Πληρώστε με το ρολόι βότσαλό σας με αυτό το Smartstrap

Ένα εξάρτημα τρίτου μέρους παρέχει κινητές πληρωμές σε τρεις συσκευές βότσαλα.

Οι πληρωμές μέσω κινητών συσκευών καθίστανται μεγάλες, όχι μόνο σε smartphones αλλά και σε έξυπνες συσκευές. Η δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια αγορά απλώς πατώντας ή σαρώνοντας τη συσκευή σας - χωρίς την ταλαιπωρία να τραβήξετε το πορτοφόλι σας για μετρητά ή πιστωτική κάρτα - είναι σίγουρα ελκυστική, αλλά δεν είναι όλα τα gadgets και οι έμποροι λιανικής να λειτουργούν πλήρως με αυτήν την τεχνολογία ακόμα.

Ωστόσο, εάν είστε ιδιοκτήτης έξυπνης παρακολούθησης Pebble - με κάποιο από τα πιο πρόσφατα μοντέλα στη γραμμή Pebble Time , από την ώρα Pebble έως το Round Pebble Round - ένα νέο εξάρτημα μπορεί να κάνει τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου πραγματικότητα για εσάς. Το Pagaré (το οποίο είναι ισπανικό για "θα πληρώσω", για το ρεκόρ) Το NFC Payment Smartstrap είναι επί του παρόντος χρηματοδοτούμενο από το Kickstarter, όπου φαίνεται ότι είναι έτοιμο να επιτύχει τον στόχο του 120.000 δολαρίων. Εάν το έργο επιτύχει, θα αφήσει το Pebble να πληρώσει τα ρολόγια με τα ρολόγια σε μια μεγάλη ποικιλία εμπόρων, συμπεριλαμβανομένων των Bloomingdales, McDonald's, Toys R Us και Subway μεταξύ πολλών άλλων. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε αυτό το συγκεκριμένο προϊόν, μαζί με κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου για φορέματα εν γένει.

Ένας NFC & # 34; Smartstrap & # 34; για ρολόγια βότσαλα

Το Pebble, το οποίο ξεκίνησε επίσης στην ιστοσελίδα Kickstarter, που χρηματοδοτούσε το πλήθος, ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που προώθησαν το smartwatch στην πιο σύγχρονη μορφή του. Προς το παρόν πωλεί πέντε διαφορετικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Pebble Classic, αν και αυτό το προαιρετικό εξάρτημα Pagaré προφανώς είναι συμβατό μόνο με το Pebble Time, Pebble Time Steel και το γύρο βότσαλο.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC (Near Field Communications), η ζώνη διαθέτει ένα τσιπ που είναι καταχωρημένο για επεξεργασία πληρωμών όταν κρατάτε το ρολόι σας κοντά σε έναν αναγνώστη καρτών. Φυσικά, θα πρέπει να συνδέσετε τις πιστωτικές σας κάρτες στο σύστημα μπροστά από το χρόνο, αλλά ευτυχώς λειτουργεί ανεξάρτητα από το τηλέφωνό σας, έτσι δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε σε μια εφαρμογή τηλεφώνου ή να διασφαλίσετε ότι το smartwatch σας έχει αντιστοιχιστεί μέσω Bluetooth με το ακουστικό για να λειτουργήσει μια συναλλαγή.

Όσο για το σχεδιασμό, σύμφωνα με τη γενική αισθητική Pebble, αυτή η μπάντα φαίνεται μοντέρνα, αν όχι ιδιαίτερα κομψή ή high-end. Σύμφωνα με τη σελίδα Kickstarter, το Pagaré μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο ιμάντα Pebble μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, οπότε ακούγεται ότι η ευκολία χρήσης δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Η δέσμευση τουλάχιστον $ 49 σας εγγυάται μια Smartband όταν είναι διαθέσιμη και εάν το έργο χρηματοδοτείται με επιτυχία, έτσι είναι πιθανό το προϊόν θα κοστίσει τουλάχιστον τόσο πολύ αν γίνει εμπορικά διαθέσιμο στη γραμμή.

Κινητές πληρωμές και είδη υγιεινής

Εάν δεν διαθέτετε μια συσκευή Pebble αλλά ενδιαφέρεστε τόσο για φορητές συσκευές όσο και για κινητές πληρωμές, ίσως να αναρωτιέστε ποιες είναι οι άλλες επιλογές σας. Αυτό το "Smartstrap" τρίτου μέρους δεν είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής με το smartwatch σας - συγκεκριμένα, το Apple Watch περιλαμβάνει τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου με την Apple Pay. Για να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay στο Apple Watch , πρέπει πρώτα να συνδέσετε τις κάρτες σας. Στη συνέχεια, απλά κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί του ρολογιού και κρατήστε το ρολόι μέχρι τον αναγνώστη χωρίς επαφές πληρωμής. Θα λάβετε μια βρύση και ένα μπιπ για επιβεβαίωση της επεξεργασίας της πληρωμής σας.

Τα πράγματα κινούνται λίγο πιο αργά στο μπροστινό μέρος του Android Wear . Ενώ η Google προσφέρει Android Pay για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, οι φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν το λογισμικό Android Wear δεν είναι ακόμη συμβατές με αυτό. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα σαφές τρόπο που η Apple Watch είναι μπροστά από την καμπύλη, είναι πιθανό ότι το Android Wear θα καλύψει σύντομα, όμως.