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο EMAIL χωρίς το Outlook Express ή το Windows Live Mail χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν επεξεργαστή κειμένου . Ανοίγοντας το αρχείο EMAIL σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, μπορείτε να δείτε το αρχείο ως έγγραφο κειμένου , το οποίο είναι χρήσιμο εάν η πλειοψηφία του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύεται σε απλό κείμενο και δεν χρειάζεστε πρόσβαση στα συνημμένα αρχεία.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο EMAIL, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία EMAIL, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο EMAIL

Παρόλο που δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, ίσως μπορέσετε να μετατρέψετε ένα αρχείο EMAIL στο Zamzar . Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υποστηρίζει αυτήν την παλιά μορφή EMAIL, μετονομάστε την πρώτα στο * .EML. Το Zamzar μπορεί να μετατρέψει αρχεία EML σε DOC , HTML , PDF , JPG , TXT και άλλες μορφές.

Είναι επίσης πιθανό τα παραπάνω προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μπορούν να μετατρέψουν το αρχείο EMAIL σε νέα μορφή, αλλά είναι πιθανό ότι υποστηρίζουν μόνο EML και HTML.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Αν το αρχείο σας EMAIL δεν ανοίγει σωστά, θυμηθείτε ότι ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου .EMAIL δεν είναι απλώς ένα γενικό "αρχείο email" που λαμβάνετε κατά τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων στον υπολογιστή σας μέσω οποιουδήποτε προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρόλο που ένα "αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" και ".EMAIL αρχείο" μοιάζουν παρόμοια, δεν είναι όλα τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρχεία .EMAIL.

Τα περισσότερα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δηλαδή τα αρχεία που μεταφορτώνετε μέσω ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) δεν είναι αρχεία .EMAIL, επειδή η μορφή χρησιμοποιείται μόνο σε παλαιότερους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MS που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν πια. Τα σύγχρονα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν μορφές αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως EML / EMLX και MSG.

Ωστόσο, εάν έχετε πράγματι ένα αρχείο .EMAIL που δεν μπορείτε να ανοίξετε ακόμα και αφού δοκιμάσετε τις προτάσεις που ανέφερα παραπάνω, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και περισσότερο. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου EMAIL και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.