Πώς να κάνετε δωρεάν και φτηνές κλήσεις στην καρτέλα του γαλαξία σας

Μια λίστα εφαρμογών που μετατρέπουν το Samsung Galaxy Tab σε τηλέφωνο

Ο κορυφαίος υπολογιστής tablet της Samsung προοριζόταν για παραγωγικότητα και κατανάλωση δεδομένων και δεν είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε το Galaxy Tab σας ένα τηλέφωνο που σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν και φτηνές κλήσεις σε όλο τον κόσμο, χάρη στο πολυάριθμο VoIP που διατίθεται για το Android. Ακολουθούν ορισμένες από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν το tablet σας σε τηλέφωνο.

01 από 08

Skype

Το Skype είναι πρωτοπόρος στην προσφορά δωρεάν κλήσεων μέσω Internet. Οι κλήσεις είναι δωρεάν μεταξύ των χρηστών του Skype και είναι φτηνές σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως. Το Skype δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου. Επομένως, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype στο tablet σας από το Google Play και να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό, οπότε μπορεί να έχετε παρουσία Skype σε περισσότερες από μία συσκευές. Περισσότερο "

02 από 08

Google Voice

Το Google Voice σάς δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου, τη δυνατότητα να λαμβάνετε κλήσεις σε μια σειρά συσκευών και επιτρέπει επίσης δωρεάν κλήσεις. Μπορείτε να ορίσετε το γαλαξία σας ως μία από τις συσκευές. Η υπηρεσία είναι, δυστυχώς, διαθέσιμη μόνο σε άτομα που ζουν στις ΗΠΑ, αλλά αν ζείτε στις ΗΠΑ, το Google Voice σας δίνει δωρεάν κλήσεις σε όλους τους σταθερούς και κινητούς αριθμούς. Διαβάστε περισσότερα στο Google Voice εδώ. Περισσότερο "

03 του 08

WhatsApp

Το WhatsApp έχει γίνει η πιο δημοφιλής εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, αλλά τώρα είναι επίσης μια εφαρμογή VoIP, καθώς προσφέρει δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο στους χρήστες της σε όλο τον κόσμο. Το WhatsApp απαιτεί έναν αριθμό τηλεφώνου για εγγραφή, οπότε αν το tablet σας διαθέτει κάρτα SIM, έχετε όλοι ρυθμιστεί. Διαφορετικά, μπορείτε να καταχωρίσετε το λογαριασμό σας σε ένα smartphone και να το χρησιμοποιήσετε στο tablet σας. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό στο tablet. Περισσότερο "

04 του 08

BlackBerry Messenger (BBM)

Γιατί υπάρχει το BlackBerry Messenger σε μια λίστα για μια συσκευή Android; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το BBM δεν είναι μόνο για συσκευές BlackBerry, αλλά για όλες τις συσκευές. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει τεράστια βάση χρηστών, όπως οι άλλοι πιο δημοφιλείς ανταγωνιστές της, το BBM είναι μια ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή που προσφέρει μια πλούσια εμπειρία επικοινωνίας. Περισσότερο "

05 του 08

FriendCaller

Το FriendCaller είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε άλλους φίλους του FriendCaller χρησιμοποιώντας τη σύνδεση 3G / 4G / Wi-Fi. Δεν χρειάζεστε καν συνδρομή για τη χρήση της υπηρεσίας και της εφαρμογής, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή το αναγνωριστικό σας στο Facebook. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές VoIP, οι κλήσεις σε άλλα τηλέφωνα χρεώνονται φτηνά.

06 του 08

Hangouts

Αυτή η εφαρμογή είναι καλύτερη στο tablet σας Android από ό, τι το Skype, επειδή και οι δύο που έκαναν το Android πραγματοποίησαν επίσης Hangouts. Επιτρέπει άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και δωρεάν κλήση. Με την εμφάνιση του νέου εργαλείου κλήσης Allo της Google, το Hangouts προωθείται για επιχειρήσεις. Περισσότερο "

07 του 08

Facebook Messenger

Αυτή η εφαρμογή ανοίγει την πόρτα επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για το iPhone και το Android, το τελευταίο που ταιριάζει καλά στο Galaxy Tab. Μια λέξη της προσοχής: η εφαρμογή επικρίθηκε πρόσφατα επειδή καταναλώνει πάρα πολύ μπαταρία. Περισσότερο "

08 από 08

Google Allo

Αυτή είναι η επίσημη και τελευταία εφαρμογή της Google για φωνητικές κλήσεις. Είναι απλό και απλό και έχει κάποια τεχνητή νοημοσύνη. Αν το tablet σας Android έχει το Google σε πλήρη λειτουργία, τότε αξίζει να εξεταστεί αυτή η εφαρμογή. Περισσότερο "