Το καλύτερο πρόσθετο πινέλου Photoshop

Όπως έχω μιλήσει πριν από ένα από τα hang ups στο Flash, τώρα Adobe Animate, ήταν η δυσκολία στην επίτευξη ενός βλέμματος που δεν ουρλιάζοντας "HEY Ο καθένας που έκανα αυτό σε FLASH!" Ευτυχώς για εμάς το Photoshop έχει γίνει μια ωραία νέα εναλλακτική λύση.

Αν και δεν είναι εξαιρετικά καταπληκτικό, καλλιτέχνες όπως ο Alex Grigg κινούνται μέσα στο Photoshop με εκπληκτικά αποτελέσματα. Και plugins όπως το AnimDessin2 το καθιστούν πολύ πιο εξορθολογισμένο και λιγότερο πονοκέφαλο για να δουλέψει μέσα στο πρόγραμμα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Photoshop είναι βέβαια οι βούρτσες, αλλά ακόμη και οι τυποποιημένες βούρτσες μπορούν να αποκτήσουν λίγη βούληση και δεν ξέρουν πραγματικά πώς να φτιάχνουν τα συνήθη πινέλα μου με τα επιθυμητά αποτελέσματα που ψάχνω. Εκεί βρίσκεται ο Kyle T. Webster. Ο Kyle δημιούργησε ένα τεράστιο ποσό προσαρμοσμένης βούρτσας που μπορείτε να βρείτε στο site του KyleBrush.com. Πώς είναι λοιπόν;

Φοβερο. Πρόσφατα αγόρασα το πακέτο Mega Pack. Έρχεται με πάνω από 160 προεπιλογές. Εκατόν εξήντα. Ίσως να μην χρειαστεί να ξανακάνω μια νέα βούρτσα. Ήρθε με τα πάντα που κυμαίνονται από μολύβι, σε στυλό, σε βούρτσες και μελάνι, χρώματα, κάρβουνα, το ονομάζετε.

Τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει όλα τα πινέλα, γιατί πρέπει να τρώω κάποια στιγμή; Αλλά αυτό που έχω δει είναι απίστευτο. Οι βούρτσες πραγματικά συμπεριφέρονται και μοιάζουν με αυτές που υποτίθεται ότι, τα πινέλα στυλό με σφαιρίδια ανταποκρίνονται με τον τρόπο που θα γινόταν μια πραγματική στυλό. Μπορείτε ακόμα να σκιάσετε χρησιμοποιώντας τη βούρτσα με το μολύβι με τον ίδιο τρόπο που θα ήταν ένα πραγματικό μολύβι.

Με πάνω από 160 πινέλα ξέρω ότι θα μπορέσω να βρω μια βούρτσα που να ταιριάζει στις ανάγκες μου, αλλά κάτι που είναι πραγματικά τακτοποιημένο είναι ότι αγόρασα αυτό το πακέτο oh I dunno ίσως πριν από ένα μήνα; Και έχω ήδη λάβει 2 δωρεάν ενημερώσεις σε αυτό. Μόλις τυχαία στο email μου θα λάβω ένα μήνυμα από τον Kyle λέγοντας "Γεια σου εδώ είναι αυτό το νέο πινέλο!" Είναι πολύ δροσερό.

Τι άλλο είναι τακτοποιημένο για τις βούρτσες του Kyle; Είναι φτηνές ως κόλαση. 15 δολάρια για 160 βούρτσες; Αυτό είναι μόνο 9 σεντς μια βούρτσα! Επιπλέον, συνεχίζει να μου στέλνει δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται να κάνω τίποτα. Έχει ακόμη και δωρεάν πινέλα στην ιστοσελίδα του, με μια "πληρώσει ό, τι θέλετε" ικανότητα σε αυτό. Εάν είστε αμφίβολο για αυτό ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε κατεβάσετε ένα από αυτά και να του δώσετε ένα whirl.

Μαζί με τις φθηνές, απίστευτα ευαίσθητες και ακριβείς βούρτσες, είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθούν. Ακριβώς πηγαίνετε στο εργαλείο βούρτσας προεπιλογές και φόρτωση του μέσα Είναι τόσο εύκολο και αυτό, και Kyle έχει ακόμη και jpg για να σας δείξει πώς να το κάνει και πού να κάνετε κλικ.

Όπως και αν αυτός ο άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί τα πάντα ήδη, συμπεριλαμβάνει ακόμη και να εξαπατήσει τα φύλλα με πακέτα βούρτσα του. Έτσι, μπορείτε να πάρετε προεπισκοπήσεις για το τι κάνει κάθε βούρτσα χωρίς να χρειαστεί να τα περάσετε με το χέρι. Παρόλο που θα το πρότεινα να το κάνω, έμεινα έκπληκτος πόσο μου άρεσε να χρησιμοποιώ την προκαθορισμένη ιμπεριαλιστική βούρτσα, παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους ιμπρεσιονιστικούς πίνακες.

Εάν ενδιαφέρεστε καθόλου για το animation στο Photoshop ή αν είστε εικονογράφος που εργάζεται στο photoshop, δεν μπορώ να τραγουδώ αρκετό έπαινο για τις βούρτσες του Kyle. Όλοι είναι τεράστιοι και είναι απίστευτα εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Kyle δημιούργησε όλα αυτά και τα έθεσε στη διάθεσή σας και εμένα, αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το έπραξε σε τόσο ανέξοδο για τον καταναλωτή.

Σας προτείνω να πάρετε το Mega Pack, παίρνετε λίγα πράγματα με αυτό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ποιες βούρτσες απολαμβάνετε περισσότερο και να δούμε τι άλλο διαθέτει ο Kyle σε αυτή την κατηγορία βούρτσες.

Θα μπορούσε εύκολα να χρεώνει ένα δολάριο με ένα πινέλο, αλλά το γεγονός ότι τα κάνει τόσο προσιτά είναι απίστευτο και μια πραγματική απόλαυση στις ημέρες και στα χίλια δολάρια προγράμματα και plugins.

Δεν ήμουν ποτέ τρελός για να σχεδιάσω στο Phtoshop πριν, θα μου χρειαζόταν πολύ χρόνο για να φτιάξω το πινέλο όπως το ήθελα και αν ήθελα να έχω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, θα χρειαζόταν ακόμα περισσότερο να δημιουργήσω ένα νέο ή αλλάξτε εκείνη με την οποία συνεργάζομαι.

Τώρα, όμως, με τις βούρτσες του Kyle δεν χαίρομαι μόνο να σχεδιάζω και να ζωγραφίζω μέσα στο Photoshop περισσότερο, αλλά ψάχνω για λόγους που το κάνουν. Ίσως το επόμενο έργο μου να γίνει στο Photoshop ...