Πώς να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ψευδώνυμα στο Outlook.com

Το Outlook.com επιτρέπει έως και 10 ψευδώνυμα κάθε φορά

Στο Outlook.com , όπως και τα περισσότερα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα ψευδώνυμο είναι ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στο Outlook.com, μπορεί να είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένας αριθμός τηλεφώνου. Τα ψευδώνυμα σας επιτρέπουν να απαντάτε σε διαφορετικά άτομα με διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο λογαριασμό. Μπορεί να έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ outlook.com για εργασία και να αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα ψευδώνυμο για προσωπική αλληλογραφία. Μπορεί να έχετε αλλάξει το όνομά σας και προτιμάτε να το χρησιμοποιήσετε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας, αντί να πάρετε την κόπο να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό και να χάσετε τις επαφές σας και το αρχειοθετημένο email. Και οι δύο διευθύνσεις μοιράζονται τα ίδια εισερχόμενα, τη λίστα επαφών και τις ρυθμίσεις λογαριασμού.

Εάν εγγραφείτε στο Outlook.com Premium, το Outlook μπορεί να φιλτράρει αυτόματα την εισερχόμενη αλληλογραφία από κάθε ψευδώνυμό σας σε μεμονωμένους φακέλους. Με το δωρεάν Outlook.com, πρέπει να το κάνετε αυτόματα, κάνοντας κλικ στην επιλογή Μετακίνηση στο επάνω μέρος της οθόνης ενός ανοιχτού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μετακινήσετε αλληλογραφία από διαφορετικά ψευδώνυμα στους αντίστοιχους φακέλους ως τρόπο διαχείρισης της αλληλογραφίας σας.

Δημιουργήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Alias ​​του Outlook.com

Συνδεθείτε στο Outlook.com χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια της Microsoft. Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να έχουν έως και 10 ψευδώνυμα στους λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να εργαστείτε στο Outlook.com. Για να ρυθμίσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ψευδώνυμο της Microsoft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com:

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο του λογαριασμού της Microsoft.
  2. Κάντε κλικ στις πληροφορίες σας .
  3. Επιλέξτε Διαχείριση μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμού τηλεφώνου σύνδεσης.
  4. Εάν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων , ζητήστε και εισαγάγετε τον απαραίτητο κωδικό πριν μεταβείτε στη Διαχείριση του τρόπου σύνδεσης της οθόνης της Microsoft .
  5. Εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λειτουργεί ως ψευδώνυμο. Μπορεί να είναι μια νέα διεύθυνση @ outlook.com ή μια υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα νέο ψευδώνυμο @hotmail ή @ live.com. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου ως ψευδώνυμό σας.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη άλμπουμ .

Η κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com είναι αυτή που χρησιμοποιήσατε για να ανοίξετε το λογαριασμό σας Microsoft. Από προεπιλογή, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με οποιοδήποτε από τα ψευδώνυμά σας, παρόλο που μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση εάν το επιλέξετε. Για παράδειγμα, εάν μεταβείτε σε ιστότοπους που ενδέχεται να είναι ανασφαλείς, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα ψευδώνυμο που δεν διαθέτει δικαιώματα σύνδεσης στον λογαριασμό σας για λόγους ασφαλείας.

Σχετικά με τα ψευδώνυμα της Microsoft

Όλα τα ψευδώνυμα της Microsoft μοιράζονται τα ίδια εισερχόμενα του Outlook.com, τη λίστα επαφών, τον κωδικό πρόσβασης και τις ρυθμίσεις λογαριασμού ως το κύριο ψευδώνυμό σας, αν και μερικά από αυτά μπορούν να αλλάξουν. Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα δικαιώματα σύνδεσης ενός ψευδώνυμου που έχετε παραδώσει στους ξένους για να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας. Άλλες σημειώσεις:

Ζητήματα κατά την κατάργηση ενός ψευδωνύμου

Καταργείτε ένα ψευδώνυμο από το λογαριασμό σας στο ίδιο σημείο που το προσθέσατε.

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο του λογαριασμού της Microsoft.
  2. Κάντε κλικ στις πληροφορίες σας .
  3. Επιλέξτε Διαχείριση μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμού τηλεφώνου σύνδεσης.
  4. Στη Διαχείριση του τρόπου σύνδεσης της οθόνης της Microsoft , κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση δίπλα στο ψευδώνυμο που καταργείτε από το λογαριασμό σας.

Η κατάργηση ενός ψευδωνύμου δεν εμποδίζει τη χρήση του ξανά. Για να διαγράψετε τελείως ένα ψευδώνυμο, πρέπει να κλείσετε το λογαριασμό σας στη Microsoft, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε χάσει την πρόσβαση στα εισερχόμενά σας. Οι συνθήκες γύρω από την επαναχρησιμοποίηση ενός ψευδώνυμου ποικίλλουν ως εξής: