Ο δέκτης Home Theater AVR-S510BT της Denon

Όταν πολλοί καταναλωτές σκέφτονται ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου, κάτι μεγάλο, εύθραυστο, πολύπλοκο και ακριβό έρχεται στο μυαλό. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί δέκτες οικιακού κινηματογράφου που, αν και μπορεί να είναι λίγο μεγάλοι και κουραμικοί, δεν είναι τόσο περίπλοκοι ή ακριβοί. Το Denon AVR-S510BT είναι ένα καλό παράδειγμα ενός μη περίπλοκου, οικονομικά προσιτού δέκτη οικιακού κινηματογράφου, που μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο για μια πρώτη ή μέτρια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου.

Καθαρή σχεδίαση

Για να ξεκινήσει, το Denon AVR-S5100BT έχει ένα λειτουργικό σχεδιασμό με καλά τοποθετημένα κουμπιά πρόσβασης πρόσθιου πίνακα και συνδέει, καθώς και μια μεγάλη οθόνη LED κατάσταση. Ο καθαρός σχεδιασμός μεταφέρεται επίσης στον πίσω πίνακα σύνδεσης, όπου συνδέονται τόσο η είσοδος πηγής όσο και οι συνδέσεις των ηχείων. Το μόνο μειονέκτημα για τον πίσω πίνακα σύνδεσης είναι η χρήση ακροδεκτών κλιπ-ακουστικών μάλλον παρά τα πιο ανθεκτικά βύσματα / βύσματα μπανάνας συμβατά. Ο δέκτης μετρά 17,1 (W) x 12,6 (D) x 6 (H) -inches και έχει βάρος 17,4 lbs (το οποίο είναι ελαφρύ από τα πρότυπα δέκτη οικιακού κινηματογράφου). Εντούτοις, αυτό που μετράει πραγματικά είναι αυτό.

Βασικές λειτουργίες ήχου

Το AVR-S510BT παρέχει μέχρι και διαμόρφωση καναλιών 5,2 καναλιών (αριστερά, δεξιά, κέντρο, περιβάλλει και έως και δύο υπογούφερ). Οι πρόσθετες λειτουργίες ήχου περιλαμβάνουν την αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio (μαζί με πρόσθετες επιλογές επεξεργασίας ήχου).

Οι συνδέσεις σύνδεσης μόνο για ήχο περιλαμβάνουν 2 ψηφιακές οπτικές και 1 ψηφιακή ομοαξονικές εισόδους, καθώς και δύο σετ αναλογικών εισόδων μόνο στον ήχο RCA στον πίσω πίνακα. Επίσης, υπάρχει και έξοδος προενίσχυσης 2 καναλιών, αν θέλετε να παρακάμψετε τους ενσωματωμένους ενισχυτές για τα δύο μπροστινά κανάλια και να χρησιμοποιήσετε έναν πιο ισχυρό εξωτερικό ενισχυτή αντ 'αυτού.

Το AVR-S510BT παρέχει επίσης άμεση σύνδεση USB μπροστινού πίνακα για πρόσβαση σε μουσική από μονάδες flash, καθώς και ενσωματωμένο Bluetooth , το οποίο επιτρέπει την απευθείας ροή μουσικής από συμβατές φορητές συσκευές, η οποία περιλαμβάνει πολλά smartphones και tablet. Ωστόσο, το AVR-S510BT δεν παρέχει υποστήριξη Airplay ούτε περιλαμβάνει συνδεσιμότητα δικτύου ή πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming μέσω διαδικτύου.

Για ακρόαση μουσικού προγράμματος, θα χρειαστεί είτε να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας μέσω Bluetooth, μονάδας flash USB, να συνδέσετε ένα CD ή κασετόφωνο ή να ακούσετε παραδοσιακό επίγειο ραδιόφωνο μέσω των ενσωματωμένων ραδιοφωνικών δέκτη AM / FM του δέκτη.

Το AVR-S510BT παρέχει επίσης εύκολη ρύθμιση αυτόματου ηχείου. Απλά συνδέστε το παρεχόμενο μικρόφωνο και ο δέκτης θα στείλει τους ήχους δοκιμής σε κάθε ηχείο (και το subwoofer), θα αναλύσει τα αποτελέσματα και θα ρυθμίσει τις στάθμες των ηχείων ανάλογα με τις συνθήκες του δωματίου σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας εγχειρίδιο tweaks αν θέλετε.

Υποστήριξη βίντεο

Το AVR-S510BT ενσωματώνει 5 εισόδους HDMI (οι οποίες μπορούν να χειριστούν και βίντεο και ήχο), 3 από τα οποία είναι HDMI 2.0 με συμβατότητα HDCP 2.2. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτές τις 3 εισόδους, το AVR-S510BT μπορεί να περάσει έως και 60fps 4K εισόδου, καθώς και σήματα πηγής 4K με προστασία από αντιγραφή. Οι υπόλοιπες είσοδοι HDMI είναι συμβατές μέχρι και 1080p. Όλες οι είσοδοι HDMI είναι συμβατές με το 3D pass-through. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι ο δέκτης παρέχει οποιεσδήποτε δυνατότητες αναβάθμισης βίντεο .

Σημείωση: Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνετε ότι το AVR-S510BT δεν παρέχει συνδέσεις Video Component . Επίσης, οι ακροδέκτες των ηχείων είναι ο "φθηνότερος" ελατηριωτός τύπος κλιπ αντί για τις πιο βαρύς βιδωτές συνδέσεις που παρέχονται στους περισσότερους δέκτες οικιακού κινηματογράφου.

Επιλογές ελέγχου

Το AVR-S510BT μπορεί να ελεγχθεί (εκτός από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο), μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής που μπορεί να μεταφορτωθεί, από ένα iOS ή Android τηλέφωνο (μέσω Bluetooth). Επίσης, για αρχάριους, ο Denon παρέχει επίσης έναν Βοηθό Εγκατάστασης που μπορείτε να κατεβάσετε, ο οποίος σας καθοδηγεί οπτικά για τον τρόπο σύνδεσης όλων.

Η κατώτατη γραμμή

Η Denon δηλώνει ότι η ισχύς εξόδου του AVR-S510BT είναι 75 Watt ανά κανάλι (μετρημένη με φορτίο 8 Ω, με 2 κανάλια που κινούνται από 20Hz - 20kHz σε .08 THD ), η οποία είναι άφθονη για ένα δωμάτιο επάνω 15x20 πόδια , στα μέσα επίπεδα ακρόασης. Για να εξηγήσετε πλήρως τις προδιαγραφές εξόδου ισχύος, διαβάστε τις Κατανόηση των προδιαγραφών εξόδου ισχύος ενισχυτή .

Το Denon AVR-S510BT, χωρίς να προσφέρει λειτουργική ευελιξία ενός δέκτη οικιακού κινηματογράφου mid-range ή high end, παρέχει σταθερά βασικά για όσους έχουν προϋπολογισμό και έχει αρκετή ισχύ για δωμάτιο μεγέθους 12x15 ποδιών.

Το AVR-S510BT διατίθεται σε $ 279.00 ή λιγότερο - Αγοράστε από την Amazon.

Επίσημη σελίδα προϊόντος - Προβολή της έκδοσης ιστού του εγχειριδίου χρήστη.

Για περισσότερες προτάσεις δέκτη οικιακού κινηματογράφου με παρεμφερή χαρακτηριστικά και δυνατότητες, ελέγξτε την περιοδικά ενημερωμένη λίστα των δέκτη οικιακού κινηματογράφου με τιμή $ 399 ή λιγότερο .