Τελικά! Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα και φωνή σε ένα iPhone της Verizon

Η λειτουργία φωνής HD της Verizon επεκτείνει τις δυνατότητες iPhone

Με την εισαγωγή του iPhone 6 και 6 Plus και μια νέα δυνατότητα στο δίκτυο Verizon, αφαιρέθηκε ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για τους χρήστες iPhone της Verizon. Οι ιδιοκτήτες IPhone μπορούν να μιλούν και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τα δεδομένα ταυτόχρονα.

Το πρόβλημα

Ενώ η Verizon έχει από καιρό επεκτείνει τη μεγαλύτερη περιοχή κάλυψης οποιασδήποτε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α., το γεγονός ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική κλήση και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα ταυτόχρονα σε ένα iPhone με τη Verizon ήταν ένα μεγάλο μειονέκτημα σε σύγκριση με την υπηρεσία AT & T. Άλλα τηλέφωνα της Verizon που υποστηρίζουν την LTE θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, αλλά όχι το iPhone.

Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να υπάρχει μια κλήση και η Google κάτι σχετικό με τη συζήτηση ή κανένας τρόπος για να πάρετε οδηγίες για το περπάτημα από μια εφαρμογή Χάρτες όταν μιλάτε στο άτομο που θα συναντήσατε.

Αυτός ήταν ένας σημαντικός περιορισμός-ένας που έπεισε πολλούς ανθρώπους να μην εξετάσουν την Verizon για τον παροχέα υπηρεσιών iPhone τους. Ωστόσο, ξεκινώντας με την εισαγωγή του iPhone 6 και 6 Plus και μερικές έγκαιρες αναβαθμίσεις στο δίκτυο της Verizon με τη νέα τεχνολογία HD Voice , η οποία ήταν γνωστή ως Verizon Advanced Calling, άλλαξαν όλα αυτά. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας με την υπηρεσία Verizon για την πραγματοποίηση κλήσεων και τη χρήση δεδομένων ταυτόχρονα.

Απαιτήσεις φωνής HD

Πρέπει να έχετε ένα συμβατό μοντέλο iPhone. Μόνο το iPhone 6 και τα νεότερα iPhones υποστηρίζουν τη δυνατότητα HD Voice. Η λειτουργία HD Voice λειτουργεί με τα iPhone 6, 6s, 7, 8 και X. Οτιδήποτε νωρίτερα και δεν έχετε τύχη.

Αφού έχετε ενεργοποιήσει το σωστό μοντέλο iPhone στο δίκτυο Verizon, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη του iPhone σας.
  2. Πατήστε Cellular.
  3. Πατήστε Επιλογές κυψελοειδών δεδομένων.
  4. Πατήστε Ενεργοποίηση LTE.
  5. Πατήστε Φωνή & Δεδομένα.

Αυτό είναι. Επιστρέψτε σε ό, τι κάνατε στο iPhone σας με τη γνώση ότι μπορείτε να κάνετε κλήσεις και να συνδεθείτε ταυτόχρονα στο διαδίκτυο.

Άλλες λειτουργίες φωνής HD της Verizon

Η ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων δεν είναι η μόνη δυνατότητα που ξεκλειδώνει η HD Voice για εσάς. Επιπλέον, οι πελάτες της Verizon HD Voice μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις συνδιάσκεψης με έως και έξι γραμμές και να ενεργοποιούν την κλήση Wi-Fi .