Μάθετε πώς να κάνετε λήψη του Outlook Express δωρεάν με αυτά τα βήματα

Η Microsoft αντικατέστησε το Outlook Express 6 με το Windows Mail

Το Outlook Express της Microsoft είναι ένα προϊόν που έχει διακοπεί και συμπεριλήφθηκε στον Internet Explorer 3 έως 6. Η τελευταία έκδοση, το Outlook Express 6, που απεστάλη με τα Windows XP. Μια έκδοση beta του Outlook Express 7 σχεδιάστηκε αρχικά για τα Windows 7, αλλά αντικαταστάθηκε από το Windows Mail.

Το Outlook Express δεν είναι το ίδιο με το Microsoft Outlook.

Outlook Express Από τη Microsoft για Windows XP

Το Outlook Express ήταν ένα δωρεάν πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονταν με παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη του Outlook Express από την τοποθεσία Web της Microsoft. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο για λήψη από την Softpedia, αν και λειτουργεί μόνο στα Windows XP. Πρόκειται για παλιό λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή σας.

Το Outlook Express για Windows Vista, 7, 8 και 10

Η Microsoft δεν ανέπτυξε τις εκδόσεις του Outlook Express για Windows αργότερα από τα Windows XP. Το Windows Mail και το Windows Live Mail - δωρεάν download - αντικαταστήστε το σε αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Για την εμπειρία του Outlook Express, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα υποκατάστατα:

Αποκτήστε το μεγαλύτερο μέρος από την δωρεάν λήψη του Outlook Express

Το Outlook Express διαθέτει κάποιες λειτουργίες διασκέδασης που δεν έχουν άλλα προγράμματα αλληλογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των στατικών και HTML επεξεργασίας. Ωστόσο, η έλλειψη φίλτρων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τα προβλήματα με την ασφάλεια στις πρώτες εκδόσεις ήταν προβλήματα. Για να χρησιμοποιήσετε το Outlook Express στο μέγιστο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει .

Τρόπος ορισμού του Outlook Express ως προεπιλεγμένου προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν διαθέτετε ένα παλιό αντίγραφο του Outlook Express ή μπορείτε να το κατεβάσετε, μπορείτε να το ορίσετε ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows, παρόλο που έχει διακοπεί. Η μέθοδος διαφέρει ανάλογα με την έκδοση των Windows που εκτελείτε.