Καφέ χρώματα

Χρησιμοποιώντας Κάτω από τη Γη Καφέ στο Σχεδιασμό

Το καφέ είναι ένα φυσικό ουδέτερο χρώμα κάτω από το έδαφος. Βρίσκεται στη γη , το ξύλο και την πέτρα . - Χρώματα και έγχρωμα χρώματα της Jacci Howard Bear

Οι αποχρώσεις του καφέ περιλαμβάνουν σιέννα, κόλπο, άμμο, ξύλο, καστανόχρυσο, καστανιές, καρυδιές, κανέλα, σκουρόχρωμο, τριαντάφυλλο, σοκολάτα, μαύρισμα, μελαχρινή, καπνός, κακάο, καφές, χαλκό, τζίντζερ, φουντουκιά, χακί, ώχρα και puce.

Φύση και Πολιτισμός του Brown

Το Brown είναι ένα ζεστό ουδέτερο χρώμα που μπορεί να τονώσει την όρεξη. Βρίσκεται εκτενώς στη φύση τόσο σε ζωντανά όσο και σε μη ζωτικά υλικά.

Ο καφέ αντιπροσωπεύει την υγιεινή και τη γη. Αν και μπορεί να θεωρηθεί λίγο από την θαμπή πλευρά, αντιπροσωπεύει σταθερότητα, απλότητα, φιλικότητα, αξιοπιστία και υγεία. Αν και το μπλε είναι το τυπικό εταιρικό χρώμα, η UPS έχει χτίσει τις δραστηριότητές της γύρω από την αξιοπιστία που σχετίζεται με καφέ.

Οι κορδέλες ευαισθητοποίησης που χρησιμοποιούν αποχρώσεις καφέ περιλαμβάνουν:

Χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του καφέ σε εκτύπωση και Web Design

Το χρώμα καφέ και τα ελαφρύτερα ξαδέλφια του σε μαύρισμα, μαργαρίτα, μπεζ και κρέμα κάνουν εξαιρετικό υπόβαθρο που προκαλεί τα συνοδευτικά χρώματα να φαίνονται πλουσιότερα και φωτεινότερα. Χρησιμοποιήστε καφέ για να μεταδώσετε μια αίσθηση ζεστασιάς, ειλικρίνειας και υγιεινής. Αν και βρίσκεται στη φύση όλο το χρόνο, το καφέ συχνά θεωρείται πτώση και χειμερινό χρώμα. Είναι πιο απλό από το μαύρο.

Οι αποχρώσεις του καφέ μαζί με το πράσινο είναι ένα ιδιαίτερα γήινο ζεύγος, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για να μεταφέρει την έννοια της ανακύκλωσης ή των προϊόντων φιλικών προς τη γη. Πολύ σκούρο καφέ μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο , προσθέτοντας ένα ελαφρώς πιο ζεστό τόνο σε ορισμένες παλέτες. Φωτεινό καφέ με κίτρινο ή σκουριασμένο πορτοκάλι . Πηγαίνετε έξυπνα αλλά συντηρητικά με ένα μείγμα από καφέ και βαθύ μοβ , πράσινο, γκρι ή πορτοκαλί- κόκκινο .

Χρησιμοποιώντας το Brown σε άλλα πεδία σχεδίασης

Καφέ στη γλώσσα

Οι εξοικειωμένες φράσεις μπορούν να βοηθήσουν έναν σχεδιαστή να δει πώς ένα χρώμα μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους άλλους, τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές πτυχές.

Θετικό καφέ:

Αρνητικό καφέ: