Πόσο κοστίζει ένα κόστος iPhone 4;

Ενημέρωση: Οι προμηθευτές της Apple και των δικτύων δεν πωλούν πλέον το iPhone 4, αλλά ίσως εξακολουθείτε να είστε σε θέση να πιάσετε ένα από το eBay ή το Craigslist. Εάν θέλετε να αγοράσετε το πιο πρόσφατο iPhone που κυκλοφόρησε από την Apple, η οποία είναι σήμερα το 6S και διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ανατρέξτε στον ιστότοπο της εταιρείας ή του αντίστοιχου φορέα.

Ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το νέο iPhone 4S ; Διαβάστε πόσο κοστίζει το iPhone 4S; .

Αναρωτιέστε πόσα θα πληρώσετε για να πάρετε τα χέρια σας στο νέο iPhone 4; Η τιμή του iPhone εξαρτάται πραγματικά από δύο παράγοντες: Το κόστος του ίδιου του τηλεφώνου, συν το τέλος υπηρεσίας που πληρώνετε κάθε μήνα στην AT & T ή Verizon. Ακολουθεί πλήρης λίστα όλων των δαπανών που σχετίζονται με την αγορά και κατοχή ενός iPhone 4.

Το ίδιο το τηλέφωνο

Για να αποκτήσετε το iPhone 4 για τη χαμηλότερη τιμή, πρέπει να εγγραφείτε για δύο χρόνια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με την AT & T ή Verizon.

Οι νέοι πελάτες της AT & T θα λάβουν αυτές τις επιδοτούμενες τιμές, όπως και οι υπάρχοντες πελάτες της AT & T που είναι επιλέξιμοι για αναβάθμιση. (Η AT & T προσφέρει πρόωρες αναβαθμίσεις σε ορισμένους υπάρχοντες πελάτες, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς μπορείτε να ελέγξετε την επιλεξιμότητά σας για αναβάθμιση .)

Η Verizon Wireless προσφέρει τις ίδιες επιδοτούμενες τιμές σε νέους συνδρομητές και σε εκείνους που είναι επιλέξιμοι για αναβαθμίσεις. Οι υπάρχοντες πελάτες που μπορούν να αναβαθμιστούν μπορούν να λάβουν αυτές τις τιμές μέσω του προγράμματος "New Every Two" του μεταφορέα. Όσοι δεν είναι επιλέξιμοι για αναβαθμίσεις θα χρειαστεί να πληρώσουν πλήρη τιμή, αλλά ενδέχεται να είναι σε θέση να επωφεληθούν από το Πρόγραμμα Εμπορίου της Verizon.

Οι συνδρομητές της AT & T που δεν έχουν ακόμη λάβει άδεια για αναβάθμιση φορητού ακουστικού χρεώνονται τις ακόλουθες τιμές "Early Upgrader". (Οι τιμές αυτές απαιτούν επίσης διετή δέσμευση εξυπηρέτησης.)

Εάν δεν θέλετε να υπογράψετε σύμβαση παροχής υπηρεσιών με την AT & T, θα πληρώσετε περισσότερα για το iPhone 4. Οι τιμές των Δεσμεύσεων είναι:

Οι πελάτες της Verizon που δεν είναι επιλέξιμοι για αναβάθμιση θα πρέπει να πληρώσουν την πλήρη λιανική τιμή για το iPhone 4. Οι τιμές αυτές είναι:

Σε όλους τους υπάρχοντες πελάτες της AT & T θα χρεωθείτε ένα τέλος αναβάθμισης $ 18, ανεξάρτητα από το αν είναι επιλέξιμες για τις μειωμένες τιμές. Η Verizon Wireless δεν χρεώνει τέλη ενεργοποίησης για νέους πελάτες.

Μηνιαία υπηρεσία

Κατά την αγορά ενός iPhone 4 με σύμβαση παροχής υπηρεσιών, θα χρειαστείτε ένα φωνητικό σχέδιο, ένα σχέδιο δεδομένων και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο. Εδώ μπορείτε να αναμένετε να πληρώσετε για την μηνιαία υπηρεσία σας:

AT & T Data

Η AT & T προσφέρει δύο επιλογές: DataPlus ή DataPro.

Το DataPlus είναι ένα σχέδιο $ 15 ανά μήνα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε 200MB δεδομένων.

Το DataPro είναι ένα σχέδιο $ 25 ανά μήνα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα 2GB.

Για μια πλήρη ανάλυση αυτών των σχεδίων και για το πόσα δεδομένα θα έχετε πρόσβαση από αυτά, διαβάστε τα Σχέδια Δεδομένων της AT & T: Όλα τα στοιχεία .

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 4 ως συνδεδεμένο μόντεμ (στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε άλλες συσκευές στο Internet), θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα DataPro των 25 $ ανά μήνα και επιπλέον 20 € ανά μήνα Σχέδιο προσκόλλησης.

Verizon Wireless Data

Η Verizon Wireless προσφέρει τρεις επιλογές δεδομένων:

2GB πακέτο δεδομένων με προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: $ 30 ανά μήνα

Πακέτο δεδομένων 5GB με προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: $ 50 το μήνα

10GB πακέτο δεδομένων με προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: $ 80 ανά μήνα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως ασύρματο hotspot (στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε άλλες συσκευές στο Internet), θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα από αυτά τα σχέδια δεδομένων:

4GB πακέτο δεδομένων με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητό hotspot: $ 50 το μήνα

7GB πακέτο δεδομένων με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητό hotspot: $ 70 ανά μήνα

12GB πακέτο δεδομένων με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητό hotspot: $ 100 το μήνα

AT & T Voice Plans

Η AT & T προσφέρει μια επιλογή φωνητικών σχεδίων για το iPhone 4. Όλα προσφέρουν έναν ορισμένο αριθμό εθνικών κλήσεων και όλα προσφέρουν δωρεάν κλήση σε άλλα κινητά τηλέφωνα AT & T.

Όλα τα σχέδια (εκτός από το απεριόριστο σχέδιο) περιλαμβάνουν λεπτά ανατροπής, τα οποία σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τα αχρησιμοποίητα φωνητικά λεπτά και να τα εφαρμόσετε στο επόμενο νομοσχέδιο σας εάν περάσετε την κατανομή σας. Τα επιπλέον λεπτά κοστίζουν μεταξύ 40 σεντ και 45 σεντ ανά λεπτό, ανάλογα με το σχέδιό σας.

Τα περισσότερα από τα σχέδια προσφέρουν απεριόριστη δωρεάν διανυκτέρευση (9 μ.μ. έως 6 π.μ.) και καλώντας το Σαββατοκύριακο. το μόνο που δεν είναι το σχέδιο με 450 λεπτά, το οποίο σας περιορίζει σε 5000 λεπτά και Σαββατοκύριακα λεπτά.

Ασύρματα φωνητικά σχέδια της Verizon

Η Verizon προσφέρει τρία σχέδια φωνής για το iPhone:

AT & T και Verizon κείμενα

Χρειάζεστε επίσης ένα σχέδιο ανταλλαγής μηνυμάτων εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 4 για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου, εικόνας και πολυμέσων και άμεσα μηνύματα μέσω AOL, Yahoo ή Windows Live. Ακολουθούν οι επιλογές από την AT & T.

Και εδώ είναι οι επιλογές από τη Verizon:

Χωρίς σχέδιο, η AT & T χρεώνει 20 σεντ για κάθε κείμενο ή άμεσο μήνυμα που στέλνετε ή λαμβάνετε και 30 σεντ για κάθε εικόνα ή βίντεο. Η Verizon χρεώνει 20 λεπτά ανά μήνυμα κειμένου και 25 λεπτά ανά εικόνα / μήνυμα βίντεο.